|
~julka24
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |
2008-11-28 16:02
Temat: (22 posty)
modne prezentyno wlasnie czy ktoś słyszał o modzie na prezent polegajacy na dawaniu próbek i kuponów na realizację? słyszałam że cos takiego jest już w Polsce, jeśli ktoś się spotkał będę wdzięczna za info i nazwę oraz sklepy gdzie można kupić taki zestaw prezentowy. |

no wlasnie czy ktoś słyszał o modzie na prezent polegajacy na dawaniu próbek i kuponów na realizację? słyszałam że cos takiego jest już w Polsce, jeśli ktoś się spotkał będę wdzięczna za info i nazwę oraz sklepy gdzie można kupić taki zestaw prezentowy.
,
2011-07-20 21:35 WITAM WSZYSTKICH ! Nasze zwyczaje, tryb życia, miejsce, w którym mieszkamy, oraz
inne czynniki już wpłynęły na długość i przebieg naszego życia.
Przeżyte nami lata zachowują informację o dacie naszej śmierci.
Poznawszy datę naszej śmierci na podstawie wydarzeń naszego życia,
przeszłych i teraźniejszych faktów, mamy szansę
zastanowić się nad przyszłością oraz ocenić popełnione błędy.
ZAPRASZAM na: http://smierc.org/ SPRAWDŹ Koneicznie
Nie słyszałam o czymś takim, ale skoro w tym sezonie takie prezenty są w modzie to ok. Ja się skupię bardzej na tradycyjnym kupowaniu prezentów, bo warto poczuć przedswiąteczny klimat. Poza tym dla mnie to frajda kiedy mogę pobiegać po sklepach albo poszusować w intrnecie w poszukiwaniu swiątecznych podarunków.
Zgadzam się w pełni. Tradycyjne prezenty są zwykle najlepsze zwłaszcza, jeśli chodzi o osoby o konkretnym guście. Ale dobra metodą jest również wsłuchiwanie się w życzenia czy potrzeby najbliższych. I wtedy problem prezentów sam się rozwiązuje. I nie tylko tych gwiazdkowych.
Mi się ostatnio udało spełnić jedno z marzeń mojej mamy i zakupić jej piękny komplet torebka+ portfel na amiche.pl. A prezent i modny, i trafiony.
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wiem, że sodexo z czymś takim weszło na rynek. Musisz sprawdzić w wyszukiwarce, ale z tego co mi znajomi mówili, to całkiem fajne opcje proponuje.
Wejdź sobie na vivabox.pl, to jest dokładnie to o co pytasz.
ja bym chciała ten zestaw ze spa i pielęgnacją ciała albo perfumki. szkoda ze nie moge powiedziec co chce pod choinke :(
zastanawiam się do kiedy to bedzie bo ja juz pod choinke mam prezenty, to tylko do swiat taka promocja?
to są te opcje które są tam w ofercie? czyli spa perfumy alkohole? czy coś jeszcze? każdy może to zamówić bo nie znalazłam czy trzeba spełniać jakieś specjalne wymagania :P
Każdy, każdy. Nie trzeba spełniać żadnych specjalnych wymagań.
acha dzięki za info bo nie bardzo zrozumiałam o co w tym chodzi ale juz mniej mneij więcej rozumiem, myślisz ze to się nadaje na święta na prezent?
Ja to tak rozumiem, że nie bez powodu weszło na rynek w tym czasie. Ciekawi mnie natomiast czy tego nie wycofają po świętach, bo to byłoby niefajne:( To coś mega oryginalnego i, jak dla mnie, ekskluzywnego.
Haha, a dzisiaj sobie to kupiłam. Mój chłopak będzie w 100% usatysfakcjonowany- wybrałam opcję z % ;P
Każdy facet byłby chyba zadowolony.