Kategorie: Styl życia / Zakupomania
Forum: Moda i Shopping (193 posty)
założyciel: Mańńx3 | moderator: Mańńx3  | data utworzenia: 2008-08-27 12:34

Temat: modne prezenty (22 posty)
autor: ~julka24
~julka24
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2008-11-28 16:02 Temat: (22 posty)

modne prezenty

no wlasnie czy ktoś słyszał o modzie na prezent polegajacy na dawaniu próbek i kuponów na realizację? słyszałam że cos takiego jest już w Polsce, jeśli ktoś się spotkał będę wdzięczna za info i nazwę oraz sklepy gdzie można kupić taki zestaw prezentowy.

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~julka24, 2008-11-28 16:02
    modne prezenty

no wlasnie czy ktoś słyszał o modzie na prezent polegajacy na dawaniu próbek i kuponów na realizację? słyszałam że cos takiego jest już w Polsce, jeśli ktoś się spotkał będę wdzięczna za info i nazwę oraz sklepy gdzie można kupić taki zestaw prezentowy.

zgłoś do moderacji
    • feelmylips91 *, 2011-07-20 21:35
      Odp.: modne prezenty

WITAM WSZYSTKICH ! Nasze zwyczaje, tryb życia, miejsce, w którym mieszkamy, oraz

inne czynniki już wpłynęły na długość i przebieg naszego życia.

Przeżyte nami lata zachowują informację o dacie naszej śmierci.

Poznawszy datę naszej śmierci na podstawie wydarzeń naszego życia,

przeszłych i teraźniejszych faktów, mamy szansę

zastanowić się nad przyszłością oraz ocenić popełnione błędy.

ZAPRASZAM na: http://smierc.org/ SPRAWDŹ Koneicznie

zgłoś do moderacji
    • angjur1 **, 2009-11-18 18:50

Nie słyszałam o czymś takim, ale skoro w tym sezonie takie prezenty są w modzie to ok. Ja się skupię bardzej na tradycyjnym kupowaniu prezentów, bo warto poczuć przedswiąteczny klimat. Poza tym dla mnie to frajda kiedy mogę pobiegać po sklepach albo poszusować w intrnecie w poszukiwaniu swiątecznych podarunków.

zgłoś do moderacji
      • luneczka20 , 2011-06-10 14:03

Zgadzam się w pełni. Tradycyjne prezenty są zwykle najlepsze zwłaszcza, jeśli chodzi o osoby o konkretnym guście. Ale dobra metodą jest również wsłuchiwanie się w życzenia czy potrzeby najbliższych. I wtedy problem prezentów sam się rozwiązuje. I nie tylko tych gwiazdkowych.

Mi się ostatnio udało spełnić jedno z marzeń mojej mamy i zakupić jej piękny komplet torebka+ portfel na amiche.pl. A prezent i modny, i trafiony.

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-07 10:53
      Więc moje życie wkońcu się odmieniło!

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-05 20:05

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-04 10:50

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-02 14:53

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-29 16:38

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-28 09:40

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-20 09:22

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-19 15:51

zgłoś do moderacji
    • ~Kamil, 2008-11-28 22:50

Wiem, że sodexo z czymś takim weszło na rynek. Musisz sprawdzić w wyszukiwarce, ale z tego co mi znajomi mówili, to całkiem fajne opcje proponuje.

zgłoś do moderacji
      • ~Aniela, 2008-12-01 10:36

Wejdź sobie na vivabox.pl, to jest dokładnie to o co pytasz.

zgłoś do moderacji
        • ~niunia, 2008-12-11 22:33

ja bym chciała ten zestaw ze spa i pielęgnacją ciała albo perfumki. szkoda ze nie moge powiedziec co chce pod choinke :(

zgłoś do moderacji
        • ~wiosenna, 2008-12-15 19:52

zastanawiam się do kiedy to bedzie bo ja juz pod choinke mam prezenty, to tylko do swiat taka promocja?

zgłoś do moderacji
      • ~julka24, 2008-12-01 21:29

to są te opcje które są tam w ofercie? czyli spa perfumy alkohole? czy coś jeszcze? każdy może to zamówić bo nie znalazłam czy trzeba spełniać jakieś specjalne wymagania :P

zgłoś do moderacji
      • ~ja, 2008-12-02 23:17

Każdy, każdy. Nie trzeba spełniać żadnych specjalnych wymagań.

zgłoś do moderacji
      • ~julka24, 2008-12-02 23:37

acha dzięki za info bo nie bardzo zrozumiałam o co w tym chodzi ale juz mniej mneij więcej rozumiem, myślisz ze to się nadaje na święta na prezent?

zgłoś do moderacji
      • ~Ania, 2008-12-03 16:14

Ja to tak rozumiem, że nie bez powodu weszło na rynek w tym czasie. Ciekawi mnie natomiast czy tego nie wycofają po świętach, bo to byłoby niefajne:( To coś mega oryginalnego i, jak dla mnie, ekskluzywnego.

zgłoś do moderacji
        • ~Martyna, 2008-12-04 21:14

Haha, a dzisiaj sobie to kupiłam. Mój chłopak będzie w 100% usatysfakcjonowany- wybrałam opcję z % ;P

Każdy facet byłby chyba zadowolony.

zgłoś do moderacji