|
~Long Island
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |

Piszę ze standardowym problemem każdego - jakie wybrać OC? I czy razem z AC, czy NNW też? Gdzie będzie najtaniej,a gdzie najlepiej? No i najlepiej jednak coś co umożliwi mi to online, bo z agentami mi siecackać zupełnie nie chce :/
Ale sie rozpisałem.
Ogólnie dobrze mierzysz - uganianie się za agentami, telefony, umawianie się na spotkania... Mordęga i strata czasu. Stanowczo idź w ofertę direct (zwłaszcza online) - olbrzymia oszczędność czasu.
w dzisiejszych czasach, keidy prawie kazdy ubezpeiczyciel oferuje ubezpiezcenie direct, komu sie chce marnowac czas an agentow? wystarczy poczytac, posprawdzac kalkulatory (one same ci znizki i zwyzki oblicza), sprawdzaszz co ci bardziej pasuje i gotowe - masz ubezpeiczenie. po co komu jeszcze agent?
sądzę że osoby starszej daty jeszcze załatwiają tego typu sprawy osobiście u agenta, jednak coraz więcej ludzi korzysta z form direct czy to telefonicznie czy online. jak dla mnie to duży plus bo jest szybciej i bezproblemowo, dodatkowo nie trzeba juz będzie wozić ze soba papierów, policjant będzie mógł w kilka minut sprawdzić czy posiadamy wykupione oc telefonicznie lub przez internet. same plusy...
To agent za tobą się udania a nie odwrotnie, i pamiętaj tylko nie direct już lepiej tradycyjnej ubezpieczalni zaufać co ma renomę i jest wypłacalna.
Najlepiej korzystać z usług online, zawsze jest taniej. Najlepiej wejść sobie na http://www.tanibank.info/ubezpieczenia_komunikacyjne.html dzawsze coś można wybrać.
Witam,
jeżeli chcesz dostać 100zł zniżki na ubezpieczenie OC / AC użyj
mojego kodu klienta
BA1776775/00
Wejdź na stronę Axa.pl i oblicz składkę on-line. Wybierz opcję "Nie
jestem klientem, chcę się powołać na numer polisy klienta AXA" i
podaj mój numer polisy. Możesz również zamówić rozmowę z
konsultantem (oddzwoni) lub zadzwonić pod numer 9522.
Szybko, sprawnie, bez problemów :).
Pamiętaj:
BA1776775/00
Słuchajcie, jest fajna promocja na ubezpieczenie auta lub motocykla w axa.UWAGA promocja dla KOBIET!! jeszcze lepsza cena!
Jeśli skorzystasz z numeru mojej polisy ubezpieczając samochód lub motocykl tylko w zakresie OC, czy też w pakiecie, dostaniesz 50 zl lub 100 zł
zniżki, wiec naprawdę warto to sprawdzić, tym bardziej ze zajmuje to
3 minuty.
Krótki opis jak to zrobić:
Promocja w AXA "Poleć AXA Ubezpieczenia znajomym".
Podając nr mojej polisy BA1776775/00 uzyskasz dodatkową zniżkę
50zl (OC lub AC) lub 100zl (pełen pakiet, pakiet dla kobiet lub ubezpieczenie motocykla) na ubezpieczenie twojego auta!
Wejdź na stronę -> https://www.axadirect.pl/quote/index.aspx. Wybierz na
wstępie opcję -
Czy chcesz powołać się na numer polisy znajomego w ramach programu "Poleć AXA Direct znajomym"? zaznacz TAK
i wklej mój nr BA1776775/00
lub zadzwoń: 19522
lub +48 22 5999522
lub wejdź na: www.axa.pl i zamów bezpłatne oddzwanianie
NA stronie jest tez opcja dzwonienia ze skype, całkowicie za darmo.
AXA obdarowuje obydwie strony. Ty otrzymasz dodatkowa zniżkę a ja
bon Sodexho.
