|
2008-10-27 10:06
Temat: (28 postów)
Świat książkiWitam, chciałabym podzielić sie z Wami moimi spostrzeżeniami co do księgarni internetowych. Otóż wkurzalam sie jak dotąd na wiele z nich. Kupowałam w Gandalfie, czytadle i innych. czasami na allegro. W końcu ktoś mi na forumowisku podpowiedział, że Świat książki jest naprawdę świetny. Zamówiłam książkę, tania i świetna, szybka przesyłka. Zastanawiam sie czy nie wstąpić do klubu. Jeśli jesteście w Świecie książki napiszcie co o nim myslicie, podobno jest tam sporo zmian. czytam sobie o nich, ale wolę dowiedzieć sie od kogoś, kto w tym siedzi. dzięki |

Witam, chciałabym podzielić sie z Wami moimi spostrzeżeniami co do księgarni internetowych. Otóż wkurzalam sie jak dotąd na wiele z nich. Kupowałam w Gandalfie, czytadle i innych. czasami na allegro. W końcu ktoś mi na forumowisku podpowiedział, że Świat książki jest naprawdę świetny. Zamówiłam książkę, tania i świetna, szybka przesyłka. Zastanawiam sie czy nie wstąpić do klubu. Jeśli jesteście w Świecie książki napiszcie co o nim myslicie, podobno jest tam sporo zmian. czytam sobie o nich, ale wolę dowiedzieć sie od kogoś, kto w tym siedzi. dzięki
Nie wiem, czy wiesz, ale "Świat Książki" połączył się z Weltbildem (dawne KDC.pl). Sama korzystam z ich usług i jestem bardzo zadowolona:) Polecam! Dostawa szybka, a kontakt z obsługą bez zastrzeżeń. Pozdrawiam, Kasia:)
Ja bardzo polecam księgarnię www.xetam.pl korzystałem już z wielu ale jak dla mnie są oni najlepsi :) duży wybór i bardzo miły kontakt ze sprzedającym
Ja tam szczerze mówiąc polecam www.3telnia.pl , naprawdę szybko i dużo taniej niż Świat Książki, szkoda tylko, że nie mają takiego dużego wyboru...
Ja ostatnio natknęłam się na 2 księgarnie pouczyc.pl i poczytac.pl, to są chyba bliźniacze księgarnie bo jest jedno konto do dwóch, mają teraz dużo promocji no i można od razu zamówić książki szkolne. Oni sami dowiadują się jakie książki ma dana szkoła, więc nawet nie trzeba szukać pozycji tylko podać szkołę i klasę, fajna sprawa moim zdaniem bo dużo czasu się zaoszczędza.
witam. przepraszam, może nie wypowiem się co do tematu, ale poszukuję książki "wszystko za życie", ale kompletnie nigdzie tego nie ma- na aukcjach, w księgarniach, NIGDZIE. może ktoś z Was ma tę książkę i chce sprzedać, albo wie, gdzie mogę nabyć tę książkę. baaardzo proszę o pomoc! możecie pisać na : mila1909@o2.pl dzięęęki!.
Ja korzystałem. naprawdę dobry sklep. zamówienia w terminie. dobrze opakowane książki. do tego warto do nich zajechać osobiście bo mają genialną lokalizację, można pozwiedzać.
Ja korzystałem. naprawdę dobry sklep. zamówienia w terminie. dobrze opakowane książki. do tego warto do nich zajechać osobiście bo mają genialną lokalizację, można pozwiedzać.
Również czekam na odpowiedzi. Szukam i szukam, ale na forum niewiele jest opinii o tej księgarni. :(
księgarni internetowych jest dużo, każda ma plusy i minusy, ja zamawiam najwięcej książek ze świata książek bo mnie odpowiada ich oferta i mają dużo ciekawych książek, poza tym postawili też na internet a jako klubowicz mam o wiele taniej, więc warto
Też kiedyś dużo kupowałam w Świecie Książki. Teraz przede wszystkim w Weltbild.pl - połaczyli się (i bardzo fajnie, bo ofertę mają naprawdę ciekawą:) )
też korzystam z Merlina, ale mogę polecić jeszcze jeden adres: www.czytajtanio.pl Książki są dosłownie za grosze, błyskawiczne przesyłki. Nie ma niestety nowości, ale jest dużo wartościowych pozycji. Pozdrawiam fanatyków czytania :)
no to zależy czego się poszukuję i jaka jest obsługa ja się nie zawiodłem na świecie książek, bo często u nich kupuję i nigdy nie miałem żadnych problemów
Ja tam się bardzo cieszę, że Weltbild (czyli KDC) połączyło się z Światem Książki, bo zarówno w jednym sklepie, jak i drugim często robię zakupy:) Teraz więc będzie mi prościej:)
przymusowego kupna nie ma, zamawiasz kiedy chcesz, przesyłkę masz do domu, ceny są przystępne dużo promocji, a wydają dobre książki, zawsze się coś znajdzie u nich dla każdego, poza tym to już standard że przez internet - a obsługę przez neta mają dobrą,
A w regulaminie jest zapis że musisz kupić książkę do każdego magazynu których jest 5 na początek, więc jest przymus