|
2010-01-28 18:21
Temat: (8 postów)
Podróżne ABCWakacje, urlop, podróże, zwiedzanie to przede wszystkim odpoczynek, oderwanie się od codziennej rzeczywistości, to pełen luz, który towarzyszy nam właśnie w dalekich podróżach. Aby pobyt w pięknej Indonezji, kraju tysiąca wysp, tak zróżnicowanym kulturowo i geograficznie, był niezapomniany, należy zadbać o kilka spraw jeszcze przed wyjazdem, jak również na kilka zwrócić uwagę zaraz po dotarciu na miejsce. Zapraszam do zapoznania się z uwagami, które mamy nadzieję, przyczynią się do cudownych, niczym nie zmąconych wspomnień z Indonezji. Cała ich litania jest tu : http://www.nurkowanie-indonezja.pl/pl/Podrozne_ABC,p,5.html |

Wakacje, urlop, podróże, zwiedzanie to przede wszystkim odpoczynek, oderwanie się od codziennej rzeczywistości, to pełen luz, który towarzyszy nam właśnie w dalekich podróżach. Aby pobyt w pięknej Indonezji, kraju tysiąca wysp, tak zróżnicowanym kulturowo i geograficznie, był niezapomniany, należy zadbać o kilka spraw jeszcze przed wyjazdem, jak również na kilka zwrócić uwagę zaraz po dotarciu na miejsce.
Zapraszam do zapoznania się z uwagami, które mamy nadzieję, przyczynią się do cudownych, niczym nie zmąconych wspomnień z Indonezji.
Cała ich litania jest tu :
http://www.nurkowanie-indonezja.pl/pl/Podrozne_ABC,p,5.html
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)