GWARANTUJĘ, ŻE TANIEJ OC I AC nie znajdziesz nigdzie!!!!!! Pamiętaj: BA1776775/00
www.ubezpieczeniaslupsk.pl
Zajmuję się sprzedażą ubezpieczeń i jeśli mogę cokolwiek doradzić to proszę o odrobinę cierpliwości.
Widzę, że niemiłe doświadczenia z agentami już za sobą. Czy niemiłe doświadczenia związane z likwidacja szkody czy też wypowiedzeniem umowy też masz za sobą?
Rozumiem, że uważasz się za specjalistę w dziedzinie ubezpieczeń i właśnie dlatego chcesz wybrać obsługę direct? Jak sądzisz, czy to jest dobre rozwiązanie?
Wybór dobrego agenta ubezpieczeniowego pełniącego funkcję multiagenta często jest kluczowym rozwiązaniem problemów związanych z wyborem ubezpieczenia oraz TU. Tylko Ty znasz swoje potrzeby i ubezpieczenie wraz z zakresem. Zadaniem dobrego multiagenta jest rzetelne przedstawienie Ci zalet i wad każdego ubezpieczenia. Czy w usłudze direct ktoś Ci powie, że ten zakres obejmuje to i tamto a nie obejmuje tego czy tamtego? NIE. Jeśli nie doczytasz to nie wiesz. Czy to oszczędność czasu na czytaniu OWU NNW cz OWU AC? To zależy od szybkości czytania ze zrozumieniem. Zakłam, że to jakieś 4-6 godzin czytania, o ile w miarę logicznie i czytelnie sporządzone jest OWU nie biorąc pod uwagę wadliwości sprzętu który może nagle się wyłączyć itp. Czy umówienie sie z multiagentem, który przedstawi oferty kilku TU jest stratą czasu? Ty tylko mówisz na czym Ci zależy a on już sam dobiera odpowiednia ofertę. Czy jesteś w stanie samemu rozpatrzyć w ciągu godziny oferty 6 TU zapoznając sie z ich OWU? Czy wiesz, że jakiekolwiek problemy powstałe na wskutek szkody musisz rozwiązać samemu poprzez infolinię? To są zalety DIRECT. Korzystając z obsługi multiagenta masz pewność, że dzwoniąc właśnie do niego nie zostaniesz bez opieki. Możesz się poradzić w tych prostszych i tych bardziej zawiłych sprawach związanych z ubezpieczeniem.
Wybór należy do Ciebie.
Czy nadal uważasz, że obsługa direct jest lepsza?
Na foto znajdują się aktualne przykładowe ceny ubezpieczenia OC dla klientów nowych w PZU mieszkańców Słupska i okolic którzy ukończyli 26 rok życia.
Oferta może się nieco różnić w zależności od marki pojazdu.
Jeśli wybierasz tylko --- OC--- to wlasciwie róznią sie one tylko cena !!!!!!!!! Warunki sa zapisane w ustawie i wszystkich obowiazuja takie same.
---- AC ---- tu juz trzeba wczytac sie w warunki umowy u poszczególnych ubezp. róznia sie szczegołami i ceną, ale generalnie dla samochodów starszych niż 10 lat , AC sie nie oplaca, no chyba , ze ma sie 60% zniżek
--- NNW---- uwazam, ze zawsze warto wziąć. Dodatkowy koszt jest nieduzy, a zawsze to jakas zapomoga niedaj Boze dla rodziny,
Mi najkorzystniejsza skladke zaoferowali w AXA, w ktorej mam dodatkowo
--- NNW do 250 000 dla kierowcy i 50 000 dla pasazerów
--- Midi Asistance i holowanie na terenie calego kraju gratis !!!!!!!!!!!!!
--- samochód zastepczy na 3 dni gratis
- ZNIZKE 50 zl lub 100 juz za podanie polisy aktualnego klienta np.
AA1525506/00
AA1525506/00
AA1525506/00
AA1525506/00