|
~gostek
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |

Ostatnio kupowałem w nim stabilizator ruchów kamery lustrzanki i zakupy uznać mogę za bardzo udane. Zamówiłem i przesyłka dotarła tak szybko, że sam nawet się nie spodziewałem, że aż tak szybko pójdzie.
Bardzo pozytywne odczucia co do sklepu, zakupy bardzo szybko trafiają do domu.
Kilka razy zdarzyło mi się robić w nim zakupy i było ok. Jak najbardziej można w nim kupować.
Jeszcze o tym sklepie nie słyszałem, ale zajrzę, bo muszę kupić sobie obiektyw do aparatu. Potrzebuję w tyrybie pilnym.
Jak tam zakupy? Udały się? Masz już swój wymarzony obiektyw xavier?
Zakupy w tym sklepie są bardzo proste i spokojnie można robić w nim zakupy. Sam już nie raz się o tym zdążyłem przekonać. Zresztą w przypadku, gdy nie mamy gotówki to zawsze mogą nam rozłożyć na dogodne raty, czy nawet sprzęt wziąć w leasing.
Profesjonaliści na pewno znają ten sklep, co do reszty społeczeństwa nie mam pojęcia. Nie mniej jednak warto, jak ktoś chce kupić dobry sprzęt zajrzeć do niego.
Najbardziej na tą chwilę podoba mi się możliwość wzięcia sprzętu w leasing, jak dla mnie to najdogodniejsze rozwiązanie.
Też kilka razy kupowałem w tym sklepie i nie mam zastrzeżeń. Fajnie, że są takie sklepy.