Kategorie: Społeczności / Towarzyskie
Forum: Gorzów Wlkp-poznam spragnioną kobietę i spełnię jej fantazje (5 postów)
założyciel: swr | moderator: swr  | data utworzenia: 2010-02-04 11:51

Temat: jak w temacie (4 posty)
autor: swr
swr
Liczba wpisów:
1
Na forum od: 2010-02-04
  zobacz wizytówkę
2010-02-04 12:04 Temat: (4 posty)

jak w temacie

...sam też pragnę spełnienia fantazji, gdy język giętki zrobi to ...

Jestem w związku, więc wiem co znaczy dyskrecja, która jest podstawą przy spotkaniach. Zapraszam zainteresowaną i zapewniam o kulturze osobistej.... czekam na propozycje.

Sex jest wspaniały...wciąż o tym myslę. Zastanawiam się czy to nie jet uzależnienie haha Najwpanialej jest gdy oboje osiągamy wspaniałe uniesienia, wyczerpani sexem, radośni, jęczący z rozkoszy. Aby to osiągnąć napewno trzeba się poznać...poznać wzajemne upodobania, skryte fantazje i pragnienia spełnienia ognistego orgazmu.

Proszę pisać na swr@wp.pl

Pozdrawiam

odpowiedz
Sortuj według:
  • swr , 2010-02-04 12:04
    jak w temacie

...sam też pragnę spełnienia fantazji, gdy język giętki zrobi to ...

Jestem w związku, więc wiem co znaczy dyskrecja, która jest podstawą przy spotkaniach. Zapraszam zainteresowaną i zapewniam o kulturze osobistej.... czekam na propozycje.

Sex jest wspaniały...wciąż o tym myslę. Zastanawiam się czy to nie jet uzależnienie haha Najwpanialej jest gdy oboje osiągamy wspaniałe uniesienia, wyczerpani sexem, radośni, jęczący z rozkoszy. Aby to osiągnąć napewno trzeba się poznać...poznać wzajemne upodobania, skryte fantazje i pragnienia spełnienia ognistego orgazmu.

Proszę pisać na swr@wp.pl

Pozdrawiam

zgłoś do moderacji
    • amelka22amelka **, 2010-05-04 15:35
      Odp.: jak w temacie

Bawcie się seksem i używajcie różnego rodzaju prezerwatyw. Na dyskrecja.pl macie naprawdę ogromny wybór ich. Seks to zabawa to czemu tak się nie bawić ?

zgłoś do moderacji
    • amelka22amelka **, 2010-05-04 15:34

Bawcie się seksem i używajcie różnego rodzaju prezerwatyw. Na dyskrecja.pl macie naprawdę ogromny wybór ich. Seks to zabawa to czemu tak się nie bawić ?

zgłoś do moderacji
    • ~aaa, 2010-02-24 13:41

seks analny jest bardzo przyjemny, trzeba jednak pamiętać o właściwym nawilżeniu, możesz

kupić jakiś żel lub oliwkę http://dyskrecja.pl/sklep.php/k113-Zele.html

zgłoś do moderacji