Kategorie: Sport / Sporty zespołowe
Forum: Między nami kibicami... (254 posty)
założyciel: Fifi | moderator: Fifi  | data utworzenia: 2009-11-24 21:07

Temat: Nie będzie nas, nie będzie was. (2 posty)
autor: ~Kibic
~Kibic
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2011-05-19 14:02 Temat: (2 posty)

Nie będzie nas, nie będzie was.

Jak dowiedziałem się z przypadkowo pod słyszanej rozmowy pod takimi hasłami kibole szykują zamachy bombowe na stadionach. Wszystkich nas nie zamkną i nie dopuścimy do euro bez nas. Razem ze stadionami ropiepszymy Tuska i jego rząd jeszcze przed wyborami. Rozmowa była bardzo ożywiona i wskazywała że kibole traktują poważnie swoje zapowiedzi. Czy komuś więcej wiadomo o tym. Bo jeśli te zapowiedzi się sprawdzą to nasze stadiony zamienią się w krwawe łaźnie. A co na to rząd i władze Czy zapowiadane zamachy nie przeniosą się na ulice.

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~Kibic, 2011-05-19 14:02
    Nie będzie nas, nie będzie was.

Jak dowiedziałem się z przypadkowo pod słyszanej rozmowy pod takimi hasłami kibole szykują zamachy bombowe na stadionach. Wszystkich nas nie zamkną i nie dopuścimy do euro bez nas. Razem ze stadionami ropiepszymy Tuska i jego rząd jeszcze przed wyborami. Rozmowa była bardzo ożywiona i wskazywała że kibole traktują poważnie swoje zapowiedzi. Czy komuś więcej wiadomo o tym. Bo jeśli te zapowiedzi się sprawdzą to nasze stadiony zamienią się w krwawe łaźnie. A co na to rząd i władze Czy zapowiadane zamachy nie przeniosą się na ulice.

zgłoś do moderacji
    • ~kowaltomasz, 2011-07-26 01:02
      Odp.: Nie będzie nas, nie będzie was.

a to dobre. pozdrawiam http://formlinkus.com/news0042.php

zgłoś do moderacji
    • ~annula80, 2011-05-19 16:32
      Odp.: Nie będzie nas, nie będzie was.

moi drodzy (a szczególnie drogie panie) polecam Wam świetne kursy uwodzenia prowadzone przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Byłam tam niedawno na kursie dla kobiet Alpha Female (dla panów Alpha Male) i jestem bardzo mile zaskoczona poziomem zajęć, wiedzą i doświadczeniem prowadzących no i oczywiście efektami :) odkryli we mnie kobiecość i seksapil, w końcu mam odwagę podejść do mężczyzny i go poderwać, nie sprawia mi to żadnych trudności, a dawniej nawet zwykła rozmowa była problemem. Polecam wszystkim serdecznie www.wyzszaszkolauwodzenia.pl

zgłoś do moderacji