|
~Tomasz
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |
2009-07-31 12:51
Temat: (9 postów)
Serwis Auto Barcelona- polecam!!!!Ostatnio miałem możliwość zrobienia przeglądu w tym serwisie i polecam, fachowa obsługa, cennik przystępny, wymyli mi samochód w ramach przeglądu. A jak tydzień później przepaliła mi się zarówka to od ręki wymienili, i przez telefon zawsze jak dzwonie to poradzą. Także dobry serwis i mają autoryzacje seata, skody i fiata gdyby ktos był zainteresowany. pozdrawiam |

Ostatnio miałem możliwość zrobienia przeglądu w tym serwisie i polecam, fachowa obsługa, cennik przystępny, wymyli mi samochód w ramach przeglądu. A jak tydzień później przepaliła mi się zarówka to od ręki wymienili, i przez telefon zawsze jak dzwonie to poradzą. Także dobry serwis i mają autoryzacje seata, skody i fiata gdyby ktos był zainteresowany. pozdrawiam
,
2011-07-19 14:41 hm ja nie byłam w tym serwisie, za to jestem bardzo zadowolona z usług Pol Mot Auto, współpracuje mi się nimi znakomicie, służą pomocą w najmniejszym problemie, a na czas naprawy zawsze mam auto zastępcze, ceny przystępne, częste zniżki, promocje, polecam naprawdę :)
Bardzo dobry serwis, instalacja gazowa założona bez zarzutu, co do naprawy gwarancyjnej klamki też nie mam uwag. Solidna firma, przystępne ceny.
to chyba było w 2009 roku Teraz 22.09.2010 nawet sprzedaż auta jest u nich fatalny Handlowcy zupełnie niekompetentni nie wiedzą kiedy samochód będzie do odbioru pomimo,że został w całości zapłącony Chodzi o drobną rzecz obszycie kierownicy.Handlowiec nie jest w stanie powiedzieć kiedy zostanie zrobiony przez podwykonawcę ,a może tak pojechałby bez kierownicy?Wtedy nie byłoby problemu Cięzko jest zadzwonić i dowiedzieć się konkretnie, taka mała rzecz, a może potrwać dni ,miesiące, Umowa jednak zobowiązuje i karze klientów za nieterminowy odbiór auta./z naliczaniem odsetek za przestój/ Okropnośc odsyłam na forum gdzie klient opisuje jak serwis naprawiał mu seata leona ,to dopiero był cyrk Najlepiej omijac ten salon AUTO BARCELONĘ a taka ładna nazwa Pozdrawiam
Serwis ok, ekipę mają fachową, wszystko w zasadzie w terminie robią i po dość dobrych cenach. Byłem u nich na kilku naprawach i 2 przeglądach i nie było żadnych wpadek.
Zgadza się, szybko, sprawnie i solidnie, miła obsługa, ceny w porządku. Mają także na miejscu serwis napraw powypadkowych, także kompleksowo wszystko można u nich zrobić.
Na Malowniczą jeźdzę od 3 lat, robię tam wszystkie przeglądy, z innymi usterkami tez do nich jeźdzę i póki co jestem zadowolony. Faktycznie idą klientowi na rękę, starają się się chłopaki i zawsze służą pomocą i dobrą radą. Cały serwis bardzo w porządku.
Badzo dobry serwis, naprawy bez uwag, zgadzam się że ceny mają dobre i nie naciągają klienta.
Obsługa miła i sympatyczna. Godny polecenia serwis.