|
2011-06-14 18:53
Odp.: Kobieta Twoich marzeń ...
Opinia była dla mnie:
użyteczna
nieużyteczna
Opinia nie została jeszcze oceniona
To prawda, trochę mnie nie było. |

Napisz szczerze jaka jest ta, o której śnisz w swoich najpiękniejszych snach, jaka powinna być w realnym życiu ... a może już jest, spotkałeś ją i ... ? Zapraszam do dyskusji. :)
odpowiedz
Nigdy jeszcze nie wklejałem :) Jest jakiś limit rozmiaru i wielkości?
odpowiedz
Nie wiem, z jakiego programu korzystasz, wybierz zapisany plik z odpowiedniego miejsca, np. z pulpitu, otwórz ko najpierw w ramce, powinien wejść Ci pod "Dodaj forkę" w Plik:, wyświetli się, potem daj polecenie : wczytaj wpik, a gdy pojawi się pod spodem informacje, żw właśnie ten plik został zapisany, możesz wysyłać. Tak w skrócie.
odpowiedz

Takie tam jedno z tysięcy ;)
odpowiedz
Co Ty opowiadasz ? Śliczna i sympatyczna ! To Twoja kobieta czy kobieta Twoich marzeń ? :)
odpowiedz
Pewnie nie obraziłbym się gdyby była moja, ale jak napisałem to modelka z MPL Studios ;)
Trochę nieprecyzyjnie napisałem... tzn jedno z tysięcy jej zdjęć jakie mam na twardzielu ;)
To jest właśnie mój ideał pod względem wyglądu i sylwetki :)
Rosjanki to takie Polki tylko nieco ładniejsze :)
odpowiedz
Żartowałam, pamiętam ... ale z tymi Rosjankami to nieco przegiąłeś, ociupinkę ... ;)
odpowiedz
hehehe... tak sobie myślałem, że mogę się narazić nie głosząc poglądu, że Polski są najładniejsze na świecie ;D
odpowiedz
Ja też żartowałam, bo tak naprawdę to nie uznaję żadnych tego typu sloganów. To bez sensu, liczą się tylko jeednostki, ich wdzięk, uroda, osobowość a nacja ani rasa nie mają z tym wiele wspólnego - moim zdaniem. Znam pięknych ludzi różnych narodowości i ras, może dlatego ? :)
odpowiedz
Slogany mają w sobie przynajmniej źdźbło prawdy. Rzeczywiście jednostki mają największe znaczenie, bo z nimi przebywamy w najbliższych relacjach na co dzień.
odpowiedz
No i masz ! Ja myślałam, że napiszę coś przewrotnego, jak to ruda Fryteczka ... a ten się ze mną zgadza ! Narobiło się ... ;)
:))
odpowiedz
Ufff ... dobrze, że zostawiłeś mi furteczkę ! ;)
odpowiedz
Być może... ;)
odpowiedz
Może dlatego, że są z góry na cenzurowanym ? ;)
:)
odpowiedz
Z drugiej strony rudych oszustów za wiele nie ma ;)
odpowiedz
Pewnie to nie slogan, w moim przypadku, bo jestem fałszywa ruda ... farbowana ! ;)
:))
odpowiedz
Jeśli miałbym iść w tą stronę i starać się potwierdzać slogany to napisałbym, że rude to fałszywe ;D
odpowiedz
I jeszcze pewnie gotować ma umieć ;)
odpowiedz
Zdawało mi się, że trochę Cię nie było ;)
Nie musi gotować, bo jak dodała Fryteczka ma posiadać gruby portfel :)
odpowiedz
To prawda, trochę mnie nie było.
odpowiedz
Wczoraj jak tu trafilem w nocy,przypomniala mi sie moja pierwsza prawdziwa fascynacja.Nie byla to kolezanka z klasy ani zadna inna platoniczna milosc.Byla to...dziewczynka ktora grala jedna z epizodycznych ale jednak rzucajacych sie w oczy,rol w filmie"Podroz za jeden usmiech".Oczywiscie w wieku 9-11 lat,az tak romantyczne,delikatne,pelne humoru i na swoj sposob dojrzale dziewczyny sie nie zdarzaja.Ale ja o tym wtedy wiedziec nie moglem a jej zachowanie stalo sie dla mnie wzorem ktorego prozno szukalem przez pare lat wsrod swych kolezanek.W sumie i tak niezle bo gdzies w 6 klasie powoli moje marzenie zaczynalo sie ziszczac:))
W miedzyczasie pojawil sie serial"Wakacje z duchami"gdzie ta dziewczynka pojawila sie ponownie,jako"dziewiatka".A dzis od czasu do czasu wracam sobie do tych filmow bo jest to niewyczerpalne zrodlo humoru i wzruszen.
odpowiedz