|
~julek
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |

Jakie są według was najlepsze narzędzia do samochodów. Oczywiście tak proporcjonalnie cena do jakości?
ok narzędzia do autka są bardzo ważne i jednak warto kupić dobrej firmy bo te takie zwykłe jak przyjdzie coś zrobić to nie zawsze jesteśmy znich zadowoleni. Pozdrowionka www.mobile.eu
,
2011-11-14 13:55 no moze nie narzedzia a cały warsztat Mentolnięci mechanicy! http://www.youtube.com/airwavespl obejrzjcie na poprawe humoru, niby reklamowy ale dobry!
Proline jest w porządku, solidna marka z renomą.
Też tak uważam, firma z doświadczeniem, a w dodatku polska :) narzędzia wszelkiego rodzaju, wytrzymałe, nie rdzewieją, można ich używać przez wiele lat
A w jakiej są one cenie? I na ile mają gwarancję?
No właśnie się zastanawiam nad ich kupnem. Lepiej w ogóle przez net kupić, czy w sklepie stacjonarnym?
zależy od czasu :) czy go masz czy nie :) ja wole kupowac w sklepach www, bo wtedy nie musze nigdzie jezdzic, ale z drugiej strony jak kupujesz u producenta na stronie to nie ma znaczenia jesli chodzi o cene gdzie kupisz
,
2011-10-25 10:51 Oczywiście lepiej kupić w internecie, bo taniej. Ale w sklepie można sprzedawcy dopytać
Cena nie zawsze jest proporcjonalna do jakości, czasami za niższą cenę można kupić dobre narzędzia a innym razem przepłacasz za złom. Jakiś konkretny przedział cenowy Cię interesuje?
,
2011-09-15 19:09 Znajomy kupił klucze niemieckie merox ponad 50 kluczy.Jest zadowolony
Mój znajomy prowadzi mały warsztat i posiada kilka narzędzi takiej firmy jak Proline. Podpytałem go trochę bo sam chciałem kupić kilka kluczy itp, tak więc dowiedziałem się, że są solidne i dobre jakościowo i rzadko kiedy rdzewieją
,
2011-08-27 18:37 A jak u ciebie z diagnostyką? ten sprzet polecam http://zaopatrzeniewarsztatu.pl/pl/p/AUTEL-MAXIDAS-DS708/277 . WIfI i obsługuje wszystkie protokoły i funkcje OBDII .
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
To prawda. Ja zazwyczaj też kupuje w necie, ale wcześniej udaje się do sklepu stacjonarnego obejrzeć narzędzia. Generalnie też większość narzędzi mam w garażu Profixu.
Nie ma jakiegoś znaczenia większego. Moim zdaniem w necie jest po prostu taniej. Ta sama firma, wiec jakość się nie zmieni.
Na pewno warto się w nie zaopatrzyć jeżeli są Ci potrzebne. Będziesz spokojnie mógł je użytkować prze kilka lub nawet kilkanaście lat.