Jesteś kompozytorem??? Napisz do mnie :) bo Cię szukam ;)
Witam,
www.nazamowienie.zdrowamuzyka.pl
Pozdrawiam,
Marcin
Witam,
jestem doświadczonym kompozytorem.
Zapraszam,
robert.kanaan.pl@gmail.com
Polecam usługi w zakresie kompozycji i produkcji muzyki cenionego w Polsce i za granicą kompozytora - Irka Dregera (e-mail: management@irek.dreger.com; www.irekdreger.com)
to moje gg, jesli nadal aktualne - 7062860
to niektore utwory: www.myspace.com/urbaniakhubert
www.myspace.com/jokerstaill
www.myspace.com/mkndm
witam zapraszam na stronę
www.myspace.com/piotrgnaczynski
Witam serdecznie!
Zapraszam do mojego studia lub do współpracy zdalnej!
www.markapapaja.pl
pozdrawiam,
Marek Papaj
Zapraszam do skorzystania z usług kompozycji i produkcji muzyki - Irka Dregera (www.irekdreger.com lub www.icdstudio.pl )
tel.: 609 710 662
Byłem kiedyś kierownikiem muzycznym teatru Kalambur we Wrocławiu. Komponowałem i aranżowałem muzykę typu poezja śpiewana, piosenka literacka. Mam spory zbiór niewykorzystanego materiału.
Obecnie jestem konstruktorem oprogramowania i nie zajmowałem się muzyką profesjonalną przez 20 lat,
mam aktualnie 60. Jako abyły absolwent akademii muzycznej w klasie kompozycji nie wszystko jednak zapomniałem, a że tęsknię za muzyką mógłbym z kimś nieodpłatnie współpracować. Z kimś kto
dysponuje zarówno wokalistą jak i instrumentalistami (moje palce niestety bardzo zesztywniały przez brak długoletniej praktyki i opanowane kiedyś instrumenty skrzypce, fortepian pozostają historią). Komponuje zwykle w pamięci, aranżuje muzykę na zespoły kameralne (najchętniej smyki, klawisze, gitara, flet etc).
Mieszkam w Warszawie, ale to nie ogranicza pola działania.
Mój kontakt to: j.markowski10@gmail.com.
Pozdrawiam
Jacek
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Witam! Poszukuję kompozytora który podejmie się komponowania i aranżowania muzyki z gatunków nieco cięższych. Utwory mają oscylować w pobliżu takich brzmień: Eisbrecher, Megaherz, Tanzwut, Disturbed, Unsun, Sirenia, Ruoska. (z naciskiem na 3 ostatnie). Konieczna znajomość Reason-a. Mój mail halocentrala@o2.pl Pozdro
Witam, nazywam się Szymon Szewczyk, jestem kompozytorem, absolwentem Akademii Muzycznej w Łodzi.
Tworzę muzykę wszechstronną stylistycznie. Zapraszam na moją stronę: www.szymonszewczyk.pl
Tu można zapoznać się z moją twórczością i skontaktować się ze mną.
Pozdrawiam.
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Komponuję na pianinie-głównie nastrojowa muzyka,melodramatyczna,ale tez inne klimaty.
Mój mail:horvath7@wp.pl
Aha, ja z poprzedniego posta - zapomniałem napisać. Robię to całkowicie za darmo. Z radości tworzenia. Żyję z czegoś innego i nie muszę na tym zarabiać. Jedna rzecz tylko: jeśli wydasz płytę, albo coś, to żeby moje nazwisko się tam znalazło jako kompozytora - czyli zastrzegam sobie prawo autorskie. I tyle.
Przede wszystkim jaki rodzaj muzyki Cię interesuje? Ja komponuję w głównej mierze do poezji. Potrafię również do innych tekstów, ale pod warunkiem, że one coś mówią. Jeśli chcesz, to napisz: mironpieron@wp.pl. Pozdrawiam. Mirek