Myślicie,że dostaniecie z ZUS emertyturę która pozwoli przeżyć do następnej .Wiecie ilu emerytów dostaje swoją drugą emeryturę, a ilu nie zdąży jej odebrać . Po co nam eutanazja zmniejszyć tylko świadczenia , a emeryci zaczną umierać z głodu albo nie kupią leków to propozycja dla ZUS. My prowadzący działalność nie musimy już płacić składek Zusowi
szczegóły na www.zus-gov.pl
zapraszam do dyskusji poinformuj znajomych
Krytykom biurokracji pewnie trudno będzie w to uwierzyć, ale fakt jest faktem: Zakład Ubezpieczeń Społecznych powstał jako lekarstwo na administracyjną niewydolność działających wcześniej w Polsce instytucji ubezpieczeniowych. I co gorsza - decyzja ta okazała się "strzałem w dziesiątkę".
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Bez przesady , jaka znowu eutanazja, można zapobiegać temu zawczasu kupując sobie na przykład taki Plan na życie, pieniążki rosną na koncie i na czarna godzinę jak znalazł.
,
2010-02-17 21:06 Na pewno warto pomyśleć o swojej przyszłości finansowej, taki plan nażycie to niegłupia sprawa