|
2010-03-03 15:00
Temat: (13 postów)
Wyjazd z rodziną do SarbinowaWitajcie, wybieram się w te wakacje do Sarbinowa. Rodzina 4 osobowa; dzieciaki w wieku 5, 10 laty. Zastanawiam się gdzie moglibyśmy się zatrzymać. Planujemy 10 dniowy urlop. Na przełomie czerwca i lipca. Może być to pole namiotowe bądź pensjonat. Proszę o Wasze opinie. |

Witajcie, wybieram się w te wakacje do Sarbinowa. Rodzina 4 osobowa; dzieciaki w wieku 5, 10 laty. Zastanawiam się gdzie moglibyśmy się zatrzymać. Planujemy 10 dniowy urlop. Na przełomie czerwca i lipca. Może być to pole namiotowe bądź pensjonat.
Proszę o Wasze opinie.
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Tropik- owszem ale ceny z kosmosu-jest bardzo drogo!!!
Tropik w Sarbinowie jest fantastycznym miejscem, byliśmy tam z dzieciakami. Polecam!!! Wszędzie blisko, rzut beretem i morze. Łazienki czyste, właściciele też w porządku. Można tam jechać ze swoim namiotem bądź przyczepą, również do dyspozycji są przyczepy do wynajęcia , na miejscu tylko trzeba rezerwować wcześniej, no i pokoje tez są. Ciepła woda w kranach ogólnie dostępna.Fajne miejsce, bezpiecznie, spokojnie, rodzinna atmosfera, dzieciaki w tym roku chcą tam znowu jechać .
Witaj, super, dzieki za te informacje. Pamietasz moze w jakim stanie maja tam te przyczepy? Zasanawiam sie nad ta opcja poniewaz w zeszlym roku bylismy pod namiotami na helu i nie byl to najszczesliwszy pomysl.
Piszesz tez o pokojach. Ciekawe. Moglabys napisac ciut wiecej na ten temat.
Rozmawiałem też z moimi przyjaciolmi nt wspolnego wyjazdu. Mysle ze sie zdecydujemy na ten Tropik :)
Tylko jeszcze odrobine wiecej informacji mi potrzeba.
pozdr.
Szymon
Jak z rodziną, to tylko na Tropik. Nie wiem, jak chcielibyście spędzić urlop, czy wersja oszczędnościowa - namioty, czy tradycyjnie wynajem pokoi? Tak czy siak, w obu wariantach polecam Tropik. Samo centrum Sarbinowa, wszędzie blisko. Bardzo czysto i bezpiecznie.
Dzięki Piki. Mogłabyś mi napisać coś więcej o tym miejscu Tropik. Byłaś tam? Piszesz, że czysto. Dla mojej żony to bardzo ważne. Wiesz, zastanawiam się czy w razie niepogody moglibyśmy przenieść się z przyczepy kampingowej, o ile takie tam mają, do pokoju. Ciekaw tez jestem jacy ludzie tam przyjeżdzają. Wiesz, chodzi mi o atmosfere i kulture. Czekam na wieści od Ciebie.