Kategorie: Nauka i edukacja / Szkolnictwo
Forum: Dupa (7 postów)
założyciel: konrads53 | moderator: konrads53  | data utworzenia: 2008-09-19 00:27

Temat: och! jaki piękny temat! (6 postów)
autor: guest
Liczba wpisów:
15131
Na forum od: 2008-08-23
  zobacz wizytówkę
2008-09-19 00:59 Temat: (6 postów)

och! jaki piękny temat!

Temat rzeka bym wręcz rzekła. I gotowam go propagować;P

Jak widać takie posty ukazują się na tym forum bez problemu.

W zachwycie zastygam!

odpowiedz
Sortuj według:
  • guest *****, 2008-09-19 00:59
    och! jaki piękny temat!

Temat rzeka bym wręcz rzekła. I gotowam go propagować;P

Jak widać takie posty ukazują się na tym forum bez problemu.

W zachwycie zastygam!

zgłoś do moderacji
    • dorape *****, 2008-10-07 00:18
      Odp.: och! jaki piękny temat!

Jak widać nawet takie tematy potrafią przyciągnąć uwagę internatów, tylko że rozmowa jest właściwie o niczym. Ale cieszę się, że spotkałam tutaj Ciebie, guest. Pozdrawiam...

zgłoś do moderacji
      • guest *****, 2008-10-07 00:22

To ja się przyznam do jednej rzeczy, ok?

Nie wiem po co Ty tu dziś zajrzałaś, ale ja pewnie wtedy zaglądałam z nudów. Temat był już tak (tu wstaw dowolny przymiotnik, który okaże się Twoim zdaniem odpowiedni;)) sformułowany, że coś mnie podkusiło, żeby napisać. W chwili obecnej żałuję swego wpisu na forum o tak światłym temacie. A pozytywny odbiór z Twojej strony zawdzięczam pewnie swoim wcześniejszym, poważnym, odpowiedziom w innych wątkach, a nie temu, co napisałam tutaj.

Gdy zobaczyłam, że to właśnie Ty mi w tym wątku odpowiadasz, to zadrżałam, że chcesz mnie skrytykować;P <ależ nam się kółeczko wzajemnej adoracji tworzy- a fuj!>

zgłoś do moderacji
        • dorape *****, 2008-10-07 00:38

No na szczęście ja też przypadkiem tu zajrzałam, szukając jakiegoś forum na liście w kategorii edukacja. Zdziwił mnie tytuł tego forum, bo zupełnie nie pasuje do kategorii. Ja nie żałuję swojego wpisu, bo i tak właściwie mało kto mnie tu rozpozna... Ale postanowiłam już więcej tu nie zaglądać, bo myślę, że to forum jest prowokacją dla internautów. Przecież możemy porozmawiać w innym miejscu... Jeżeli będziesz miała ochotę się odezwać, zrób to gdziekolwiek, ale nie tu.

zgłoś do moderacji
    • ~josefina, 2008-09-19 18:00

ha,ha. Ja też. Bardzo głęboki i filozoficzny prawda:)

zgłoś do moderacji