|
~Kibic
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |
2011-05-19 14:02
Temat: (2 posty)
Nie będzie nas, nie będzie was.Jak dowiedziałem się z przypadkowo pod słyszanej rozmowy pod takimi hasłami kibole szykują zamachy bombowe na stadionach. Wszystkich nas nie zamkną i nie dopuścimy do euro bez nas. Razem ze stadionami ropiepszymy Tuska i jego rząd jeszcze przed wyborami. Rozmowa była bardzo ożywiona i wskazywała że kibole traktują poważnie swoje zapowiedzi. Czy komuś więcej wiadomo o tym. Bo jeśli te zapowiedzi się sprawdzą to nasze stadiony zamienią się w krwawe łaźnie. A co na to rząd i władze Czy zapowiadane zamachy nie przeniosą się na ulice. |

Jak dowiedziałem się z przypadkowo pod słyszanej rozmowy pod takimi hasłami kibole szykują zamachy bombowe na stadionach. Wszystkich nas nie zamkną i nie dopuścimy do euro bez nas. Razem ze stadionami ropiepszymy Tuska i jego rząd jeszcze przed wyborami. Rozmowa była bardzo ożywiona i wskazywała że kibole traktują poważnie swoje zapowiedzi. Czy komuś więcej wiadomo o tym. Bo jeśli te zapowiedzi się sprawdzą to nasze stadiony zamienią się w krwawe łaźnie. A co na to rząd i władze Czy zapowiadane zamachy nie przeniosą się na ulice.
a to dobre. pozdrawiam http://formlinkus.com/news0042.php
moi drodzy (a szczególnie drogie panie) polecam Wam świetne kursy uwodzenia prowadzone przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Byłam tam niedawno na kursie dla kobiet Alpha Female (dla panów Alpha Male) i jestem bardzo mile zaskoczona poziomem zajęć, wiedzą i doświadczeniem prowadzących no i oczywiście efektami :) odkryli we mnie kobiecość i seksapil, w końcu mam odwagę podejść do mężczyzny i go poderwać, nie sprawia mi to żadnych trudności, a dawniej nawet zwykła rozmowa była problemem. Polecam wszystkim serdecznie www.wyzszaszkolauwodzenia.pl