Kategorie: Styl życia / Erotyka
Forum: cyberseks (119 postów)
założyciel: guest | moderator: guest  | data utworzenia: 2008-09-19 16:39

Temat: romanse netowe (53 posty)
autor: zoika
Liczba wpisów:
1961
Na forum od: 2008-07-02
  zobacz wizytówkę
2008-11-02 19:49 Temat: (53 posty)

romanse netowe

czy ktoś ma jakieś doświadczenia, czy kiedyś ktoś poczuł coś w rodzaju fascynacji i zakochan ia

odpowiedz
Sortuj według:
  • zoika ****, 2008-11-02 19:49
    romanse netowe

czy ktoś ma jakieś doświadczenia, czy kiedyś ktoś poczuł coś w rodzaju fascynacji i zakochan ia

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-07 10:55
      Więc moje życie wkońcu się odmieniło!

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-05 20:09

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-04 10:52

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-02 14:54

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-29 16:40

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-28 09:42

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-20 09:23

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-19 15:53

zgłoś do moderacji
    • LisaM **, 2008-11-03 21:56
      Odp.: romanse netowe

i fascynacji... i zakochania... i rozczarowania w jednym "doświadczeniu"

No cóż. Taki to już ten net jest. Ale co do bycia fair, to każdy sam sobie odpowie ;)

zgłoś do moderacji
      • guest *****, 2008-11-03 22:19

czyli nie polecasz?

zgłoś do moderacji
        • LisaM **, 2008-11-04 08:29

Nie chciałabym ujednolicać. Przypadek to przecież nie reguła. Ja się rozczarowałam, ale na pewno są osoby, które mają wiele przemiłych doświadczeń w tej sferze :)

zgłoś do moderacji
          • guest *****, 2008-11-04 21:39

jasne, że przypadek to nie reguła, ale zauważyłam, że przynajmniej na tym forum, sprawdza się odnoszenie się do jakichś konkretnych sytuacji. Inaczej popadamy w straszne ogólniki (jak w tym wypadku).

Gdybyś chciała jakoś rozwinąć dyskusję odnosząc się do konkretu, to byłoby to mile widzianą kontrybucją. Pozdrawiam:)

zgłoś do moderacji
            • LisaM **, 2008-11-04 22:21

Nie ma co rozwijać. Było, minęło, nie wróci. Tak to jest jak ktoś nie gra fair i wychodzi szydło z worka. Tu (w necie) niestety trzeba wziąć poprawkę na to, że nie zawsze i nie wszyscy mówią całą prawdę. Ja trafiłam akurat na osobę, którą (być może) trochę sumienie ruszyło i wyprowadziła mnie z błędu... lepiej późno niż wcale.

Ale tak sobie przypomniałam (dla zrównoważenia sytuacji), że poznałam również przemiłą osobę, z którą mogłam pogadać na necie (i nie miało to nic wspólnego z romansem), przy okazji grania w witrualnego snookera :) Szkoda tylko, że jakoś kontakt się urwał. No ale... chcieć to móc :)

zgłoś do moderacji
              • guest *****, 2008-11-04 22:47

Rzeczywiście, jak się kogoś poznaje przez forum tematyczne lub coś podobnego (snooker;P) to jest chyba większa szansa, że coś was łączy i że znajomość lepiej rokuje.

Niektórzy w sieci "ćwiczą" jak by to było być kimś innym. Być może stałaś się ofiarą takiej jednostki.

Ja w sieci na czacie poznałam osobę godną uwagi i także nie był to żaden romans.

zgłoś do moderacji
              • dorape *****, 2008-11-13 14:54

O, znalazłam kogoś, kto lubi snookera :-) Tylko w necie, czy w realu również? Ja co prawda nie grałam na stole, ale jestem namiętnym kibicem spotkań snookerowych, relacjonowanych w Eurosporcie. A skoro namiętność, to taki wątek chyba może być na tym forum...

zgłoś do moderacji