Dlaczego telewizja nagle się obudziła i pokazuje Prezydenta w pozytywnym świetle? Czyżby szczery żal za grzechy? Dla mnie jest to obłuda do kwadratu w wykonaniu Telewizji.
odpowiedz
Władzę mają Ci co sterują opinią publiczną. Dlatego w pewnych krajach jest cenzura.
Pamiętasz jak Tusek załatwił pielęgniarki ??? (zgodził się je przyjąć na rozmowę, ale wpierw zabrano im wszystkie telefony, itp)
Wiesz kim byli "pożyteczni idioci" i dlaczego Lenich ich wręcz uwielbiał?
odpowiedz
Kim byli "pożyteczni idioci" ?
odpowiedz
Jeśli nie wiesz co znaczy określenie "pożyteczni idioci" to sprawdź.
Lenin jako pierwszy nazwał tak stronniczych i usłużnych mu dziennikarzy w Zachodniej Europie
odpowiedz
A jak wyobrazasz sobie szczerosc i prostolinijnosc w tym temacie?Mieli nad zgliszczami bluzgac jak wczesniej?Widocznie w tym chorym z nienawisci kraju,tylko smierc przywraca rozsadek.A i to na krotko.
Kiedy zmarl Papiez,sluchalem jak natchniony mojej ukochanej "trojki".Takiego programu nie bylo nigdy potem.Pink Floyd,King Crimson,Yes,Moody Blues,Procol Harum...do wyboru.Jak za dawnych lat.
Teraz wiem ze w czasi zaloby posypaly sie powtorki.Te same co zawsze.Z Sienkiewiczem na czele.Ale gdyby nie ta sklonnosc do"szabli w dlon"to przyznam ze wole powtorki niz wspolczesna "tfurczosc".Wole "Czterdziestolatka"albo kazdego Bareje od talk show czy sit comow
odpowiedz
też prawda - ostatnio obejżałem "Misia" ...
odpowiedz
A ja "Poszukiwany,poszukiwana".I wciaz nie moge przestac sie smiac...
odpowiedz