|
2010-03-19 21:41
Odp.: Szmelc technologiczny...WP to niech lepiej zacznie dbać o sprzęt, bo jak dalej będzie taki syf, to połowa ludzi im ucieknie :) |

Wirtualna Pierdoła, jako serwis, pieprzy się coraz bardziej.
Ja przynajmniej zastrzeżeń mam masę. I to nie tylko od strony technicznej. Jak tak dalej pójdzie, WP stanie się gorszym brukowcem od Pudelka, czy innych tego typu plociarskich portali ...
WP to niech lepiej zacznie dbać o sprzęt, bo jak dalej będzie taki syf, to połowa ludzi im ucieknie :)
Oni to mają w dupie. Byle tylko reklamodawców mieć, darmozjady zakichane
Ale numer.Tylko się nie zdziw, jk nie wślizgniesz się na profilek bo Cie przyblokują.
Pieprzę ich :).. Chociaż nie. To byłoby dla niach zbyt miłe ...;)) Niech się walą.............. Sami :)))))))))))

Szkoda rozpisywać się na temat moderatorów, bo na temat tych głąbów wiele już napisano.
Mnie chodzi o ich teksty.
Pseudo dziennikarze piszący pseudoartykuły, lub też jedynie przenoszący je z innych, zagranicznych portali i tłumaczący za pomocą translatorów, nie korygują ani nie sprawdzają pisanych tekstów. Wiele błędów ortograficznych, stylistycznych. Te można jakoś pominąć. Ale jeżeli jest rozpoczynane zdanie, po czym autorowi brakuje weny i zaczyna pisać co innego, to powinien wykasować to, czego nie skończył. Później robi się bałagan i nawet nie wiadomo, co autor miał na myśli. Mnogość artykułów sponsorowanych (niby temat taki, a taki... a wiadomo, o co chodzi). O tytułach artykułów już nie ma nawet co wspominać. To samo o obiektywiźmie politycznym. Dno. A może się mylę?
...mylisz się co do jednego Smoku...WP to ona, więc nie rozumiem dlaczego ma fiuta ???...;P...:))))
Bo to taka dziwka z fiutem. Obojnak, czyli coś, co można zakwalifikować do rodzaju nijakiego. Podobnie jak obsługę tego całego syfu. Mózg się lasuje, co te głąby wyprawiają. Najprostszego zdania nie potrafią napisać (np >: "Emocje związane z rywalizacją w Pucharze Świata w skokach już za nami. Dla Adama Małysza, sezon rozpoczął się tak, jak się zaczął".) a próbują poprawiać innych .
...dooobreee !!!...może otwórz temat...absurdy WP...i będziemy tam wklejać takie perełki....:))))))))
Można będzie otworzyć, ale trochę później. Zobaczymy, czy głąby do tego się nie doczepią. Jak nie, to trzeba będzie ich dalej pognoić. To, że dostęp do portalu jest bezpłatny nie oznacza, że mają tam przyjmować do pracy głupców i amatorów. Zobaczymy.
A takich perełek, jak piszesz, można mnożyć. I to wcale nie trzeba się wysilać na przeszukiwanie ich serwisu, bo same rzucają się w oczy. Gdyby dobrze poszukać, to już to nie będą perełki, tylko zwykłe kamienie, których wszędzie pełno :))))
Przecież jestem. Toto, co tutaj piszę, to jak litania pierwszoklasisty (jedynej klasy, którą ukończyli tutejsi moderatorzy)...;))))))))))
Jak przeczytają, może wezmą to do siebie. Chociaż reklamacje z op******** nie przynoszą jakoś rezultatu. Możnaby rzecz, : "ślepi i głusi" i głupi. A o słowie "apolityczny" i "obiektywny" nie słyszeli chyba wogóle.
"Profesjonalizm" zaś, to dla nich stanowczo za długi i za trudny zwrot.
Poza tym za niedługo zaczną pewnie pisać po rusku, a portal zmieni nazwę na wirtualna rossija, bo większość wpisów głąbów z rosyjskich szkółek i ambasad jest traktowana w opiniach jak gówno nie do ruszenia. Nawet moderacji nie poddają.
...:)))...ulżyło ???....;P...jestes niemożliwy...a mnie sie dzisiaj podobało, bo za 28-ym razem juz mi Kubicy nie wymoderowali.....:)))))))))))))))
Ja ich pieprzę. Za każdym razem wystawiam coraz bardziej upierdliwe opinie w reklamacjach :))) Niech wiedzą, jak ich kocham :))
...tak to możesz sobie pieprzyć do usranej śmierci i nic nie zdziałasz.....:))))