Kategorie: Komputery, IT, mobile / Telefonia
Forum: Wszystko o iPhone (586 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-08-20 12:27

Temat: muzyka (28 postów)
autor: olo30
Liczba wpisów:
6
Na forum od: 2008-09-19
  zobacz wizytówkę
2008-09-25 19:34 Temat: (28 postów)

muzyka

napiszcie mi prosze gdzie na i tunes znajde muzykę? szukam ale nic niewidze

odpowiedz
Sortuj według:
  • olo30 , 2008-09-25 19:34
    muzyka

napiszcie mi prosze gdzie na i tunes znajde muzykę? szukam ale nic niewidze

zgłoś do moderacji
    • ~Ancymonek, 2012-02-28 22:19
      Odp.: muzyka

Mam problem jak podłączam kabel do komputera z telefonem to włączja mi sie tylko zdjęcia z telefonu ja moge włącyć to aby wyświetliła mi sie np. muzyka ?

zgłoś do moderacji
    • ~Lolek, 2008-09-26 02:08

Ale ty chcesz kupic muzyke z itunnes czy zgrac swoja muzyke na iphone???

zgłoś do moderacji
      • olo30 , 2008-09-26 10:39

chciałem kupić ale niewiem gdzie czy w genius? klikam tam ale nic sie nie dzieje

zgłoś do moderacji
        • olo30 , 2008-09-26 10:42

napisz mi czy na i phona da się śćiagnać gg?

zgłoś do moderacji
          • ~rafalkor74, 2008-09-26 20:35

Da się ściągnąć gg na iPhone'a. Musisz kolego ściągnąć i zainstalować darmową aplikację o nazwie Palringo. Ściągniesz ją z App Store. Jest ona za darmo. Następnie musisz sobie założyć konto i ściągnąć wszystkie kontakty z GG. Kontakty ściągniesz po wysłaniu ich z GG na serwer. Pomiętaj o nie używaniu dużych liter w haśle do GG, gdyż Twoje konto w iPhonie się nie zaloguje. Działa bezbłędnie i do tego za friko. Miłego używania.

zgłoś do moderacji
            • olo30 , 2008-09-29 10:32

mam te palringo wysłałem kontakty na serwer a co dalej jak śćiągnąć kontakty gg na fona?

zgłoś do moderacji
              • ~tomy_rizzo, 2008-12-10 13:50

u mnie odbywalo sie w taki sposob ze ktos do mnie pisal to dodawalem ten kontakt a przy kolejnym polaczeniu parlingo dane same sie aktualizowaly;]

ale kontakty ktore byly juz zapisane na serwerze same sie zaladowaly

zgłoś do moderacji
          • ~olasadownik143@gmail.com, 2010-04-27 12:14

tak da się

zgłoś do moderacji
      • ~eryk, 2008-09-27 16:30

A ja mam pytanie jak zgrac muzyke z kompa na iphona

zgłoś do moderacji
        • olo30 , 2008-09-29 10:11

zepnij fona z kompem kablem uruchomi sie i tuneswejdz z lewej na i phone i wybierz co chcesz zsynchronizować muze zdjęcia kontakty o reszte zapyta jak co to pytaj

zgłoś do moderacji
          • ~ERik, 2008-10-05 17:08

No i lipa nie wiem w dalszym ciagu jak sciagnac muze z kompa na iphona zroilem tak jak piszesz i nie moge sobie poradzic , caly czas wlacza sie bibloteka no i jak tu sobie poradzic

zgłoś do moderacji
            • ~KoD997, 2008-10-06 18:11

To działa mniej więcej tak: po lewej stronie musisz poustawiać jakie chcesz mieć foldery z muzyką na telefonie. To takie odbicie tego, co będzie w iPhonie. Nie mam teraz iTunesa więc sam musisz sobie z tym pokombinować. Ja na szczęście doszedłem do tego jak to działa...

Gdy ustawisz co ma być w telefonie, synchronizujesz. Wbrew pozorom to nie jest takie trudne. Po prostu Apple stosuje alternatywne rozwiązania...

zgłoś do moderacji
              • ~lili, 2008-10-12 21:26

co to znaczy "synchronizujesz" i jak to zrobic bo nijak nie moge dojsc do tego i nie moge tej muzy wrzucic na iphone

zgłoś do moderacji
                • iPhoneBlog.pl , 2008-10-28 14:27

Po podłączeniu iPhone'a do komputera za pomocą kabla USB po lewej stonie pojawi Ci się ikona z iPhone'm. Musisz kliknąć na nią aby przejść do ustawień. W prawym dolnym rogu masz przycisk "Sync" (lub jego odpowiednik w języku polskim - ja używam iTunes angielskiej wersji). Aby przesłać murykę lu film do iPhone'a musisz najpierw umieścić je w iTunes zwyczajnie wyszukując pliki np. total commanderem i przez drag & drop przesunąć pliki do okna Music (Muzyka), które znajdziesz w menu po lewej stronie. Aby synchronizować muzykę z iTunes z iPhone'm musisz wejść do ustawień iPhone'a w iTunes a następnie wybrać u góry zakładkę Music (Muzyka) znajdziesz tam ustawienia synchronizacji muzyki, możesz synchronizować tam całą muzykę jaką masz w iTunes lub tylko wybrane kawałki. Jeśli chodzi o filmy sytuacja jest analogiczna tyle, że najpierw trzeba je umieścić w oknie Movies (Filmy).

zgłoś do moderacji
                  • ~zła, 2008-12-09 09:28

Mam taki problem. Miałam iPhona podłączonego do PC, tam miałam zainstalowanego iTunes i wszystko grało - zgrywanie ręczne muzyki, itp. Niestety zmieniłam pracę, mam inny komputer, na nim iTunes, który owszem widzi mojego iPhone, ale oferuje mi schynronizację biblioteki poprzez... wymazanie dotychczasowej muzyki na iPhone i zastąpienie jej nową z nowej biblioteki. Nie musze dodawać, że nie chcę tego robić!! Czy można obejść ten problem? Innymi słowy wrzucać muzę z innego iTunesa, ręcznie, bez konieczności tej "cudownej" synchronizacji????? pomóżcie.....

zgłoś do moderacji
                  • ~Daria ;*, 2009-01-28 18:20

Mam pytanie i prosze o szybką odpowiedź. Zastanaiwam sięnad kupnem iPhone'a, ale mam jedno pytanie. Słyszałam że muzyki wgranej na iPhone'a nie da się ustwić jako dzwonka ? Może jest jakiś program przenaczony do tego i jeśl ijest to czy jest on legalny i nic nie stanie się z telefonem ? Prosze o odpowiedź ;)

zgłoś do moderacji
                    • ~aryman, 2009-01-30 17:53

zapraszam na www.myapple.pl a dzwonki można robić odpowiednimi programami i potem przez iTunes wrzucać ;)

zgłoś do moderacji
                      • ~Iza, 2011-12-13 19:44

Itunes jest drogi, nie opłaca się robią nas w balona

http://www.youtube.com/watch?v=RjJaXxktBfA&feature=related

zgłoś do moderacji
      • , 2009-01-06 17:02

zgrać muzyke z kompa na iphone

zgłoś do moderacji