Kategorie: Zwierzęta i przyroda / Nasi ulubieńcy
Forum: Zawierucha (30 postów)
założyciel: xkxra | moderator: xkxra  | data utworzenia: 2009-12-17 15:49

Temat: jaka karma dla psa? (7 postów)
autor: triadka
Liczba wpisów:
50
*
Na forum od: 2011-11-07
  zobacz wizytówkę
2010-07-13 13:25

Odp.: jaka karma dla psa?

Hm, ja mojemu psu jesli już to wsypuję do miski Royale, a gdy chce mu urozmaicic diete i dodać trochę witamin to daje http://www.krakvet.pl/beaphar-bogena-salvikal-dodatek-witaminowy-psow-kotow-250g-p-1883.html

Z karmami nie ma co eksperymentowąc. Jeśli jakas psiakowi pasuje to niech ją wcina :)

odpowiedz
Sortuj według:
  • triadka *, 2010-06-16 12:26
    jaka karma dla psa?

Szukam dobrej karmy, najlepiej z jakimiś witaminami lub czymś podobnym. Słyszałam o NUTRA NUGGETS bardzo dobre opinie i zaczynam się zastanawiać czy warto w nią zainwestować. W sumie nie jest może najtańsza, ale myślę, że raz na jakiś czas można coś takiego kupić. Poza tym udało mi się znaleźć nieco taniej na e-karma.pl, więc można jak się okazuje taniej kupić. A waszym zdaniem warto ją kupić, czy jednak zainwestować w coś takiego.

zgłoś do moderacji
    • Queyk *, 2011-11-21 20:24

Kości :P Żadnej chemii :D

zgłoś do moderacji
    • Grzesiek2010 *, 2011-07-12 09:48

Myślę że przed wyborem odpowiedniej karmy dla psa najlepiej będzie przeczytać sobie ten artykuł http://www.e-karma.pl/news.php?id=1242646144&lang=pol

Myślę że po jego lekturze będziesz mógł świadomie wybrać najlepszą dostępną karmę dla swojego psiaka.

zgłoś do moderacji
    • mrsag *, 2011-02-28 09:23

Co do karm z e-karmy, to bardzo mogę ci polecić jeszcze karmę o nazwie taste of the wild. Bardzo zdrowa i pozbawiona konserwantów karma. Pies moich rodziców jest karmiony właśnie tą suchą karmą, mimo, że jest już wiekowy, to ma zdrową, błyszczącą sierść

zgłoś do moderacji
    • ~sonia2011, 2011-02-18 13:12

Tak, nutra nuggets i platinium to naprawdę niezłe karmy, zwłaszcza platinium zwłaszcza platinium ma bardzo duży wybór smaków :-). Poza tym z tego co się orientowałam, to w tym sklepie e-karma.pl są bardzo dobre ceny, puszek. Można też trochę oszczędzić kiupując większą ilość, zwłaszcza na przesyłce.

zgłoś do moderacji
    • mrsag *, 2010-07-12 10:24

Karma, o której mówisz, jest produktem dostępnym chyba jedynie na e-karma.pl no i widziałem ją w jednym sklepie zoologicznym w Krakowie, niestety cena była dużo wyższa. E-karma.pl sama sprowadza te karmy, bez udziału pośredników, dlatego różnica w cenie jest dość znaczna. Myślę, że warto ją kupować bo jest zdrowa, są specjalne linie, są nawet specjalne wersje, jeśli piesek jest chory. Powiem tak: zależy ci na zdrowiu psa, a nie pieniądzach, od razu kupuj.

zgłoś do moderacji
      • houlrglassnebula **, 2010-07-13 13:25

Hm, ja mojemu psu jesli już to wsypuję do miski Royale, a gdy chce mu urozmaicic diete i dodać trochę witamin to daje http://www.krakvet.pl/beaphar-bogena-salvikal-dodatek-witaminowy-psow-kotow-250g-p-1883.html

Z karmami nie ma co eksperymentowąc. Jeśli jakas psiakowi pasuje to niech ją wcina :)

zgłoś do moderacji