|
2011-04-29 11:50
Temat: (15 postów)
Kobiety się nie szanująW sieci cięzko znaleźć kobietę, którą można szanować. Nawet, jeśli sprawia takie wrażenie, w pierwszym spotkaniu okazuje się inaczej. Na jednym z portali szukałem wielokrotnie kobiet, z którymi mógłbym być - niestety jestem nieśmiały w bezpośrednim kontakcie i stąd ta desperacja - w sieci jest mi łatwiej się... otworzyć. Każda z tych panien wydawała się szczera, otwarta i 'zraniona', a tymczasem w bezpośrednim starciu okazywały się łatwe. Długo były samotne i chciały się dowartośiować drugim człowiekiem w taki sposób. Nie wiem, czy da się znaleźć miłość w taki sposób. |

W sieci cięzko znaleźć kobietę, którą można szanować. Nawet, jeśli sprawia takie wrażenie, w pierwszym spotkaniu okazuje się inaczej. Na jednym z portali szukałem wielokrotnie kobiet, z którymi mógłbym być - niestety jestem nieśmiały w bezpośrednim kontakcie i stąd ta desperacja - w sieci jest mi łatwiej się... otworzyć. Każda z tych panien wydawała się szczera, otwarta i 'zraniona', a tymczasem w bezpośrednim starciu okazywały się łatwe. Długo były samotne i chciały się dowartośiować drugim człowiekiem w taki sposób. Nie wiem, czy da się znaleźć miłość w taki sposób.
problem ten nie dotyczy jedynie kobiet, niestety. a portale o charakterze matrymonialnym...w większości kojarzą się niezbyt poważnie, z byciem w konkretnym i oczywistym celu. rzadko znaleźć "normalnego" rozmówcę a co dopiero kogoś szczerego i prawdziwego, większość pisze to co druga strona chciałaby przeczytać, bo przecież jedynie na pisaniu może się skończyć...słowa do niczego nie zobowiązują ;) trzeba wypracować w sobie dystans do sieciowych znajomości i pamiętać o tym że to jest jednak net, nigdy tak do końca nie wiadomo kto po drugiej stronie siedzi...a jeżeli już się kogoś pozna, nie myśleć na siłę że to miłość życia...a skoro Ty taki "normalny" szukasz, pomyśl że i taka kobieta tez gdzieś tam siedzi:) trzeba ją jedynie znaleźć ;P
Jeśli chcecie coś zmienić w swoich kontaktach z płcią przeciwną, pragniecie ożywić relacje to polecam wam świetną metodę mianowicie kursy uwodzenia. Ja skorzystałam z kursów w Wyższej Szkole Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego i jestem bardzo zadowolona z efektów. W końcu przełamałam moje opory związane z nawiązywaniem kontaktów z mężczyznami i potrafię zdobyć uwagę każdego ;) wykorzystuję to na co dzień, a dzięki temu mam znacznie lepsze samopoczucie ;) polecam wam serdecznie www.wyzszaszkolauwodzenia.pl
zgadzam się że kobiety się nie szanują ale ja chciałabym w tej kwestii poruszyć nieco inny aspekt tematu, a mianowicie chodzi mi o to czy kobieta która ma szacunek dla siebie samej zgadza się na orgie grupowe? czy uważacie że ta oto żona pewnego posła ma dla siebie szacunek? dla mnie to jest niepojęte sprawdźcie to oto link http://pordubitz.org/1/wiadomosci.onet.pl
,
2011-06-27 11:10 http://www.krodo.pl/?pwid=7e8b107b828248d29d31ebd2a41efd15
trzeba było się chłopie rozglądać za wstydliwymi dziewicami w szkole średniej a nie kiedy jesteś starym chłopem!! co ty myślisz, że kobiety zwykle po przejściach będą się zastanawiały czy dać sobie trochę przyjemności w życiu? Na panienki dla Ciebie to już za późno a jak się wstydzisz to daj sobie chłopie spokój z babami :)
pozdro
facet
takie kobiety istnieją i też szukają wartościowych facetów w sieci. szkoda, że tak ich mało, ale cierpliwość to jedna z moich wad:)
nie szanuja sie bo to ich natura.... myslą "spodem". orgazm poand wszystko. z kim sie da. sa jeszcze naciagaczki na czacie. to ich sposb na zycie. nie chca pracowac. wola oddawac sie za akse. jedna stwierdzial ze ma 6 spossorow satlych. i jeszcze sporadyczni. czyli kurwa. masa takich. wymienija sobie informacje na temat "klinetow" facetow, ktorych mozna naciagac. potrafia namierzyc z kim rozmawiaja .
