Kategorie: Biznes / Praca
Forum: Tworzenie muzy (46 postów)
założyciel: mynamesnikola1 | moderator: mynamesnikola1  | data utworzenia: 2009-12-10 20:15

Temat: Kompozytor!!! Szukam!!! (32 posty)
autor: mynamesnikola1
Liczba wpisów:
1
Na forum od: 2009-12-10
  zobacz wizytówkę
2009-12-10 20:41 Temat: (32 posty)

Kompozytor!!! Szukam!!!

Jesteś kompozytorem??? Napisz do mnie :) bo Cię szukam ;)

odpowiedz
Sortuj według:
  • mynamesnikola1 , 2009-12-10 20:41
    Kompozytor!!! Szukam!!!

Jesteś kompozytorem??? Napisz do mnie :) bo Cię szukam ;)

zgłoś do moderacji
    • ~Marcin, 2011-12-07 09:25
      Odp.: Kompozytor!!! Szukam!!!

Witam,

www.nazamowienie.zdrowamuzyka.pl

Pozdrawiam,

Marcin

zgłoś do moderacji
    • ~Robert, 2011-11-28 19:42

Witam,

jestem doświadczonym kompozytorem.

Zapraszam,

robert.kanaan.pl@gmail.com

zgłoś do moderacji
    • ~Anna, 2011-10-19 16:39

Polecam usługi w zakresie kompozycji i produkcji muzyki cenionego w Polsce i za granicą kompozytora - Irka Dregera (e-mail: management@irek.dreger.com; www.irekdreger.com)

zgłoś do moderacji
    • qbert47 , 2010-08-03 11:47

to moje gg, jesli nadal aktualne - 7062860

to niektore utwory: www.myspace.com/urbaniakhubert

www.myspace.com/jokerstaill

www.myspace.com/mkndm

zgłoś do moderacji
    • ~markapapaja, 2011-07-06 20:10

Witam serdecznie!

Zapraszam do mojego studia lub do współpracy zdalnej!

www.markapapaja.pl

pozdrawiam,

Marek Papaj

zgłoś do moderacji
    • ~mirello, 2011-05-16 09:57

komponowaniepiosenek.pl

zgłoś do moderacji
    • ~ICD, 2011-03-29 16:30

Zapraszam do skorzystania z usług kompozycji i produkcji muzyki - Irka Dregera (www.irekdreger.com lub www.icdstudio.pl )

tel.: 609 710 662

zgłoś do moderacji
    • ~Jacek, 2011-03-09 12:32

Byłem kiedyś kierownikiem muzycznym teatru Kalambur we Wrocławiu. Komponowałem i aranżowałem muzykę typu poezja śpiewana, piosenka literacka. Mam spory zbiór niewykorzystanego materiału.

Obecnie jestem konstruktorem oprogramowania i nie zajmowałem się muzyką profesjonalną przez 20 lat,

mam aktualnie 60. Jako abyły absolwent akademii muzycznej w klasie kompozycji nie wszystko jednak zapomniałem, a że tęsknię za muzyką mógłbym z kimś nieodpłatnie współpracować. Z kimś kto

dysponuje zarówno wokalistą jak i instrumentalistami (moje palce niestety bardzo zesztywniały przez brak długoletniej praktyki i opanowane kiedyś instrumenty skrzypce, fortepian pozostają historią). Komponuje zwykle w pamięci, aranżuje muzykę na zespoły kameralne (najchętniej smyki, klawisze, gitara, flet etc).

Mieszkam w Warszawie, ale to nie ogranicza pola działania.

Mój kontakt to: j.markowski10@gmail.com.

Pozdrawiam

Jacek

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-07 11:49
      Więc moje życie wkońcu się odmieniło!

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
      • ~casius, 2011-02-19 03:02
        Odp.: Więc moje życie wkońcu się odmieniło!

Witam! Poszukuję kompozytora który podejmie się komponowania i aranżowania muzyki z gatunków nieco cięższych. Utwory mają oscylować w pobliżu takich brzmień: Eisbrecher, Megaherz, Tanzwut, Disturbed, Unsun, Sirenia, Ruoska. (z naciskiem na 3 ostatnie). Konieczna znajomość Reason-a. Mój mail halocentrala@o2.pl Pozdro

zgłoś do moderacji
    • ~Szymon szewczyk, 2010-12-10 22:20

Witam, nazywam się Szymon Szewczyk, jestem kompozytorem, absolwentem Akademii Muzycznej w Łodzi.

Tworzę muzykę wszechstronną stylistycznie. Zapraszam na moją stronę: www.szymonszewczyk.pl

Tu można zapoznać się z moją twórczością i skontaktować się ze mną.

Pozdrawiam.

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-04 11:46

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-02 15:49

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-29 17:36

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-28 10:40

zgłoś do moderacji
    • Nina77 , 2010-11-21 10:22

Komponuję na pianinie-głównie nastrojowa muzyka,melodramatyczna,ale tez inne klimaty.

Mój mail:horvath7@wp.pl

zgłoś do moderacji
    • Miron-Pieron , 2010-11-20 13:06

Aha, ja z poprzedniego posta - zapomniałem napisać. Robię to całkowicie za darmo. Z radości tworzenia. Żyję z czegoś innego i nie muszę na tym zarabiać. Jedna rzecz tylko: jeśli wydasz płytę, albo coś, to żeby moje nazwisko się tam znalazło jako kompozytora - czyli zastrzegam sobie prawo autorskie. I tyle.

zgłoś do moderacji
    • Miron-Pieron , 2010-11-20 13:01

Przede wszystkim jaki rodzaj muzyki Cię interesuje? Ja komponuję w głównej mierze do poezji. Potrafię również do innych tekstów, ale pod warunkiem, że one coś mówią. Jeśli chcesz, to napisz: mironpieron@wp.pl. Pozdrawiam. Mirek

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-20 10:19

zgłoś do moderacji