Nie zawsze, nie wszystkim, nie z każdej okazji - udaje mnie się złożyć życzenia sympatycznym osobom tu na Forum piszącym...
To właśnie kącik dla nich...:-))
Kazku, życzę Ci zdrowych i błogosławionych Świąt Narodzenia Zbawiciela i otwartych oczu na jego dzieła... Pozdrawiam świątecznie :)
Zdęciu dokładnie się przyjrzałem, czy na PEWNO nie moje...mimo uderzającego podobieństwa (ten jakże znajomy frasunek na buzi) - NIE! ;-)).
Za życzenia serdeczne dzięki (i wzajemnie życzę Ci Najlepszego) :-))) ...a na obiecaną Ci odpowiedź jeszcze CHWILĘ (czas to wszak pojęcie względne) - musisz poczekać...
Dowcipny jesteś... aż się uśmiechnęłam do monitora! :)
Na odpowiedź cierpliwie poczekam... Pozdrawiam cieplutko.

Ponieważ jutro są walentynki, zajrzałam tutaj, żeby Ci złożyć serdeczne życzenia...
Dzięki Doroto :-)).
Dla mnie ta tradycja z dość oczywistych powodów troszkę obca...ale fajnie, że pomyślałaś o mnie, ładna forma przekazu życzeń - piękne dzięki (połączone z deklaracją wzajemnej sympatii) :-))).

Ale strzeliłam gafę... przepraszam. :) Jak zechcesz, napisz - wiadomości od Ciebie są zawsze mile przeze mnie widziane.
A ja chcę Ci złożyć życzenia bez okazji. Miłego dnia, tygodnia, miesiąca, uśmiechu, pogody ducha, miłości, zdrowia,..i wszystkiego, czego Ci potrzeba. Pozdrawiam ciepło.
Koraliku: :-)))
Serdeczne, choć spóżnione podziękowania :-))...i od chwili przeczytania Twych ciepłych słów - miałem je cały czas w pamięci, były mi bardzo pomocne...
Szczęśliwego Nowego Roku, spełnienia wszystkich marzeń (tych dużych...i tych mniejszych, cichszych)...a przede wszystkim zdrowia - życzę wszystkim Koleżankom i Kolegom :-))).

Wesołych, pogodnych Świąt, Kazku i najserdeczniejsze pozdrowienia:-)...
http://www.youtube.com/watch?v=qedoxGdmXuo
Aniu - bardzo dziękuję :-)))).
Choć jednocześnie chciałbym, aby był to kącik szerszego dostępu dla wszystkich, taki troszkę więcej "forumowy"...:-).
Wszystkim miłym mi forumowiczom, z którymi mam przyjemność pisać (którym udało mi się (lub uda) odpisać na Ich Życzenia, Tym, którym życzenia przesłałem...i Tym, którym nie) - Najlepszego w nadchodzący właśnie okres Świąt Bożego Narodzenia - życzy Kazik .
WESOŁYCH i UDANYCH ŚWIĄT :-)).