Kategorie: Społeczności / Towarzyskie
Forum: portale społecznościowe (324 posty)
założyciel: guest | moderator: guest  | data utworzenia: 2008-09-19 10:35

Temat: blogi (13 postów)
autor: guest
Liczba wpisów:
15131
Na forum od: 2008-08-23
  zobacz wizytówkę
2008-12-30 02:25 Temat: (13 postów)

blogi

Zastępują pamiętniki, ale głównie gwiazdom i nastolatkom.

Czy to bezpieczna forma otwierania się przed światem? Czy można w ten sposób nawiązać kontakt z kiś obcym?

Zapraszam do dyskusji!

odpowiedz
Sortuj według:
  • guest *****, 2008-12-30 02:25
    blogi

Zastępują pamiętniki, ale głównie gwiazdom i nastolatkom.

Czy to bezpieczna forma otwierania się przed światem? Czy można w ten sposób nawiązać kontakt z kiś obcym?

Zapraszam do dyskusji!

zgłoś do moderacji
    • zdusia1 *, 2009-03-28 11:56
      Odp.: blogi

Ja zaczełam pisać blog od tygonia i nie jestem nastolatką, mogę wpisywać tam niektóre swoje spostrzeżenia, ale jednak do końca nie otwieram się na blogu a już na pewno nie piszę o bardzo osobistych sprawach. Ale jestem przerażona co pisze większość młodych ludzi a zwłaszcza dziewczyny.

Zauważyłam tam wiele wpisów, które wyrażnie świadczą o depresji i to mnie niepokoi......

zgłoś do moderacji
      • guest *****, 2009-03-28 14:27

Ciekawi mnie ten wątek dot. depresji, który poruszyłaś.

Zechciałabyś rozwinąć?

zgłoś do moderacji
        • zdusia1 *, 2009-03-28 15:31

Moja droga przeczytaj sobie np. blog kobieta w czerni i podobne już w tej chwili nie pamiętam tytułów, zresztą jedna osoba (nastolatka) pisze, że życie jest bez sensu itd. i każdy wpis właściwie tak się zaczyna.

Jak to czytała to przerażały mnie te wpisy i trochę się o nich boję bo wiem czym jest depresja i jak się może zakończyć. Ale powiem ci jeszcze, że głównym tematem tych depresyjnych wywodów jest to, że odszedł od nich chłopak i stąd ta ich żałoba. Dlatego pewne strony omijam, chociaż szkoda mi tej młodzieży, ale wiem, że jak bym im napisała, że potrzebują pomocy specjalisty to i tak mnie nikt nie wysłucha. Ale są też super blogi pisane przez młodych ludzi, zwłszcza jeden mi się podoba (takiego prześmiewcy), jak go czytam to tak się uśmieje, chociaż mimo jego prześmiewczego tonu na jego blogu jest zawsze jeszcze jakieś przesłanie.

zgłoś do moderacji
          • guest *****, 2009-03-28 16:58

Wzbudziłaś moje zainteresowanie, ponieważ sama nie mam żadnego doświadczenia z blogami i nie znam szczegółów tego zjawiska.

Natomiast doniesienia o depresji wśród młodzieży zawsze mnie niepokoją.

Być może to, co piszesz nie wiąże się z depresją, a z modą? Na podobnej zasadzie skłonna jestem przypuszczać, że większość przedstawicieli subkultury emo nie ma depresji.

Ale to wszystko tylko moje przypuszczenia...

Pozdrawiam!

zgłoś do moderacji
      • cytatoweciasteczko , 2011-08-09 09:52

Ja mam podobnie od niedawna piszę bloga. Interpretuję tam aforyzmy i poiosenki ale również daję wzmianki o moim życiu! http://cytatoweciasteczko.bloog.pl/ to mój blog miło byłoby gdybyście wpadli i zostawili komenta xd

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-07 10:55
      Więc moje życie wkońcu się odmieniło!

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-05 20:09

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-04 10:52

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-02 14:54

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-29 16:40

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-28 09:42

zgłoś do moderacji
    • guest *****, 2008-12-30 02:26
      na wesoło

Na początek humorystyczne przedstawienie układu okresowego blogów:

zgłoś do moderacji