Mam problem jak podłączam kabel do komputera z telefonem to włączja mi sie tylko zdjęcia z telefonu ja moge włącyć to aby wyświetliła mi sie np. muzyka ?
Ale ty chcesz kupic muzyke z itunnes czy zgrac swoja muzyke na iphone???
chciałem kupić ale niewiem gdzie czy w genius? klikam tam ale nic sie nie dzieje
Da się ściągnąć gg na iPhone'a. Musisz kolego ściągnąć i zainstalować darmową aplikację o nazwie Palringo. Ściągniesz ją z App Store. Jest ona za darmo. Następnie musisz sobie założyć konto i ściągnąć wszystkie kontakty z GG. Kontakty ściągniesz po wysłaniu ich z GG na serwer. Pomiętaj o nie używaniu dużych liter w haśle do GG, gdyż Twoje konto w iPhonie się nie zaloguje. Działa bezbłędnie i do tego za friko. Miłego używania.
mam te palringo wysłałem kontakty na serwer a co dalej jak śćiągnąć kontakty gg na fona?
u mnie odbywalo sie w taki sposob ze ktos do mnie pisal to dodawalem ten kontakt a przy kolejnym polaczeniu parlingo dane same sie aktualizowaly;]
ale kontakty ktore byly juz zapisane na serwerze same sie zaladowaly
zepnij fona z kompem kablem uruchomi sie i tuneswejdz z lewej na i phone i wybierz co chcesz zsynchronizować muze zdjęcia kontakty o reszte zapyta jak co to pytaj
No i lipa nie wiem w dalszym ciagu jak sciagnac muze z kompa na iphona zroilem tak jak piszesz i nie moge sobie poradzic , caly czas wlacza sie bibloteka no i jak tu sobie poradzic
To działa mniej więcej tak: po lewej stronie musisz poustawiać jakie chcesz mieć foldery z muzyką na telefonie. To takie odbicie tego, co będzie w iPhonie. Nie mam teraz iTunesa więc sam musisz sobie z tym pokombinować. Ja na szczęście doszedłem do tego jak to działa...
Gdy ustawisz co ma być w telefonie, synchronizujesz. Wbrew pozorom to nie jest takie trudne. Po prostu Apple stosuje alternatywne rozwiązania...
co to znaczy "synchronizujesz" i jak to zrobic bo nijak nie moge dojsc do tego i nie moge tej muzy wrzucic na iphone
Po podłączeniu iPhone'a do komputera za pomocą kabla USB po lewej stonie pojawi Ci się ikona z iPhone'm. Musisz kliknąć na nią aby przejść do ustawień. W prawym dolnym rogu masz przycisk "Sync" (lub jego odpowiednik w języku polskim - ja używam iTunes angielskiej wersji). Aby przesłać murykę lu film do iPhone'a musisz najpierw umieścić je w iTunes zwyczajnie wyszukując pliki np. total commanderem i przez drag & drop przesunąć pliki do okna Music (Muzyka), które znajdziesz w menu po lewej stronie. Aby synchronizować muzykę z iTunes z iPhone'm musisz wejść do ustawień iPhone'a w iTunes a następnie wybrać u góry zakładkę Music (Muzyka) znajdziesz tam ustawienia synchronizacji muzyki, możesz synchronizować tam całą muzykę jaką masz w iTunes lub tylko wybrane kawałki. Jeśli chodzi o filmy sytuacja jest analogiczna tyle, że najpierw trzeba je umieścić w oknie Movies (Filmy).
Mam taki problem. Miałam iPhona podłączonego do PC, tam miałam zainstalowanego iTunes i wszystko grało - zgrywanie ręczne muzyki, itp. Niestety zmieniłam pracę, mam inny komputer, na nim iTunes, który owszem widzi mojego iPhone, ale oferuje mi schynronizację biblioteki poprzez... wymazanie dotychczasowej muzyki na iPhone i zastąpienie jej nową z nowej biblioteki. Nie musze dodawać, że nie chcę tego robić!! Czy można obejść ten problem? Innymi słowy wrzucać muzę z innego iTunesa, ręcznie, bez konieczności tej "cudownej" synchronizacji????? pomóżcie.....
Mam pytanie i prosze o szybką odpowiedź. Zastanaiwam sięnad kupnem iPhone'a, ale mam jedno pytanie. Słyszałam że muzyki wgranej na iPhone'a nie da się ustwić jako dzwonka ? Może jest jakiś program przenaczony do tego i jeśl ijest to czy jest on legalny i nic nie stanie się z telefonem ? Prosze o odpowiedź ;)
zapraszam na www.myapple.pl a dzwonki można robić odpowiednimi programami i potem przez iTunes wrzucać ;)
Itunes jest drogi, nie opłaca się robią nas w balona
http://www.youtube.com/watch?v=RjJaXxktBfA&feature=related