Kategorie: Styl życia / Męskie sprawy
Forum: Rozrywka, moda i styl życia (115 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-03-25 11:31

Temat: Rodzenie dzieci to największa głupota. (3 posty)
autor: Jan-Piasek
Liczba wpisów:
1
Na forum od: 2008-07-29
  zobacz wizytówkę
2010-05-24 02:15

Odp.: Rodzenie dzieci to największa głupota.

Przegiąłeś trochę. Ostrożności nigdy nie zawadzi, ale żeby tak nie lubić dzieci.

odpowiedz
Sortuj według:
  • Jan-Piasek , 2010-05-23 18:49
    Rodzenie dzieci to największa głupota.

Przy obecnych warunkach bytowych, braku pracy, konieczności płacenia zawrotnych łapówek lekarzom, nauczycielom i wszystkim urzędnikom, tylko głupcy kierujący się wyłącznie zwierzęcym instynktem zakładają rodziny, wyłącznie do robienia dzieci. Większość dzieci rodzi się w skutek zawrotnej głupoty seksualnej kobiet, które przy tak wielkiej ilości środków antykoncepcyjnych nie umieją się zabezpieczyć a seks ograniczają do dni płodnych jak zwierzęta w lesie. Chłopacy uważajcie na łatwe dziewczyny i bez zabezpieczenia nie zbliżajcie się do babskich majtek. Zamiast robić dzieci z głupimi dziewczynami, które ograniczają seks do zrobienia dzieci, lepiej zwalcie konia albo jedźcie na TIRÓWKI. Lepiej zapłaćcie tirówkom zamiast płacić łapówki lekarzom, nauczycielom i innym wyzyskiwaczom. Każda baba po porodzie podobnie jak zwierzęta w lesie, seks ogranicza do zrobienia następnego dziecka a jeśli spróbujesz dobrać się do jej majtek w innym celu to oskarży Cię o molestowanie, napad i inne czyny. Więc jak już wpadłeś w to rodzinne bagno, to nie licz na seks bez robienia dzieci i pozostanie Ci tylko własna rączka, bo na tirówki nie będziesz miał pieniędzy. W końcu jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. Pamiętajcie, Seks jest piękny i przyjemny ale tylko dla przyjemności i dla zdrowia, więc zamiast oddawać wszystkie pieniądze przyszłej żonie, która w zamian nawet nie da Ci pogłaskać, to lepiej od razu zwal sobie konia albo jedź na tirówki i nawet nie myśl o zakładaniu rodziny a na pewno będziesz niezależny, bogaty i wolny. Nikt Ci nie będzie rządził co masz oglądać w telewizji ani nie zabroni upić się czy zabawić się z tirówkami. Ja jestem sam mam małe mieszkanie w bloku, samochód i wiem, że żyję wolny jak ptak. Jak mam ochotę na seks to dzwonię do dziewczyn i wybieram tą, na którą mam ochotę i nie martwię, że zostanę oskarżony o molestowanie lub inne czyny bo zawodowe dziewczyny nie oskarżą o takie czyny, za to przyjemność jest stokrotna. O starość się nie martwię bo lekarze każdemu podadzą pavulon, bez pieniędzy za nim dożyje do emerytury a starego dziada bez pieniędzy nawet najbliżsi wywiozą na śmietnik. Uważam, że jest konieczne natychmiast wprowadzić ustawę zakazu zbliżania się kobiet do mężczyzn i mężczyzn do kobiet na odległość mniejszą niż kilometr. Zakaz taki nie powinien dotyczyć płatnych prostytutek i kobiet po menopauzie aby te mogły uprawiać seks dla przyjemności i dla zdrowia. Czy popieracie moje zdanie i czy jesteście za wprowadzeniem zakazu zbliżania się kobiet do mężczyzn?

zgłoś do moderacji
    • Real , 2010-05-24 02:15

Przegiąłeś trochę. Ostrożności nigdy nie zawadzi, ale żeby tak nie lubić dzieci.

zgłoś do moderacji
      • ~Magda, 2010-05-27 18:47

Mam dwoje dzieci i bardzo je kocham. Moje dzieci na szczęście rzadko chorują i współczuję tym, którzy często muszą korzystać z usług lekarskich bo jak muszę iść z dzieckiem do lekarza to mnie szlag trafia. Bez łapówki nawet nie chcą rozmawiać i zapisują byle co i to co najdroższe, a ja nie mam pieniędzy na łapówki ani na te drogie lekarstwa. Usłyszałam nawet wypowiedź, że on mi dzieci nie narobił to dlaczego ma je za darmo leczyć. Jak patrzę na moje dzieci jak się męczą a ja nie mogę im pomóc, to myślę, że popełniłam największe głupstwo w moim życiu, że zdecydowałam się na urodzenie ich i zastanawiam się czy kiedykolwiek wybaczą mi to, że urodziłam ich do życia w takim głupim i złodziejskim świecie. Nie raz myślę, że chyba pójdę na ulicę żeby zarobić na te łapówki do lekarzy albo zacznę dawać dupy lekarzom bo to że sama nie mam na chleb dla siebie to jakoś wytrzymam ale dlaczego za to złodziejstwo i łapownictwo mają cierpieć nie winne dzieci. Myślę, że Pan Jan tak jak ja kocha dzieci ale nienawidzi złodziejstwa i łapownictwa za które płacą najsłabsze i bezbronne dzieci.Teraz już wiem, że największym darem dla naszych dzieci jest nie rodzić dzieci aby nie zmuszać ich do życia w tak złodziejskim i brutalnym świecie.

zgłoś do moderacji