Kategorie: Komputery, IT, mobile / Komputery i Internet
Forum: Gry Komputerowe (4003 posty)
założyciel: igordinho | moderator: igordinho  | data utworzenia: 2009-12-14 11:53

Temat: Gracie na facebooku? (14 postów)
autor: virtualna_dama
Liczba wpisów:
39
*
Na forum od: 2010-03-25
  zobacz wizytówkę
2011-06-30 10:01

Odp.: Gracie na facebooku?

Ostatnio nie mialam za duzo czasu bo mialam nauke.... ale moze przez wakacje jak bede miec chwile to dla relaksu cos ciekawego sobie znajde ;)

odpowiedz
Sortuj według:
  • virtualna_dama **, 2011-02-03 17:17
    Gracie na facebooku?

Dopiero teraz odkryłam ten temat, aż wstyd, bo w sumie od czasu do czasu gram w tą czy inną grę :-). Dlatego ciekawi mnie, czy gracie też na facebooku? Bo ja się jeszcze na to nie odważyłam, niestety słyszy się czasami nie koniecznie pozytywne wypowiedzi na ten temat....no więc jak, gracie? A jak nie to może powiedzcie, w co chętnie gracie, bo szukam też nowych gier! Dzięki!

zgłoś do moderacji
    • lekkozakrecona *, 2011-03-22 11:56

Skoro w farmville mozesz sobie budowac farme z pomoca znajomych, bo pewnie przy tym tez tak jest, ale pewna oczywiscie nie jestem, a co do tego dokupowania, te gry tak juz sa skontruowane, ze jesli chcesz przejsc dalej, to musisz cos zaintwestowac, jak zreszta przy kazdej grze ;)Choc mowiac szczeze, nie mam pojecia, ile cos takiego kosztuje, placi sie tam jakis abonament, czy poprostu kupuje konkretne rzeczy? majac np. psc za 20 z na ile by to wystraczylo?

zgłoś do moderacji
      • virtualna_dama **, 2011-04-20 09:06

Jaki tam abonament, kupujesz konkretne rzeczy, nie wiem, na ile ci to może starczyć, bo to zależy od tego, co kupujesz i ile. Ale raczej możesz wiele items za to sobie kupić. Ale najlepiej to sama wypróbuj i kup sobie paysafe, 20 złoty to nie jest majątek. Przyjemnej zabawy, że tak powiem :-).

zgłoś do moderacji
        • lekkozakrecona *, 2011-04-21 10:15

Może i nie majątek, ale jak już mam je na coś wydać, to lepiej na coś konkretnego

zgłoś do moderacji
          • virtualna_dama **, 2011-05-21 12:40

to znaczy na co? W sumie masz wolny wybór, jeżeli masz paysafe to możesz sobie też coś innego za to kupić. Wprawdzie, nie ma sie aż tak dużego wyboru, bo ta płatność nie jest u nas aż tak rozpowszechniona, jak na zachodzie, ale coś tam zawsze się znajdzie. No chyba że chcesz płacić Ukash, nie znam się wprawdzie na tym, ale chyba to funkcjonuje wszędzie? Ale nie chce naturalnie nikogo w błąd wprowadzać, gdzieś coś takiego wyczytałam, ale nie jestem pewna. :-)

zgłoś do moderacji
            • lekkozakrecona *, 2011-05-24 09:32

Co funktionuje wszedzie, bo nie zrozumialam?Jesli chodzi o psc, to znam trzy mozliwosci: gry, skype i niektore sklepy internetowe, o czyms zapomnialam? A o ukash to mowiac szczeze nie za wiele wiem, to tez jest prepaid?

zgłoś do moderacji
              • virtualna_dama **, 2011-06-02 19:28

też sie w sumie na ukash nie za bardzo znam, wiec nie potrzebnie zaczynałam ten temat, sorry! a co do paysafecard, to jest mu wiadome, gdzie sie nią płaci. W sumie nie wiem, czy to już wspominalam, ale cieszyłabym sie , jakbym mogła płacic w ten sposób też za ciuchy :-). Przynajmniej miałabym większą kontrole nad moimi wydatkami, bo musze przyznać, że jak zobacze fajne ciuszki, to trudno mi sie opszeć :-). Ale widze, że zeszłam z tematu, sorry po raz drugi. Grasz jeszcze na facebooku albo raczej już? :-)

zgłoś do moderacji
    • ~virtualna_dama, 2011-03-11 13:58

no jak to na czym. na budowaniu miasteczka, czyli city. :-) Nie trzeba być raczej żadnym genjuszem, żeby to pokapować (bez obrazy!). tylko nie wiem, czy budujesz je sama czy z innych znajomymi z facebooku? No i czy jest też w tej grze tak, że dokupowywujesz sobie jakieś częsci?

zgłoś do moderacji
    • lekkozakrecona *, 2011-02-27 17:58

Jeszcze nie wiem czy sie skusze,mam juz pare swoich ulubionych gier, ktore mnie wciagly, a wiadomo ze jak sie czlowiek rozdrabnia na zbyt wiele, to sie daleko nie zajdzie...

zgłoś do moderacji
    • ~virtualna_dama, 2011-02-25 12:29

mozesz, ale nie koniecznie musisz, tylko, chyba jak nie kupisz nic, to wtedy staje sie ta gra zbyt monotonna. Wiec zawsze lepiej sobie cos dokupic, a co do tych malych zakupow, to przeciez nie ma nic prostszego. jak masz np.. paysafecard to placisz nia za te przedmioty, albo mozesz tez w inny sposob placic, jak chcesz. musisz sprobowac i sama sie przekonac, jak to dokladnie funkcjonuje :-). Milej zabawy!

zgłoś do moderacji
    • lekkozakrecona *, 2011-02-24 12:32

No to wiesz duzo wiecej niz ja ;) kiedys u znajomej widzialam, ze wymieniala sie albo kupowala jakies zwierzaki, ale nie za bardzo zrozumialam, o co w tym chodzi, nawet nie wiem, czy ze gry sa wogole odplatne, ale przypuszczam ze tak, skoro mozna sobie dokupowac jakies dodatkowe elementy

zgłoś do moderacji
    • virtualna_dama **, 2011-02-07 15:33

No te gry są mi naturalnie znane, ale tylko ze słyszenia :-). O ile wiem, w tej pierwszej musisz budować sobie domek i wszystko wokół a w tej drugiej chyba budujesz miasta, co? Niestety sama nie mam wykształcenia architektonicznego, dlatego chyba się do tych gier nie nadaję, co? :-)

zgłoś do moderacji
    • lekkozakrecona *, 2011-02-04 15:29

Z facebookwych gier to najbardziej znam farmville, większość moich znajomych w to gra, słyszałam jeszcze o citeville, ale nie wiem dokładnie na czym to polega

zgłoś do moderacji