|
~tosst
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |
2011-05-18 20:20
Temat: (5 postów)
Aktorka Olga SerebryakovaPoszukuję jakichś informacji o tej aktorce. Widziałam ją ostatnio w M jak miłośc i nie mogłam wyjść z zadziwienia jak pięknie wygląda. Ciekawa jestem, gdzie jeszcze mogłabym ją ewentualnie zobaczyć. A może kroi się jakiś film kinowy z jej udziałem, bo szkoda by było, żeby grała tylko w serialu. Napiszcie, jeśli coś o niej wiecie więcej |

Poszukuję jakichś informacji o tej aktorce. Widziałam ją ostatnio w M jak miłośc i nie mogłam wyjść z zadziwienia jak pięknie wygląda. Ciekawa jestem, gdzie jeszcze mogłabym ją ewentualnie zobaczyć. A może kroi się jakiś film kinowy z jej udziałem, bo szkoda by było, żeby grała tylko w serialu. Napiszcie, jeśli coś o niej wiecie więcej
No tak, trudno coś znaleźć w necie o Oldze Serebryakovej, bo to nie jest jedna z tych aktorek, która skupia się na bywaniu. Ona skupi się na graniu, to oznacza, że nie jest "sławna" :) Mam dla niej wielki szacun i nie mogę się doczekać, kiedy wreszcie wypłynie na szerokie wody aktorskie :)
Czytałam, że ludzie niespecjalnie lubią postać, którą gra w M jak miłość, ale przecież grana postać to jedno, a aktorka to drugie. Zresztą mnie się wydaje, że jak ktoś potrafi tak zagrać, że ludzie nie są wobec takiej postaci obojętni to chyba dobrze świadczy o aktorze czy aktorce. Ja tam Olgę bardzo cenię, chociaż zdecydowanie bym wolała oglądać ją w czymś ambitniejszym niż MjM.
Widziałam ostatnio film "Przyjdź do mnie" z Olgą w roli głównej. Wiem, że dosała za tę rolę wyróżnienie w Gdyni. Dobra aktorka, chociaż chyba jeszcze nie doceniona, ale mam nadzieję, że to się zmieni ;)
Jest też jeszcze na youtubie teledysk z nią w roli głównej, gdzie wygląda rewelacyjnie - zupełnie nie przypomina Nataszy z M jak miłość. Zobaczcie zresztą same http://www.youtube.com/watch?v=50Di6y4bl_I dla mnie rewelacja :)
tosst, wejdź sobie na jej stronkę internetową www.serebryakova.pl - tam są informacje o niej. Dziewczyna rzeczywiście utalentowana (widziałam ją w takim filmie Przyjdź do mnie, który znajdziesz sobie na youtubie). I też chciałabym ją zobaczyć w jakichś większych rolach.