Kategorie: Rozrywka i kultura / Po godzinach
Forum: Szukamy 2 partnerów na studniówkę (5 postów)
założyciel: Papryczka | moderator: Papryczka  | data utworzenia: 2009-12-30 17:33

Temat: podkarpaciarz(pl) (2 posty)
autor: mandusia20
Liczba wpisów:
7
Na forum od: 2010-02-25
  zobacz wizytówkę
2010-03-12 15:31 Temat: (2 posty)

podkarpaciarz(pl)

Witam wszystkich forumowiczów, chciałem was zapytać czy ktoś z was widział lub korzystał już z serwisu

podkarpaciarz {dot} pl, ostatnio natrafiłam na niego poszukując antyków do kupienia.

odpowiedz
Sortuj według:
  • mandusia20 , 2010-03-12 15:31
    podkarpaciarz(pl)

Witam wszystkich forumowiczów, chciałem was zapytać czy ktoś z was widział lub korzystał już z serwisu

podkarpaciarz {dot} pl, ostatnio natrafiłam na niego poszukując antyków do kupienia.

zgłoś do moderacji
    • rafcio1991 *, 2011-12-16 16:55
      Odp.: podkarpaciarz(pl)

DLA NIEGO:

Chcesz poznać fantastyczne, naturalne, młode kobiety? Chcesz z nimi poflirtować? A może chcesz zobaczyć coś więcej? Sprawdź nowy portal społecznościowy www.sexycity.pl/polecam/rafik1991 Start już jutro o 21.21, Zapisz się już dziś!

Hej! Jutro o godzinie 21:21 rusza całkowicie nowy portal społecznościowy! Nie może Cię tam zabraknąć, zapraszam – Ania www.sexycity.pl/polecam/rafik1991

Chcesz zobaczyć prawdziwe, seksowne, polskie dziewczyny? Wejdź na nowy portal społecznościowo – erotyczny www.sexycity.pl/polecam/rafik1991, Start już jutro o 21:21!

DLA NIEJ:

Chciałabyś zarobić 1500 zł jednej nocy, nie wychodząc z domu? Mamy coś dla Ciebie www.sexycity.pl/polecam/rafik1991 Sprawdź to! Start już jutro w piątek o 21:21!

Jesteś piękną, młodą i atrakcyjną kobietą? Nie wstydzisz się swojego ciała? Lubisz wyzwania? Nie pogardzisz dodatkowymi 2 tysiącami złotych na weekend? Wejdź na www.sexycity.pl/polecam/rafik1991 Bądź pierwsza! Start już w piątek o 21:21!

Koleżanka chwali się znowu nową torebką ? Chciałabyś zmienić perfumy na lepsze ? Wciąż myślisz o sukience, którą widziałaś wczoraj w sklepie? Wszystko to oraz wiele innych rzeczy znajduje się teraz w zasięgu Twojej reki! Zarejestruj się już teraz www.sexycity.pl/polecam/rafik1991 Startujemy w ten piątek o 21:21!

Kolejna nie udana praca ? Brak stałych dochodów? Jesteś piękną młodą atrakcyjną kobietą? Nie wstydzisz się swojego ciała? Lubisz wyzwania? Nie pogardzisz dodatkowymi 2 tysiącami złotych na weekend? Wejdź na www.sexycity.pl/polecam/rafik1991

zgłoś do moderacji