Ales pojechał.Namierzyc ulala to już "FBJ".Tak cie namierzają ze ci sie alfabety plączą.Ale przymusu myslenia nie masz co widac.Ani gora ani dolem.
Zauwazyłem że sporo kobiet chce odgrywa się byłemu, albo męskiej rasie zakladajac anons na portalu.Zdarzyło mi sie spacerowac z poznaną rozwodka pod oknami byłego, o czym wtedy nie wiedziałem (za rączkę). Co to za głupi termin 'łatwe','nie szanuja. Kup sobie obrazek i go szanuj jesli jesteś emerytem. Jeśli jesteś fajnym facetem kazda kobieta ktora sie ogłasza chce spedzac z toba czas.Dla kloszarda nawet jednooka bez nogi jest 'trudna'.
Internet to miejsce gdzie ludzie obu płci szukają .... no nie koniecznie milości...
większość szuka szybkiego sexu...
Czy można znaleźć miłość...jak w życiu na 100 poznanych jest ta (ten ) jedyny/a
Jak wierzysz to w końcu znajdziesz.
Kobiety się nie szanują...hmmm ...czy to nie zasługa równie nie szanujacych się mężczyzn...
Też szukam ...hmmm...i wierzę ,że w końcu znajdę...
Nieśmiałość to bzdura. Nie nastawiaj się na to aby z jakąś kobietę poderwać, zarwać itd tylko na to aby z nią zwyczajnie porozmawiać.Jak tylko nadarza się okazja to zagaduj w realu. I tyle. Nawet nie musisz niczego osiągnąć. To ciśnienie jakie czujesz wynika z tego, że masz złą mentalność. Od razu chcesz ją mieć itd... I o matko jak mi się nie uda... Nieśmiałość to pojęcie abstrakcyjne (nic nie mówi tak na prawdę) , które wynika z różnych przyczyn a każdą z nich można byłoby nazwać złą mentalnością. Zmień podejście. Bez sensu się tak ograniczać do sieci. Wmawiać sobie bzdury.
Ja jako kobieta dokładnie to samo mogę powiedzieć o mężczyznach poznanych w sieci. Bawią się i dowartościowywują kosztem kobiet, które mają już dosyć samotności i chcą swoje życie dzielić z kimś. Raz w życiu zaryzykowałam i spotkałam się z tak poznanym panem. Wydawał mi się interesujący, opiekuńczy. Tak dobrze się sprzedał, że umówiłam się na kawę. I po 10 minutach wiedziałam, że to pomyłka. Jedynym zainteresowaniem były wypady z kumplami na piwo między bieganiem na internetowe spotkania z coraz to nowszymi przyjaciółkami. I ważna była oczywiście liczba bo ileż to ich było. Chyba to miałam podziwiać. A do końca życia nie zapomnę tego dyskretnego spojrzenia czy zdjął obrączkę z palca.
Nie możesz generalizować. Owszem jeżeli szukasz na czacie, to niestety w obecnych czasach wchodzi się tam w jednym celu....Niestety internautów podchodzi zdecydowanie frywolnie i "interesiarsko" do kontaktów. Myślę jednak, że powinieneś szukać. Kto szuka ten znajdzie, czasami to tylko kwestia czasu. Może zachowaj większy dystans - rozczarowanie drugim człowiekiem wtedy mniej boli. Powodzenia :-)
Może to i prawda że kobiety nie szanują się, alę takie jest życie , szczególnie teraz w tej za.....j demokracji.Natomiast gdy się czegoś szuka na poważnie na pewno znajdziesz. Ja nie szukam na poważnie ale spotykam kobiety ,z którymi na pewno mozna pięknie życ i cieszyc śię zyciem.One w większosci są tego warte i na to zasługóją.Powodzenia i wszystko będzie dobrze.