Kategorie: Turystyka / Gdzie, co i jak załatwić
Forum: Sarbinowo. Baza noclegowa (23 posty)
założyciel: slimcat | moderator: slimcat  | data utworzenia: 2010-03-03 14:47

Temat: Wyjazd z rodziną do Sarbinowa (13 postów)
autor: slimcat
Liczba wpisów:
2
Na forum od: 2010-03-03
  zobacz wizytówkę
2010-03-03 15:00 Temat: (13 postów)

Wyjazd z rodziną do Sarbinowa

Witajcie, wybieram się w te wakacje do Sarbinowa. Rodzina 4 osobowa; dzieciaki w wieku 5, 10 laty. Zastanawiam się gdzie moglibyśmy się zatrzymać. Planujemy 10 dniowy urlop. Na przełomie czerwca i lipca. Może być to pole namiotowe bądź pensjonat.

Proszę o Wasze opinie.

odpowiedz
Sortuj według:
  • slimcat , 2010-03-03 15:00
    Wyjazd z rodziną do Sarbinowa

Witajcie, wybieram się w te wakacje do Sarbinowa. Rodzina 4 osobowa; dzieciaki w wieku 5, 10 laty. Zastanawiam się gdzie moglibyśmy się zatrzymać. Planujemy 10 dniowy urlop. Na przełomie czerwca i lipca. Może być to pole namiotowe bądź pensjonat.

Proszę o Wasze opinie.

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-07 11:56
      Więc moje życie wkońcu się odmieniło!

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-04 11:53

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-02 15:56

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-29 17:44

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-28 10:48

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-20 10:28

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-19 17:02

zgłoś do moderacji
    • ~Melon, 2010-07-06 09:09
      Odp.: Wyjazd z rodziną do Sarbinowa

Tropik- owszem ale ceny z kosmosu-jest bardzo drogo!!!

zgłoś do moderacji
    • ~kolka, 2010-03-05 10:59

Tropik w Sarbinowie jest fantastycznym miejscem, byliśmy tam z dzieciakami. Polecam!!! Wszędzie blisko, rzut beretem i morze. Łazienki czyste, właściciele też w porządku. Można tam jechać ze swoim namiotem bądź przyczepą, również do dyspozycji są przyczepy do wynajęcia , na miejscu tylko trzeba rezerwować wcześniej, no i pokoje tez są. Ciepła woda w kranach ogólnie dostępna.Fajne miejsce, bezpiecznie, spokojnie, rodzinna atmosfera, dzieciaki w tym roku chcą tam znowu jechać .

zgłoś do moderacji
      • ~slimcat, 2010-03-09 14:25

Witaj, super, dzieki za te informacje. Pamietasz moze w jakim stanie maja tam te przyczepy? Zasanawiam sie nad ta opcja poniewaz w zeszlym roku bylismy pod namiotami na helu i nie byl to najszczesliwszy pomysl.

Piszesz tez o pokojach. Ciekawe. Moglabys napisac ciut wiecej na ten temat.

Rozmawiałem też z moimi przyjaciolmi nt wspolnego wyjazdu. Mysle ze sie zdecydujemy na ten Tropik :)

Tylko jeszcze odrobine wiecej informacji mi potrzeba.

pozdr.

Szymon

zgłoś do moderacji
    • ~Piki, 2010-03-04 08:56

Jak z rodziną, to tylko na Tropik. Nie wiem, jak chcielibyście spędzić urlop, czy wersja oszczędnościowa - namioty, czy tradycyjnie wynajem pokoi? Tak czy siak, w obu wariantach polecam Tropik. Samo centrum Sarbinowa, wszędzie blisko. Bardzo czysto i bezpiecznie.

zgłoś do moderacji
      • ~slimcat, 2010-03-04 14:57

Dzięki Piki. Mogłabyś mi napisać coś więcej o tym miejscu Tropik. Byłaś tam? Piszesz, że czysto. Dla mojej żony to bardzo ważne. Wiesz, zastanawiam się czy w razie niepogody moglibyśmy przenieść się z przyczepy kampingowej, o ile takie tam mają, do pokoju. Ciekaw tez jestem jacy ludzie tam przyjeżdzają. Wiesz, chodzi mi o atmosfere i kulture. Czekam na wieści od Ciebie.

zgłoś do moderacji