Dyskusja na temat inwestycji na Halszki 28. Czy warto kupić tam mieszkanie?
Kupiłam mieszkanie na Halszki 28 :) odbiór już w marcu więc się doczekać nie mogę :) budynek strasznie mi się podoba, wykonane wszystko porządnie, deweloper też ok - wszystko załatwione łatwo, prosto i przyjemnie, można naprawdę liczyć na ich wsparcie przy wszelkich formalnościach.
Jestem wręcz rdzenną mieszkanką Kurdwanowa więc jestem pewna, że dobrze będzie mi się mieszkało. Okolica nam się pięknie rozrasta :)
My kupiliśmy:) Lokalizacja super (wczesniej tez mieskzalismy w okolicy, tramwaj, obwodnica=szybko do centrum) i budynek tez bardzo ladny. Bylismy juz ogladac nasze nowe gotowe mieszknko na 4 pietrze i mamy piekny widok z balkonu:)))
Naprawde super, polecam:)))
a nie słyszeliście nic na temat Kościoła, który może (a nie musi) tam powstać???
to mnie trochę przeraża ;)
hahaha coś słyszałam ale wątpię bo kościołów jest dużo w okolicy. A jak będzie to cóż... lepszy Kościół niż blok obok i sąsiedzi za oknem:))
witam, bardzo ciekawy jestem opinii mieszkańców bloku na ostanim piętrze, czy faktycznie przeciekaja tam dachy i czy bardzo wieje na 5 piętrze? bardzo proszę o informację na temart budynku. pozdrawiam
przeciekają dachy?? hahah chyba pan żartuje! mieszkam na 5 pietrze, przy wczorajszym wietrze faktycznie troche slychac ale bez przesady... a z dachem jest wszystko ok, nie wiem skąd ten pomysl?!
Pozdrawiam...
Ciekawy jestem jaka jest jakość wykonania tego bloku. Taka jak w przypadku innych inwestycji Wawel Service? Z zewnątrz wszystko ładnie. Problem zaczynają się później, gdyż używane są tanie zamienniki. Przeciekające dachy, piwnice, ogrody zimowe. Jak zapłacisz to potem już nie są tak chętni do napraw yzgłoszonych usterek . Sprawy ciągną się latami.
ja nie zdazylem w I etapie i czekam na mieszkanie w II, ale ida z budowa jak burza i a byc gotowe jeszcze w tym roku bo chca zdazyc przed zima,
My kupilismy w I etapie i mieszkamy juz 2 tyg. Poprawekk duzo nie bylo, cena ok i teraz mieszka sie tez fajnie:)) Pozdrawiam przyszlych sąsiadów. Ela.
Bardzo udana inwestycja, przynajmniej na tym etapie tak wyglada. Kupilam mieszkanie dla corki i niedluga ma byc oddane, wtedy napsize co i jak:) tymczasem bylismy je juz ogladac i nie mamy zastrzezen. pozdrawiam
Mam w II etapie byłem w środku to sie wystraszyłem wszędzie rury po ścianach a nie jak się teraz w nowoczesnym budownictwie robi że w ścianach lecą a do tego juz oszczędzają na elewacji nie zrobili brązowych wstawek ciekawe co jeszcze wymyślą.
Spaceruję tamtędy i musze przyznc ze bardzo ladny ten bloczek, okolica tez fajna - mieszkam niedaleko, mogę polecic, sklepy, szkoly, place zabaw itd.
Okolica przyjemna, mieszkam po sąsiedzku:) Szkoły, przedszkola, parki, sklepy... wszystko jest na miejscu. A i tramwaj ułątwia życie:)
Ja kupiłam:) jak będzie siemeiszkać - zobaczymy. Póki co mogę polecić firmę pod względem pomocy w formalnościach, które mnei przerażały... Warto:)
mamy zarezerwowane mieszkanie w ostatnim etapie. już odliczamy czas. niewątpliwie będzie mieszkało się fantastycznie w tak fajnym budynku. pozdrawiam przyszłych sąsiadów
Złożyliśmy rezerwację na 3 etap. Znajomi kupili mieszkanie w pierwszym etapie i chyba niedługo się będą już wprowadzać. Ekspresem budowa idzie.
warto, warto :)
mieszkam po sąsiedzku i obserwuję jak im to ekspresem idzie.
budynek bardzo ładnie się prezentuje.
a okolica super :)
naprawdę dobrze się mieszka.
dojazd wszędzie dobry.
ceny niższe nawet niż niektórych starych mieszkań w tym rejonie.
Myśle że warto, atrakcyjna cena w odniesieniu do lokalizacji, dobra komunikacja (autobusy,tramwaje w pobliżu), deweloper również wydaje się być wiarygodny.
w sumie to wydaje mi sie ze tak, szwagier z rodzina zakupili ostatnio mieszkanie w Zakopcu przez ta sama firme i bardzo sobie chwalą... poza tym sama widzialam to ich gniazdko i baaaaaaaaardzo mi sie podoba, ech tez sobie wkrotce swoją klitke kupie...