Kategorie: Zdrowie i medycyna / O zdrowiu ogólnie
Forum: seks porady (344 posty)
założyciel: pawcio | moderator: pawcio  , pawcio | data utworzenia: 2008-09-16 00:39

Temat: Leki i suplementy (17 postów)
autor: ~Opal
Liczba wpisów:
19
Na forum od: 2012-04-27
  zobacz wizytówkę
2010-02-15 10:33

Odp.: Leki i suplementy

fajne są takie nakładki na penisa wibrujące, nie jest rto zaden lek, tuylko taka stymulacja drganiami, bardzo przyjemne ;-)

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~Opal, 2009-08-06 21:57
    Leki i suplementy

Jakie macie doświadczenia ze wzmacnianiem potencji dostępnymi w aptekach środkami? Co byście polecili?

zgłoś do moderacji
    • mena66 , 2012-04-29 03:24

A czy nie byłoby lepiej naturalne suplementy?

Po konkretne informacje zapraszam na mojego bloga: http://zdrowieiurodarodziny.blogspot.com

Podpowiemy po skontaktowaniu się.

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-07 10:54
      Więc moje życie wkońcu się odmieniło!

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-05 20:09

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-04 10:52

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-02 14:54

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-29 16:40

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-28 09:41

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-20 09:23

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-19 15:53

zgłoś do moderacji
    • Alda_alda *, 2010-02-15 10:33

fajne są takie nakładki na penisa wibrujące, nie jest rto zaden lek, tuylko taka stymulacja drganiami, bardzo przyjemne ;-)

zgłoś do moderacji
      • ~Klaus, 2010-02-23 01:08

Mam wrażenie, że autorowi tematu nei chodziło o zwiększenie przyjemności z seksu, tylko o wspomożenie potencji.

Są różne środki na potencję, ale to też zależy jaki jest Twój problem. Jesli coś poważnego - idź do lekarza, jeśli nie - to rzeczywiście naturalne suplementy mogą dla Ciebie wystarczyć. Ale o działanie, czy doświadczenie z nimi to trzeba jeszcze kogoś by zapytać.

zgłoś do moderacji
      • ~Michaił, 2010-03-15 09:09

Ja pod wpływem reklam wpadłem do apteki po Permen ale okazał się być nieziemsko drogi ;/ Po pewnym jednak czasie znalazłem aptekę juventa w manufakturze i wreszcie dorwałem w cenie jaką powinien ten środek kosztować. CO do samej skuteczności specyfiku, nie narzekam, zauważlnie pomógł a to się przecież dla faceta liczy najbardziej - aby było widać różnicę ;-)))

zgłoś do moderacji
    • ~rudolf, 2010-03-06 20:41

Z racji 63 wiosen na karku moja sprawność w "tych" sprawach nie jest już taka jak kiedyś. Dlatego zdecydowałem się kupić Permen. Najpierw poświęciłem trochę czasu na obdzwonienie warszawskich aptek w poszukiwaniu najtańszej oferty ( najtaniej znalazłem za 45 zł w Aptece za grosze na złotej róg jana pawła ) a potem zacząłem stosować. Na pewno mogę powiedzieć, że dobrze wpływa na samopoczucie i zdecydowanie zwiększa popęd. Moja żona twierdzi, że generalnie mi się poprawiło. Biorę dalej i czekam na dalsze efekty.

zgłoś do moderacji
    • ~Kikut, 2009-11-15 16:01

Ja osobiście jestem fanem Cupido ,działa godzinę po przyjęciu i zapewnia power na całą noc ,do tego nie powoduje efektów ubocznych...ze spokojną głową mogę polecić.

zgłoś do moderacji
    • Olinek5 , 2009-11-03 13:53

Witaj właśnie utworzyłem forum na ten temat , znalazłem świetny suplement diety o nazwie CARDIOARGIN jest naprawde rewelacyjny po dwóch tygodniach nie wiedziałem ze zaczne byc tak aktywny ,a mam 62 lata .pozdrawiam cie i zycze zdrowia.

zgłoś do moderacji
    • ~Theodor, 2009-09-16 11:47

Nie wiem czy można podawac na tym forum nazwy ,ale ja używałem do tej pory 2 takich preparatów ,i oba zdały egzamin...nazwę jednego z nich możesz skojarzyć z Kupidynem ,jak zapytasz w aptece i podadza Ci nazwy to będziesz wiedział...ja byłem bardzo zadowolony ,ale musisz wiedzieć ,że nie sa to preparaty poprawiające potencję czy leczące problemy z nią ,a suplementy wpływajace na twój popęd seksualny:)

zgłoś do moderacji