Kategorie: Społeczności / Towarzyskie
Forum: Czy można zakochać sie przez internet? (341 postów)
założyciel: agnes1976 | moderator: agnes1976  | data utworzenia: 2008-08-19 05:22

Temat: czy można zakochać się przez internet (73 posty)
autor: marzyciel7
Liczba wpisów:
6
Na forum od: 2008-11-08
  zobacz wizytówkę
2008-11-08 15:49 Temat: (73 posty)

czy można zakochać się przez internet

jeśli znasz tę osobę i myślisz o niej a ona o tobie to na początek internet wystarczy

odpowiedz
Sortuj według:
  • marzyciel7 , 2008-11-08 15:49
    czy można zakochać się przez internet

jeśli znasz tę osobę i myślisz o niej a ona o tobie to na początek internet wystarczy

zgłoś do moderacji
    • ~Evesis, 2012-02-10 10:16
      Odp.: czy można zakochać się przez internet

Temat założony dosyć dawno, ale wciąż na czasie

wciąż zakochujemy się przez internet

i różnie się to kończy

znajoma jest po ślubie z chłopakiem tak

poznanym, mają dziecko i są

bardzo szczęśliwi a moja historia była

bardziej skomplikowana ale..

zapraszam do poczytania

http://www.evesis.blog.pl

zgłoś do moderacji
    • ~Marila, 2011-12-16 22:30

Jak wam nie wychodzi w realu to lepiej zrobić cokolwiek chyba nie? Chociażby poprzeglądac portale randkow, tematyczne co kto lubi, a mozna i tak wiele zyskać, chocby dobrych znajomych. Polecam http://sexycity.pl/polecam/83

zgłoś do moderacji
    • kowaltomasz *, 2011-07-26 00:54

ja myśle że tak. Każdy sposób jest dobry. pozdrawiam http://formlinkus.com/news0042.php

zgłoś do moderacji
    • ~paulinka, 2011-06-01 13:45

według mnie... oczywiście ze mozna ja osobiście poznaąłm pewnego chłopaka nieztety jest z niemiec... ale kontaktujemy sie 24/h obeznie odliczamy dni do jego przyjazdu do polski i naszego spotkania :)

zgłoś do moderacji
    • maxania-1980 *, 2011-05-15 19:00

Nie wiem czy od razu zakochac, ale poznać kogoś sympatycznego, być może później cos z tego wyjdzie. Ja osobiście polecam www.e-randki.com W chwili obecnej jesteśmy więcej niż dobrymi znajomymi, jednak zabyt krótko aby na poważnie planować przyszłośc (ślub). Więc polecam bo moim zdaniem można. Spróbuj tam gdzie mi się udało na www.e-randki.com

zgłoś do moderacji
    • ~docia69, 2011-04-21 18:34

ocen mnie kotku:p

http://c.net.pl/dociasesja.foto0042.jpg

zgłoś do moderacji
    • onaa444 *, 2011-04-03 17:48

Zapraszam pary, panie oraz panow na:

www.enikma.ugu.pl

znajdziesz tam zabawe bez zobowiazan. czy szukasz sponsora? zasponsorujesz? a moze poszukujesz seksu bez zobowiazan?

zwiazku? czy swietnej zabawy? forum jest dla ciebie

dyskusje na temat seksu itd

www.enikma.ugu.pl

zgłoś do moderacji
    • cyberrandka.eu , 2011-03-28 20:25

pewnie mozna ale na pewno nie na portalach typu http://amorek.com.pl

zgłoś do moderacji
    • ~Pineberger, 2011-02-02 01:55

Polecam darmowy portal Nie tylko Love

www.nlove.pl

zgłoś do moderacji
    • aniulka5 **, 2009-06-25 11:41

można ją polubić i to bardzo...jednak reszta tkwi w realu..jeśli sie spotkają i przypadną sobie do gustu to czemu nie..chociaż j to bym była ostrożna z taką znajomością..

zgłoś do moderacji
      • ~osemka9, 2009-09-30 13:39

Jasne, że można. Przecież na dobrą sprawę zawsze zakochujemy się nie w drugim człowieku tylko we własnych wyobrażeniach na jego temat, marzeniach i tęsknotach. Drugiego człowieka i tak nie mamy szansy poznać naprawdę, bo kazdy z nas nosi maskę tego kim chciałby być. Nie oznacza to wcale obłudy, raczej w większości przypadków wiemy jakie mamy niedostatki i usiłujemy się jakby doskonalić. Nie mówię tu oczywiście o dewiantach tylko o normalnych, przeciętnych ludziach, którzy chcieliby znaleźć drugą połówkę. Dobrze jeśli zdajemy sobie z tego sprawę - wtedy jest mniej rozczarowań w stosunku do wybranej osoby. Ważne, żeby maski dwóch zainteresowanych sobą osób były podobne bo wtedy dążą one do tego samego celu i trudniej o pomyłkę. W realu na początku znajomości bardziej pokazujemy swoją maskę zewnętrzną. Staramy się ubierać, zachowywać, wyrażać tak jak chcemy być postrzegani a w internecie eksponujemy cechy charakteru, które uważamy za najważniejsze. Są oczywiście i buce przekonane o własnej nieprzeciętności, megalomani czy zwyczajne chamy ale myślę, że średnio inteligentny człowiek potrafi takich wyłuskać z tłumu po sposobie wyrażania się, stosunku do ludzi i zjawisk - i grzecznie mówiąc: zlekceważyć go.

zgłoś do moderacji
        • ~anitkaa, 2010-01-30 01:03

Ja zakochalam sie przez internet i to bardzo , i cierpie teraz okropnie bo on coraz rzadziej pisze ale wciaz czule i zapewnia ze wszystko jest ok. Czuje ze juz nie , to boli nie mniej niz w realu , naprawde. On jest zonaty ja mezatka dlatego odpowiada nam taki uklad tylko pisania no i odleglosc tez robi swoje. Nie pomyslalabym nigdy wczesniej ze spotka mnie cos takiego jak wirtualne uczucie a teraz wierze ze mozna pokochac w ten sposob nawet nie spotykajac sie ze soba

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-07 10:52
      Więc moje życie wkońcu się odmieniło!

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-05 20:04

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-04 10:50

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-02 14:52

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-29 16:37

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-28 09:39

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-19 15:51

zgłoś do moderacji