Kategorie: Wiadomości i media / Społeczeństwo
Forum: nasza klasa (7 postów)
założyciel: szymekwp1 | moderator: szymekwp1  | data utworzenia: 2008-08-21 09:40

Temat: dostaję maile (1 post)
autor: ~Ala
~Ala
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2012-02-05 09:11 Temat: (1 post)

dostaję maile

dostaję od jakiegoś czasu maile od naszej klasy, ale nie mam tam konta. Czy to znaczy, że ktoś się pode mnie podszył? Konto jest założone jako fikcyjne, a ja co 2,3 dni dostaję informację, αvяìℓ ℓαvιgиє ( .fяєє . ;p)!

αvяìℓ, nie gościłaś w naszym serwisie już 2 dni. Twoi znajomi byli jednak w tym czasie bardzo aktywni. Poniżej kilka informacji, które z pewnością Cię zainteresują.

Zapraszamy na nk.pl!

»Nowe zdjęcia Twoich znajomych

˙·٠•♥Karolcia Żuchewicz˙·٠•♥

Malwina Babut*:

Patrycja Rudnik

natalka cielasińska

» W serwisie czeka na Ciebie 35 nowych powiadomień.

» Osoby, które śledzisz dodały na Śledziku więcej niż 10 nowych wpisów.

Pozdrawiamy,

zespół nk.pl

Jeśli nie chcesz otrzymywać tego typu informacji lub chciałabyś dostawać je z inną częstotliwością,

zmień ustawienia swojego newslettera na stronie edycji profilu w zakładce dotyczącej preferencji.

Jeśli nie jesteś adresatem tego maila (nie posiadasz konta na nk.pl lub posiadasz inne niż to, do którego powyższa wiadomość się odnosi), skontaktuj się z Działem Obsługi Użytkownika za pomocą formularza: http://nk.pl/support

Najlepsze, ze gdy próbuje się z nimi skontaktować, żeby dali mi spokój, to brak reakcji. Mam dość tych głupot. Może ktoś miał podobny problem? Proszę doradźcie coś. Nigdy nie miałam konta na nk i na pewno nigdy nie założę!!!

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~Ala, 2012-02-05 09:11
    dostaję maile

dostaję od jakiegoś czasu maile od naszej klasy, ale nie mam tam konta. Czy to znaczy, że ktoś się pode mnie podszył? Konto jest założone jako fikcyjne, a ja co 2,3 dni dostaję informację, αvяìℓ ℓαvιgиє ( .fяєє . ;p)!

αvяìℓ, nie gościłaś w naszym serwisie już 2 dni. Twoi znajomi byli jednak w tym czasie bardzo aktywni. Poniżej kilka informacji, które z pewnością Cię zainteresują.

Zapraszamy na nk.pl!

»Nowe zdjęcia Twoich znajomych

˙·٠•♥Karolcia Żuchewicz˙·٠•♥

Malwina Babut*:

Patrycja Rudnik

natalka cielasińska

» W serwisie czeka na Ciebie 35 nowych powiadomień.

» Osoby, które śledzisz dodały na Śledziku więcej niż 10 nowych wpisów.

Pozdrawiamy,

zespół nk.pl

Jeśli nie chcesz otrzymywać tego typu informacji lub chciałabyś dostawać je z inną częstotliwością,

zmień ustawienia swojego newslettera na stronie edycji profilu w zakładce dotyczącej preferencji.

Jeśli nie jesteś adresatem tego maila (nie posiadasz konta na nk.pl lub posiadasz inne niż to, do którego powyższa wiadomość się odnosi), skontaktuj się z Działem Obsługi Użytkownika za pomocą formularza: http://nk.pl/support

Najlepsze, ze gdy próbuje się z nimi skontaktować, żeby dali mi spokój, to brak reakcji. Mam dość tych głupot. Może ktoś miał podobny problem? Proszę doradźcie coś. Nigdy nie miałam konta na nk i na pewno nigdy nie założę!!!

zgłoś do moderacji
    • jora*07.. *****, 2012-02-05 12:32
      Odp.: dostaję maile

Tak może być . Mój antyvir odkrył hakera , szpiegujące ciasteczka , próby podszywania się .

Zeskanuj kompa - może dowiesz się więcej . Ja odkryłam podszywanie i złośliwe oprogramowanie podczas skanowania . Musisz dobrze zabezpieczyć komp .Sprawdź ,czy dałaś pozwolenie na łączenie się ze zdalnym komputerem ,Możesz nawet o tym nie wiedzieć .Powodzenia :))

zgłoś do moderacji