Kategorie: Styl życia / Kobieta
Forum: Zaczynam nienawidzieć życia (3 posty)
założyciel: Justyk | moderator: Justyk  | data utworzenia: 2010-03-14 11:41

Temat: czasem tak się dzieje (2 posty)
autor: guest
Liczba wpisów:
15131
Na forum od: 2008-08-23
  zobacz wizytówkę
2010-03-14 15:48 Temat: (2 posty)

czasem tak się dzieje

Ale w moim wypadku, gdy jestem o krok od odejścia od zmysłów, zawsze zjawia się ktoś, kto mnie podnosi i mówi mi, że jeszcze nie zwariowałam, a tak właściwie to mam rację.

odpowiedz
Sortuj według:
  • guest *****, 2010-03-14 15:48
    czasem tak się dzieje

Ale w moim wypadku, gdy jestem o krok od odejścia od zmysłów, zawsze zjawia się ktoś, kto mnie podnosi i mówi mi, że jeszcze nie zwariowałam, a tak właściwie to mam rację.

zgłoś do moderacji
    • areszt27 , 2010-04-07 12:57
      Odp.: czasem tak się dzieje

Kiedyś dopadła mnie nagła depresja,wtedy jeszcze nie miałam pojęcia ,co mi jest!Nie rozumiałam stanu, w jakim się znalazłam.WSZYSTKO było bez sensu i WSZYSTKO bolało-życie bolało,każda chwila bolała.Chodziłam w mrozie ponad 4 godziny póżnym wieczorem i szukałam miejsca ,chwili,czegoś,co przyniesie ulgę.Byłam gotowa wskoczyć pod nadjeżdżającą ciężarówkę,gdy zrozumiałam,że kierowca owej ciężarówki miałby przeze mnie kłopoty i że nie wolno mi zadawać nikomu takich ciosów.Miałam wrażenie,że mówi do mnie BÓG.Mówił tak szybko,że nie słyszałam słów,tylko rozumiałam ich znaczenie-to było jak lekcja życia w przyspieszeniu.....Zrozumiałam,że muszę cieszyć oczy księżycem,póki jeszcze widzę(posiadam wzrok),cieszyłam się mrożnym powietrzem(mogę oddychać),zrozumiałam,że Bóg oprócz nas-ludzi stworzył także ptaki,których śpiew możemy słyszeć,słońce,którego ciepło czujemy na sobie....wszystko to,co nas otacza,jest nam potrzebne do życia,do kochania.Od tamtej chwili kocham życie,mimo,że jest mi bardzo pod górkę.....

zgłoś do moderacji