Kategorie: Społeczności / Między nami
Forum: Opinie - mebli (24 posty)
założyciel: odrim | moderator: odrim  | data utworzenia: 2010-01-13 21:20

Temat: Vinotti - meble salonowe (12 postów)
autor: odrim
Liczba wpisów:
1
Na forum od: 2009-06-01
  zobacz wizytówkę
2010-01-13 21:26 Temat: (12 postów)

Vinotti - meble salonowe

Witam,

Poszukuje opinii na temat mebli salonowych firmy Vinotti, jestem ciekaw trwałości i jakości tych mebli. Czy możecie podzielić się opinią o Vinotti?

odpowiedz
Sortuj według:
  • odrim , 2010-01-13 21:26
    Vinotti - meble salonowe

Witam,

Poszukuje opinii na temat mebli salonowych firmy Vinotti, jestem ciekaw trwałości i jakości tych mebli. Czy możecie podzielić się opinią o Vinotti?

zgłoś do moderacji
    • ~vinotti.bo.pl, 2012-01-09 16:40
      Odp.: Vinotti - meble salonowe

WWW.VINOTTI.BO.PL Portal dla osób oszukanych przez Vinotti www.vinotti.bo.pl

zgłoś do moderacji
    • ~rabo, 2011-10-19 12:27
      jakie fajne wpisy pracowników salonów Vinotti, ciekawe ile im za te wpisy płacą

a może taka opinię poczytajcie: http://forum.gazeta.pl/forum/w,63,82797830,124126125,Klamstwa_Vinotti_jak_nabijac_klientow_w_butelke.html

zgłoś do moderacji
    • ~ketepasa, 2011-06-01 16:46

W swoim domu mam salon(Malaga a wypoczynek Sahara)sypialnie (Singways)oraz jadalnie(Malaga) zakupioną w salonach vinotti, jestem zadowolona dowóz montaż oraz czas realizacji były sprawne i meble dotarły planowo obsługa była miła i wykwalifikowana zakupu dokonaliśmy w Krakowie. Ja osobiście uważam że jakość mebli jak na polskie warunki wykracza poza standardy materiały użyte do produkcji są niestandardowe i takiej samej niestandardowej pielęgnacji wymagają ja dbam o moje i stosuje zalecenia zapisane w otrzymanych instrukcjach i jest super. Oczywiście nie oznacza, że trzeba jakieś cuda na kiju wyczyniać żeby były ładnie utrzymane trzeba jedynie zaopatrzyć sie w odpowiedni produkt do ich czyszczenia maja również środki czyszczące ktore można zakupić u nich osobiści uważam że te są najskuteczniejsze i jeszcze ekspedient odpowie jak nalezy czyścić rewelka

zgłoś do moderacji
    • ~Johnny, 2011-05-23 16:47

Jestem zadowolony z firmy HIT meble jak najbardziej solidnie dobry kontakt telefoniczny mailowy gadu:) jesli bede kupować meble to tylko w hit meble :)

zgłoś do moderacji
    • ~ARMAGEDON, 2011-04-06 19:24

Meble do swojego salonu kupiłem w hitmeble poznań - tą firmę mogę z czystym sumieniem polecić.

Niestety nie znam Vinotti.

Pozdrawiam...

zgłoś do moderacji
    • ~pingwin16, 2011-04-06 18:02

Kupiłem meble na www.hitmeble.pl i szczerze bardzo polecam!fajne meble za nie wielka kase. Byłem w salonach u konkurencji i podobne meble były ale o wiele droższe. z Czystym sumieniem polecam tą firmę!:)

zgłoś do moderacji
    • ~MZKS, 2010-10-08 10:42

Zakupiłem meble w trójmieście , ponad rok temu w dniu dzisiejszy otrzymałem kartę lojalnościową . Jestem mile zaskoczony , firma wpożądku nie miałem większych problemów z zamówieniem dostawą jak i iich montażem . Polecam wszystkim ponieważ takiego designu nie ma nikt w Polsce

zgłoś do moderacji
    • ~Lidka, 2010-06-16 00:13

Meble są super. A jakiej firmy meble polecają te osoby, ktore na 5-6 różnych forach wklejają te same opinie na temat zlej jakosci, reklamacji itd? Może rzeczywiście lepsze :)

zgłoś do moderacji
    • ~Paula, 2010-04-01 12:37

Kupiłam meble do salonu. Szybka dostawa. Meble były super zapakowane - skrzynie z plastru miodu grubości 2cm ze wzmacnianymi narożnikami. Mebelki eleganckie i super się je użytkuje.

zgłoś do moderacji
    • ~marek, 2010-03-10 18:04

Są to meble chińskie, słabej jakości. obsługa po sprzedażowa mizerna, reklamacje ciągną się miesiącami.

Ogólnie nie polecam kupowania w tych salonach

zgłoś do moderacji
    • damian.gera , 2010-01-13 22:36

Zamówiłem u nich całą sypialnie. Czekałem trochę na meble bo były dość nietypowe, ale byłem bardzo miło zaskoczony fachową ekipą montażową i profesjonalizmem firmy Vinotti. Z czystym sercem mogę ich polecić.

zgłoś do moderacji