Kategorie: Komputery, IT, mobile / Telefonia
Forum: Wszystko o iPhone (586 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-08-20 12:27

Temat: Telefon i9 (34 posty)
autor: ~i9
~i9
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2009-10-06 12:57 Temat: (34 posty)

Telefon i9

Słyszałem, że i9 jest całkiem dobrą podróbą iphona, czy ktoś kiedyś się nim bawił? Jest 3x tanszy

http://utarguj.pl/aukcja,1683.html

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~i9, 2009-10-06 12:57
    Telefon i9

Słyszałem, że i9 jest całkiem dobrą podróbą iphona, czy ktoś kiedyś się nim bawił? Jest 3x tanszy

http://utarguj.pl/aukcja,1683.html

zgłoś do moderacji
    • ~Sandii, 2012-04-16 22:02
      Odp.: Telefon i9

hej, tak faktycznie jest 3x tanszy,wyglada zupelnie tak samo jak iphone tylko tyl ma inny. ale jest jeden problem jak raz telefon spadnie na ziemie to juz nie dziala.ogolnie to telefon mniej wiecej 200zl kosztuje a ogyginalny i phone ok 1500 !. no wiec mozna zaoszczedzic;)

zgłoś do moderacji
    • ~gniutek, 2010-06-22 20:31

za taka cenę nie warto wybrzydzać ważne że dzwoni i eski wysyła a gry to se na kompy pokupujcie albo konsole mi się ten telefonik podoba a jak się komuś nie podoba no zapraszam do kupna nowego iPhone za jakieś 2 tysie jak nie więcej

zgłoś do moderacji
    • marsew81 *, 2011-12-11 14:24

Ja nie akceptuje żadnych chińskich podrób ;)

zgłoś do moderacji
    • ~ciekawski, 2009-10-06 16:42

to ma tylko wygląd iphone i poza tym nie ma wspólnego z iphonem. do tego są problemy z gwarancją na te telefony. niby jest a niema:)

zgłoś do moderacji
      • ~hifive, 2009-10-07 14:52

A ja słyszałem właśnie od kumpla, że jest spoko, sam zaczalem szukac info na ten temat, ale poki co malo jest w necie na ten temat. Przydaly by sie jakies testy czy cos bo jednak ta cena kusi...

zgłoś do moderacji
        • ~ciekawski, 2009-10-07 15:26

jak ktoś nie miał iphone i zaczął od używania tego czegoś z chin to możliwe że mu się podoba. Ale założę się że niedługo bateria padnie, telefon upadnie lub zamoknie na deszczu i pójdzie na smietnik. Ja bym odradzał lepiej kupić chociażby 2g za 500 zł i cieszyć się normalnym fonem.

zgłoś do moderacji
          • ~Tomasz, 2010-05-11 00:34

Ja mam iphona 3G. Służył mi nieźle przez 3 miesiące. Potem zaczął wariować. Głośnik nagle przestawał działać i przełączał się na zestaw słuchawkowy i nie można było prowadzić normalnej rozmowy. Teraz wogóle głośnik nie działa, tylko czasami się włącza. Wysłałem do serwisu, ale otrzymałem odpowiedź,że muszę za serwis wybulić ponad 900zł, bo go zalałem. Totalna bzdura, ponieważ telefon zawsze nosiłem w skórzanym etui i w kieszeni marynarki. Zawsze też jeżdźę samochodem, to też nawet nie miałem jak zalać. Produkt totalnie przereklamowany i jeszcze za te cenę. Polecam więc wszystkim ten i9 chociażby miał podziałać tylko miesiąc, to w porównaniu do ceny iphona to i tak się opłaca.

zgłoś do moderacji
          • ~Tomasz, 2010-05-11 00:34

Ja mam iphona 3G. Służył mi nieźle przez 3 miesiące. Potem zaczął wariować. Głośnik nagle przestawał działać i przełączał się na zestaw słuchawkowy i nie można było prowadzić normalnej rozmowy. Teraz wogóle głośnik nie działa, tylko czasami się włącza. Wysłałem do serwisu, ale otrzymałem odpowiedź,że muszę za serwis wybulić ponad 900zł, bo go zalałem. Totalna bzdura, ponieważ telefon zawsze nosiłem w skórzanym etui i w kieszeni marynarki. Zawsze też jeżdźę samochodem, to też nawet nie miałem jak zalać. Produkt totalnie przereklamowany i jeszcze za te cenę. Polecam więc wszystkim ten i9 chociażby miał podziałać tylko miesiąc, to w porównaniu do ceny iphona to i tak się opłaca.

