Kategorie: Motoryzacja / Poradnik kierowcy
Forum: Porady motoryzacyjne i gadżety (270 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-03-26 11:20

Temat: Niedrogie skuteczne CB (4 posty)
autor: ~sweet&tender
~sweet&tender
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2009-09-22 23:29 Temat: (4 posty)

Niedrogie skuteczne CB

Witam,

jak w temacie poszukuje radia CB, najlepiej jakiś taki komplet łatwy w samodzielnej instalacji, bo nie chciałbym wydawąć fortuny na montaż. Czy ktoś coś może doradzić? Stosunek jakości do ceny jak najlepszy

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~sweet&tender, 2009-09-22 23:29
    Niedrogie skuteczne CB

Witam,

jak w temacie poszukuje radia CB, najlepiej jakiś taki komplet łatwy w samodzielnej instalacji, bo nie chciałbym wydawąć fortuny na montaż. Czy ktoś coś może doradzić? Stosunek jakości do ceny jak najlepszy

zgłoś do moderacji
    • prettywomen4 **, 2010-01-15 13:25
      Odp.: Niedrogie skuteczne CB

Mogę się zgodzić, że bardzo dobre i niedrogie CB radia możesz kupić na wasserman.pl. Duży wybór i ceny niskie... a w razie wątpliwości, zawsze się możesz się skonsultować ze sprzedawcą....na pewno nie wydasz tam fortuny...

Pozdrawiam;)

zgłoś do moderacji
    • annowata , 2009-09-22 23:36

Cześć, a dlaczego nie zaglądałeś na stronę lucasgsm.pl? Ja jak dotąd słyszałam o nich dużo opinii i nawet nabyłam u nich nawigację gps, wiem jednak, że mają w ofercie również cb radia, to kompletnie nie jest obszar moich zainteresowań, więc mogę Cię tylko odesłać do obsługi lucasa, powinni Ci doradzić coś odpowiednio dobrego i niedrogiego :)

zgłoś do moderacji
      • ninita8282 , 2009-11-10 17:39

My z chłopakiem do mojego auta kupowaliśmy CB z wasserman.pl . Wyszło trochę taniej niż w sklepie na mieście, popatrz sobie na ich ofertę, w razie czego możesz pytać o pomoc fachowców. Pozdrawiam

zgłoś do moderacji