Moim zdaniem niezbyt popularne i jakby niedocenione. A jakie są wasze doświadczenia?
Na pierwszym Twoim zdjeciu byla "kama75' z tym samym wpisem co jakas " pompo...." obie te osoby maja po piec gwiazdek, ale nie ma ich w spisie??? Wiem , ze chodzilo Ci o te zagadke , jedynie probuje zrozumiec ja sama porzadkujac wiadomosci. I nie moge...P
A ja czuję na plecach oddech pańci, która uczę zawodu i która nie rozumie nic, a nic, bo właśnie przekracza swój szczebel kompetencji, tylko nikt o tym nie wie, bo nigdy nie donosiłam i nie będę tego robić nadal. W sumie żal mi kobitki, a właściwie jej dzieci, które są na studiach i kosztują. Nie wiem jak się to skończy.
To masz nieciekawą sytuację... Ale jeszcze bardziej szkoda mi tej kobiety, bo w końcu ujawni się jej brak kompetencji... Zastanawiam się tylko, kto zdecydował, że ona będzie się uczyć "rzeczy" za trudnych dla siebie - ona sama czy zakład pracy?
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)