odpowiedz

zgłoś do moderacji
          • ~tomasz, 2010-05-11 00:35

odpowiedz

zgłoś do moderacji
            • ~KrZySzToF, 2011-10-25 13:27

KUPIŁEM TEN TELEFON I DOPUKI GO NIE POZNAŁEM MIAŁEM MIESZANE UCZUCIA ALETERAZ WIEM ŻE INTERNET NA NIM TO LIPA DOO DZWONIENIA I SMS OWANIA SIĘ NADAJE ALE Z TEGO CO SIĘ O NIM OCZYTAŁEM TO TRZEBA UWARZAĆNA GNIAZDO USB PONOĆ NAJCZĘŚCIEJ SIĘ PIERDZIELI JA DOKŁADNIEI DELIKATNIE GO PODŁANCZAM DO ŁADOWANIA WIĘC U MNIE OKEY NO I DOTYK TRZEBA NA NIEGO UWARZAĆ JAKUPIŁEM W TYM CELU ETUI MAM GO CO PRAWDA OD 5 WRZEŚNIA ALE JAK DO TEJ PORY JESTEM ZADOWOLONY POLECAM ZAKUPZA 135 ZŁOTY NIC W TEJ CENIE WARTEGO UWAGI NIEKUPISZ

zgłoś do moderacji
    • nietoperek25 , 2011-09-22 13:44

Jest tyle lepszych telefonów od IPhonów. Iphony to telefony dla ludzi którzy potrzebują się pokazać.

zgłoś do moderacji
    • ~GallAnonim, 2011-07-05 01:27

Chciałbyś poznać datę swojej śmierci? Wejdź na www.smierc.org. Szybko, pewnie i bezboleśnie :P

zgłoś do moderacji
    • Domi_19901 *, 2011-06-30 09:38

Siemka... to link do stronki ktora umozliwia ci robienie zakupów naprawde warto zajrzeć... http://www.sensido.pl/?CJYPXL wejdz i zarejestruj sie ;) miłego dnia... Domi ;) !

zgłoś do moderacji
    • ~alpago, 2011-04-27 23:19

kozaki nie stać was na prawdziwego iphona wiec kupujecie podróbę ludzie kupcie jeszcze adidasy z 4 paskami(firmy adidos też są fajne i podobne do prawdziwych) i zapraszam na wiejską balange!!!!!!!!!!

zgłoś do moderacji
    • ~ją, 2011-04-26 11:21

Ja mam telefon i9 i jest dobry i drogi wiem bo kupowałam

zgłoś do moderacji
    • ~blablabla, 2011-04-04 18:33

Mam ten tel i mam poytanie jak wczyac albo uruchomic JAVE_?? bo nie dzialaja mi gry

Jak sciagna jakies gry za darmo??

czy ten tel ma np jakis market??jak np MOTOROLA ??

zgłoś do moderacji
    • ~Ktos... ;D, 2011-01-05 20:21

Mam i9 fajny jest ;) wyglada jak prawdziwy iPhone 3G Tylko taka wada ze nie jest do konca po polsku ale dojsc co i jak idzie :)

zgłoś do moderacji
    • ~iphone, 2009-11-06 22:23

A używał ktoś z was iPhone'a? i9 faktycznie wygląda jak iphone i menu podobne, ale nie ma wielu niepotrzebnych rzeczy, wyświetlacz jest troszkę gorszy, ale największa bolączka to spolszczenie. Menu w języku polskim jest tylko do połowy, bo jedne opcje są po polsku a inne po angielsku. Telefon używa się lepiej od iPhona gdyż jest dużo łatwiejszy w , ale niestety nie będziemy mieć takiej ilości oprogramowania bo i9 nie ma OS X. Ogólnie jak za 250zł to polecam, a jak komuś się trafi okazja za sporo mniej to tylko brać;)

Pozadrawiam

zgłoś do moderacji
      • ~rafaleks, 2010-09-22 15:16

Witam!

mam tego I9 od 3 tygodni i powiem że za taką sumę jest świetny LG KP500 Przy nim się chowa.

Jest To Naprawde Dopracowana Podróba.

Jestem 100% zadowolony.

ZAPRASZAM DO KUPNA BO WARTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zgłoś do moderacji