Kategorie: Społeczności / Towarzyskie
Forum: portale społecznościowe (324 posty)
założyciel: guest | moderator: guest  | data utworzenia: 2008-09-19 10:35

Temat: fora tematyczne (52 posty)
autor: guest
Liczba wpisów:
8237
Na forum od: 2008-11-07
  zobacz wizytówkę
2008-12-03 17:57

Odp.: fora tematyczne

Na pierwszym Twoim zdjeciu byla "kama75' z tym samym wpisem co jakas " pompo...." obie te osoby maja po piec gwiazdek, ale nie ma ich w spisie??? Wiem , ze chodzilo Ci o te zagadke , jedynie probuje zrozumiec ja sama porzadkujac wiadomosci. I nie moge...P

odpowiedz
Sortuj według:
  • guest *****, 2008-11-02 22:20
    fora tematyczne

Moim zdaniem niezbyt popularne i jakby niedocenione. A jakie są wasze doświadczenia?

zgłoś do moderacji
                        • Ines *****, 2008-12-03 17:57

Na pierwszym Twoim zdjeciu byla "kama75' z tym samym wpisem co jakas " pompo...." obie te osoby maja po piec gwiazdek, ale nie ma ich w spisie??? Wiem , ze chodzilo Ci o te zagadke , jedynie probuje zrozumiec ja sama porzadkujac wiadomosci. I nie moge...P

zgłoś do moderacji
              • ~Kaja, 2009-04-06 16:37

A ja czuję na plecach oddech pańci, która uczę zawodu i która nie rozumie nic, a nic, bo właśnie przekracza swój szczebel kompetencji, tylko nikt o tym nie wie, bo nigdy nie donosiłam i nie będę tego robić nadal. W sumie żal mi kobitki, a właściwie jej dzieci, które są na studiach i kosztują. Nie wiem jak się to skończy.

zgłoś do moderacji
                • dorape *****, 2009-04-06 20:07

To masz nieciekawą sytuację... Ale jeszcze bardziej szkoda mi tej kobiety, bo w końcu ujawni się jej brak kompetencji... Zastanawiam się tylko, kto zdecydował, że ona będzie się uczyć "rzeczy" za trudnych dla siebie - ona sama czy zakład pracy?

zgłoś do moderacji
      • ~filip, 2010-12-09 15:11

wieci coś o szkole ap edukacja ?? prosze o odpowiedż

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-07 10:55
      Więc moje życie wkońcu się odmieniło!

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-05 20:09

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-04 10:52

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-02 14:54

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-29 16:40

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-28 09:42

zgłoś do moderacji