|
2009-07-18 23:48
Odp.: Owłosiona klata
Opinia była dla mnie:
użyteczna
nieużyteczna
Opinia nie została jeszcze oceniona
jestem za.. nie wiem dlaczego..ale jak najbardziej na tak...:)..facet wydaje mi się wtedy męski..a gdzieś tam dalej przeciez czytałam.." nic co ludzkie nie jest nam obce".. |

Witam wszystkich.To mój pierwszy wpis tutaj,do tej pory pisałam tylko komentarze pod artykułami.
Odpowiadając na pytanie autora.Nigdy w życiu nie wyobrażałam sobie bycia z facetem,który posiada jakikolwiek włos na klacie.Zawsze jakoś trafiałam na nieowłosionych,a jak przypadkiem gdzieś zobaczyłam owłosionego faceta,to odwracałam wzrok z (nieukrywam,)obrzydzeniem..
I tak było przez całe moje życie,do czasu aż w wieku lat 33 zakochałam sie w facecie owłosionym dość mocno..No i jakoś teraz nie wyobrażam już sobie przytulic sie do łysej klaty :)
Jak sie kocha,to to kompletnie nie ma znaczenia...teraz jak jestem gdzies "nad wodę" i spojrzę na jakiegoś faceta-to tylko na owłosionego.Życie nawet w w takim przypadku potrafi zaskoczyć :)
odpowiedz
I właśnie takie są kobiety… Nieprzewidywalne :)
odpowiedz
mnie akurat owlosiona klatka u mezczyzn , jest najlepszym dowodem meskosci ,pzyciaga wzrok, dodaje powagi osobistej , jestem jak najbardziej zaaaa:)
odpowiedz
I jakoś wcale się nie dziwię Twojego zainteresowania takim ciałem :)
odpowiedz
Dziwic sie nalezy tym Paniom ,ktore to wypisuja bzdury , ze to przeszkadza, ze to drapie itp...Takim to tylko niemowlaczka przytulic , a nie tam faceta:)
odpowiedz
jestem za.. nie wiem dlaczego..ale jak najbardziej na tak...:)..facet wydaje mi się wtedy męski..a gdzieś tam dalej przeciez czytałam.." nic co ludzkie nie jest nam obce"..
odpowiedz
No i bardzo dobrze, że każdy lubi co innego. Nie należy krytykować, nie należy zmieniać...
odpowiedz
..należy akceptować.. przynajmniej dobrze jak tak jest..ludzie czują się wolni wtedy..
odpowiedz
www.hotele.host56.com. nie pożałujecie!
odpowiedz
Zapraszam na nasz blog. Prawdziwe opowieści.
WYZNANIA KOCHANKÓW:
Sex, dobra zabawa, szalone pomysły i...
www.wyznaniakochankow.bloog.pl
odpowiedz
owłosiona klatka piersiowa jest ok ale jak wloski są krótki :) a nie jakieś chaszcze ;)
odpowiedz
... strasznie łaskocze i rozśmiesza mnie przy bliższym kontakcie ... Ważne jest, żeby cała klata nie składała się wyłącznie z owłosienia, a mężczyzna ... wyłącznie z owłosionej klaty ... :)
odpowiedz
Nawet nie myślałem o tym w ten sposób, że to może działać łaskocząco i rozśmieszająco... ;)
Czyli włoski tak, a futerko gęste, nie?
odpowiedz
To taki mój prywatny punkt widzenia i osobiste doświadczenia ... Mam delikatną skórę, kiedyś tam, gdy mój jeszcze chłopak, brodacz całował mnie i przytulał się do mojej twarzy, naprawdę delikatnie, pozostały jednak drobne ślady i po pójściu do pracy ... zostałam natychmiast wysłana do lekarza, bo prawdopodobnie zaraziłam się różyczką ... a to zaraźliwe dla innych i groźne ... ! Autentyk, czyli zarost u mężczyzny stanowi dla kobiety zagrożenie różyczką ... jasne ?
( na szczęście sora po umiejętnych ćwiczeniach przyzwyczaja się )
odpowiedz
Do wszystkiego można się przyzwyczaić... ;)
odpowiedz
... ale tylko wtedy, jeśli naprawdę warto ... :)
odpowiedz
Oczywiście że tak. Nic na siłę!
odpowiedz