|
~Albatroos29@gazeta.pl
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |
2008-11-17 16:52
Temat: (86 postów)
Zdrada wybaczyć czy zacząć od nowa?Żona mnie zdradziła na dodatek nie chce się przyznać mimo że są dowody. Natomiast o przeprosinach mogę pomarzyć ale chce wybaczyć tylko czy warto? Co robić jak postąpić?Jesteśmy po ślubie kościelnym rozwodu nie dam ale jak żyć na nowo skoro ona niechce ze mną rozmawiać mówiąc że to koniec co do przeprosin z jej strony zero żalu skruchy. Co robić zakończyć małżeństwo? Proszę o radę osoby które dotknęło także to samo jakie były Wasze reakcje? Dzięki pozdrawiam |

Żona mnie zdradziła na dodatek nie chce się przyznać mimo że są dowody. Natomiast o przeprosinach mogę pomarzyć ale chce wybaczyć tylko czy warto? Co robić jak postąpić?Jesteśmy po ślubie kościelnym rozwodu nie dam ale jak żyć na nowo skoro ona niechce ze mną rozmawiać mówiąc że to koniec co do przeprosin z jej strony zero żalu skruchy. Co robić zakończyć małżeństwo? Proszę o radę osoby które dotknęło także to samo jakie były Wasze reakcje? Dzięki pozdrawiam
Parę praktycznych rad. Życiowych zresztą. Polecam.
http://zdrada.zlotemysli.pl/giorg,1/
nalezy dac sobie szanse inie izolowac sie od siebie iprobowac probowac probowac,ja zostlam np. porzucona przez malzonka i pomimo uplywu lat poprostu czesto tesknie za nami bo rodzina to rowniez jak u nas corka i to jest najprostsze rozstac sie a milosc gdzie ona jest? trzeba sobie probowac wybaczac na tym miedzy innymi polega zycie.powodzenia.
nalezy dac sobie szanse inie izolowac sie od siebie iprobowac probowac probowac,ja zostlam np. porzucona przez malzonka i pomimo uplywu lat poprostu czesto tesknie za nami bo rodzina to rowniez jak u nas corka i to jest najprostsze rozstac sie a milosc gdzie ona jest? trzeba sobie probowac wybaczac na tym miedzy innymi polega zycie.powodzenia.
Swoja zone zdradzilem nie raz choc bardzo ja kocham jestesmy juz dlugo po slubie mamy dorosla piekna wyksztalcona corke i gdyby ona mi to zrobila to wycalowal bym jej cipke ale ona tego nie wie globtr1@onet.pl nie wyobrazam sobie zycia bez niej
Nie warto wybaczyć. Po pierwsze Ona nie uważa że ma za co przepraszać a poza tym zrobi to jeszcze wielokrotnie albo juz zrobiła
Musisz Ja mimo wszystko bardzo kochac.Moze przeczekaj,zobaczysz co bedzie dalej.Moze zrozumie swoj blad? i Cie przeprosi,ale czy bedzie tak samo? jak przed zdrada?.Watpie.Widac,ze jestes dobrym czlowiekiem i zalezy Ci na zonie,wiec sprobuj z Nia jeszcze porozmawiac.
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
,
2010-03-27 23:27 JA NIE WYBACZYŁAM.TO JEST COŚ NAJGORSZEGO CO MOGŁO MNIE SPOTKAĆ W ŻYCIU.JAKOŚ SOBIE Z TYM PORADZIŁAM CHOCIAŻ TRWAŁO TO BARDZO DŁUGO;NATOMIAST NIE MOGĘ JUŻ NIKOMU ZAUFAĆ,BARDZO BYM CHCIAŁA;OBAWIAM SIĘ KOLEJNEGO ROZCZAROWANIA;
CHOCIAŻ MÓWIĄ,
"WYBACZJ WROGOM SWOIM,NIC ICH TAK NIE POTRAFI ROZZŁOŚCIĆ"
JEDNAK ZDRADA U MNIE JEST NIE DO WYBACZENIA;
POZDRAWIAM;
TRZYMAJ SIĘ I PAMIĘTAJ KTO ZDRADZIŁ RAZ ZROBI TO PONOWNIE WŁAŚNIE ZE WZGLĘDU NA TWOJE WYBACZENIE!
ja tam dymam żonkę kumpla od 7 lat, daje mi kiedy i jak chce i jest klawo!
...co za prymitywna wypowiedź:-(((.Po prostu szok!!!
,
2010-04-18 19:55 i co macie z tego satysfakcję i niezły ubaw,to jest ochydne czym tutaj się chwalić?Obydwoje jesteście nieuczciwi wobec kumpla: