Kategorie: Nauka i edukacja / Szkolnictwo
Forum: Księgarnia internetowa (55 postów)
założyciel: R0707 | moderator: R0707  | data utworzenia: 2008-08-28 09:20

Temat: Świat książki (28 postów)
autor: queen
Liczba wpisów:
6
Na forum od: 2008-10-27
  zobacz wizytówkę
2008-10-27 10:06 Temat: (28 postów)

Świat książki

Witam, chciałabym podzielić sie z Wami moimi spostrzeżeniami co do księgarni internetowych. Otóż wkurzalam sie jak dotąd na wiele z nich. Kupowałam w Gandalfie, czytadle i innych. czasami na allegro. W końcu ktoś mi na forumowisku podpowiedział, że Świat książki jest naprawdę świetny. Zamówiłam książkę, tania i świetna, szybka przesyłka. Zastanawiam sie czy nie wstąpić do klubu. Jeśli jesteście w Świecie książki napiszcie co o nim myslicie, podobno jest tam sporo zmian. czytam sobie o nich, ale wolę dowiedzieć sie od kogoś, kto w tym siedzi. dzięki

odpowiedz
Sortuj według:
  • queen , 2008-10-27 10:06
    Świat książki

Witam, chciałabym podzielić sie z Wami moimi spostrzeżeniami co do księgarni internetowych. Otóż wkurzalam sie jak dotąd na wiele z nich. Kupowałam w Gandalfie, czytadle i innych. czasami na allegro. W końcu ktoś mi na forumowisku podpowiedział, że Świat książki jest naprawdę świetny. Zamówiłam książkę, tania i świetna, szybka przesyłka. Zastanawiam sie czy nie wstąpić do klubu. Jeśli jesteście w Świecie książki napiszcie co o nim myslicie, podobno jest tam sporo zmian. czytam sobie o nich, ale wolę dowiedzieć sie od kogoś, kto w tym siedzi. dzięki

zgłoś do moderacji
    • ~Kasia, 2011-05-19 10:52
      Odp.: Świat książki

Nie wiem, czy wiesz, ale "Świat Książki" połączył się z Weltbildem (dawne KDC.pl). Sama korzystam z ich usług i jestem bardzo zadowolona:) Polecam! Dostawa szybka, a kontakt z obsługą bez zastrzeżeń. Pozdrawiam, Kasia:)

zgłoś do moderacji
      • ~Czytelnikos, 2011-12-14 13:17

Ja bardzo polecam księgarnię www.xetam.pl korzystałem już z wielu ale jak dla mnie są oni najlepsi :) duży wybór i bardzo miły kontakt ze sprzedającym

zgłoś do moderacji
    • ~ksiazkowy, 2011-02-18 16:36

Ja tam szczerze mówiąc polecam www.3telnia.pl , naprawdę szybko i dużo taniej niż Świat Książki, szkoda tylko, że nie mają takiego dużego wyboru...

zgłoś do moderacji
      • ~Dominika, 2011-07-11 10:50

Ja ostatnio natknęłam się na 2 księgarnie pouczyc.pl i poczytac.pl, to są chyba bliźniacze księgarnie bo jest jedno konto do dwóch, mają teraz dużo promocji no i można od razu zamówić książki szkolne. Oni sami dowiadują się jakie książki ma dana szkoła, więc nawet nie trzeba szukać pozycji tylko podać szkołę i klasę, fajna sprawa moim zdaniem bo dużo czasu się zaoszczędza.

zgłoś do moderacji
    • ~aniolek, 2011-06-16 10:51

http://opowiadaniaoaniolkach.pl.tl/

zgłoś do moderacji
    • ~milens, 2010-08-26 13:56

witam. przepraszam, może nie wypowiem się co do tematu, ale poszukuję książki "wszystko za życie", ale kompletnie nigdzie tego nie ma- na aukcjach, w księgarniach, NIGDZIE. może ktoś z Was ma tę książkę i chce sprzedać, albo wie, gdzie mogę nabyć tę książkę. baaardzo proszę o pomoc! możecie pisać na : mila1909@o2.pl dzięęęki!.

zgłoś do moderacji
      • ~Marek, 2011-05-30 15:55

www.Wysylkowa.pl , korzystał może ktoś??

zgłoś do moderacji
        • ~Medalion, 2011-06-03 01:49

Ja korzystałem. naprawdę dobry sklep. zamówienia w terminie. dobrze opakowane książki. do tego warto do nich zajechać osobiście bo mają genialną lokalizację, można pozwiedzać.

zgłoś do moderacji
        • ~Medalion, 2011-06-03 01:49

Ja korzystałem. naprawdę dobry sklep. zamówienia w terminie. dobrze opakowane książki. do tego warto do nich zajechać osobiście bo mają genialną lokalizację, można pozwiedzać.

zgłoś do moderacji
        • ~Halon, 2011-06-06 02:15

Również czekam na odpowiedzi. Szukam i szukam, ale na forum niewiele jest opinii o tej księgarni. :(

zgłoś do moderacji
    • ~byku, 2008-11-14 00:04

polecam www.sportbook.pl - idealna księgarnia dla mnie

zgłoś do moderacji
      • ~kocur, 2008-12-13 11:55

księgarni internetowych jest dużo, każda ma plusy i minusy, ja zamawiam najwięcej książek ze świata książek bo mnie odpowiada ich oferta i mają dużo ciekawych książek, poza tym postawili też na internet a jako klubowicz mam o wiele taniej, więc warto

zgłoś do moderacji
        • ~Plemona, 2011-05-31 14:32

Też kiedyś dużo kupowałam w Świecie Książki. Teraz przede wszystkim w Weltbild.pl - połaczyli się (i bardzo fajnie, bo ofertę mają naprawdę ciekawą:) )

zgłoś do moderacji
    • zoika ****, 2008-11-04 14:57

ja kupuję w www.merlin.pl - nigdy się nie zawiodłam

zgłoś do moderacji
      • niekochana , 2008-11-22 11:58

też korzystam z Merlina, ale mogę polecić jeszcze jeden adres: www.czytajtanio.pl Książki są dosłownie za grosze, błyskawiczne przesyłki. Nie ma niestety nowości, ale jest dużo wartościowych pozycji. Pozdrawiam fanatyków czytania :)

zgłoś do moderacji
      • ~bibliotekarz, 2008-12-13 16:32

no to zależy czego się poszukuję i jaka jest obsługa ja się nie zawiodłem na świecie książek, bo często u nich kupuję i nigdy nie miałem żadnych problemów

zgłoś do moderacji
      • ~Otman, 2011-05-24 14:11

Ja tam się bardzo cieszę, że Weltbild (czyli KDC) połączyło się z Światem Książki, bo zarówno w jednym sklepie, jak i drugim często robię zakupy:) Teraz więc będzie mi prościej:)

zgłoś do moderacji
    • ~prosiaczek, 2008-11-09 16:46

przymusowego kupna nie ma, zamawiasz kiedy chcesz, przesyłkę masz do domu, ceny są przystępne dużo promocji, a wydają dobre książki, zawsze się coś znajdzie u nich dla każdego, poza tym to już standard że przez internet - a obsługę przez neta mają dobrą,

zgłoś do moderacji
      • ~Seba, 2008-11-28 09:39

A w regulaminie jest zapis że musisz kupić książkę do każdego magazynu których jest 5 na początek, więc jest przymus

zgłoś do moderacji