mam pytanko co lepiej zrobić kupić nowy cylinder do wsk 125 czy zrobić 3 szlif tylko mam na dole troszkę tuleję odłamaną?????????????
zgadzam się z tobą ale mam problem bo u mnie wyskakują biegi i nie wiem co mam zrobić.??? Proszę o pomoc
jesli wszystkie to od spodu jest taka blaszka podbij ja o pare milimetrow
ja mam wsk 125 i bez przerwy siadają w niej wałki zdawcze na kadym silniku co mam siadaja dla mnei wsk to troche licha bo skrzynia słaba
kolego musisz zozpolowic silnik i sprawdzic czy sorezyna aparatu jest cala i czy jest tam kylka jesli wszystkie wyskakuja jesli tylko jedynka to ten najwiekszy tryb z piecioma wrebami no i przedewszystkim podkładka dystansowa pod tryb zdawczy bo bedzie ci zucac wałkiem głownym i tez mogą wyskakiwac
koledzy odtwazam wsk 125 z 74 roku dokładnie z listopada mam problem co do szparunków w jakim koloze były złoty czy biały
Na obroty nie wchodzi bo może też być dysza zapchana albo gaźnik masz dowalony
cudo sprzęt ładna wska ja mam już 3 sztuki i wciąż szukam następnej jedna z nich to model KOS oryginał lakier też pomarańczowa białe błotniki ale na włoskim przodzie wspaniałe motory pozdro

tak zgadzam się z twoją opiną o tym motocyklu też sam posiadam motocykl wsk125 i nie nażekam jeżeli bedzie ci ona za słaba wstaw koło tylnie od jawa-350ts pozdrawiam KITANA:).
zgadzam sie ztoba bo, mam wsk125 i mam ja juz pul roku i nie nazekam jest po generalnym remonci jak ja kupilem pul roku temu i do tyej pory sie nie psuje :) :) ale ma dosc duzy przebieg poniewarz dziennie to ja robie ponad 100 km
Popieram super motocykl kupiłem na wiosnę tego roku sobie 125 bo brat ma wsk 125 i wsk 175 i są super ale najlepsza 125.nie zawodna dobra na wszystkie drogi.I nigdy jej nie sprzedam.
ja tez mam wsk125 i nie narzekam ja musze tylko kopniaka kupic bo nie ma a tak chodzi jak zegarek zajebiste motory to sa i bardzo szybkie
super sprzęt .jaki lejecie olej silnikowy bo ja lałem w tamtym roku selektol 20w30 i wogóle mi niebrał oleju nawet jak się wkurzyłem i się na niej wyrzywałem .Teraz zaleje lotos 15w40 mineralny co wy o nim sądzicie bo niemogłem dostać selektola .proszę was o rade choć sam jestem technikiem-mechanikiem .
http://mr16bp.blogspot.com/ Rajdowa wsk mr16 bp 71 175
Zapraszam do nowoczesnego sklepu motocyklowego http://www.1lap.pl
Motor bardzo dobry , sam mam WSK i przez rok w ogóle się nie popsuła.