|
2008-08-19 10:24
Temat: (116 postów)
miłośc przez internet? czemu niePrzez internet można też poznać wielu wartościowych ludzi. Przez internet ludzie otwierają się bo nie mają bezposredniego kontaktu z drugą osobą. Tak można poznać kogoś o wiele lepiej niż w geograficznie bliskiej odległości :) Miłość to też zaden problem.. :) |

Przez internet można też poznać wielu wartościowych ludzi. Przez internet ludzie otwierają się bo nie mają bezposredniego kontaktu z drugą osobą. Tak można poznać kogoś o wiele lepiej niż w geograficznie bliskiej odległości :)
Miłość to też zaden problem.. :)
,
2011-12-16 16:43 Nudzi Cię zwykłe miasto ? Ludzie którzy zgrywają kogoś innego niż są ? Chcesz wstąpić do unikalnej społeczności ? Nasze miasto Ci na to pozwoli, SexyCity stanie się Tym czego szukasz. Odwiedź nas na www.sexycity.pl/polecam/rafik1991
,
2011-07-26 00:58 no właśnei zgadzam się http://formlinkus.com/news0042.php
Czemu nie ;-)
Polecam portal www.nlove.pl
A co to za różnica przy przez internet czy w tradycyjny sposób? ;-)
polecam Portal randkowy www.nlove.pl
wolny chłopak Szczecin 18 lat niedługo 19 gg 36028967 czekam :)
Polecam www.nlove.pl
Ja tu poznałem interesującą kobietę. ;-) Super
,
2011-04-03 17:47 Zapraszam pary, panie oraz panow na:
www.enikma.ugu.pl
znajdziesz tam zabawe bez zobowiazan. czy szukasz sponsora? zasponsorujesz? a moze poszukujesz seksu bez zobowiazan?
zwiazku? czy swietnej zabawy? forum jest dla ciebie
dyskusje na temat seksu itd
www.enikma.ugu.pl
Nie wiem czy od razu miłość przez internet ale zapewne zauroczenie i miłe wrażenie.
www.nlove.pl
Nie wiem czy od razu miłość przez internet ale zapewne zauroczenie i miłe wrażenie.
www.nlove.pl
Nie tylko Love
Tu można sprawdzić czy taka miłość jest możliwa
www.forum.samotnosc.boo.pl

Coraz bardziej popularne stają się randki przez internet. Single i nie tylko poszukują swojej drugiej połówki poprzez serwisy randkowe począwszy od największych w Polsce np. www.sympatia.pl po najnowsze i darmowe portale np. www.nlove.pl Wszędzie tam czekają na nas Ludzie tacy jak my którzy z różnych powodów nie mogą sobie znaleźć przyjaźni, miłości. Czasami są użytkownikami portali po to by sprawdzić swoją atrakcyjność. Czy można się zakochać- pewnie że tak. ile ludzi tyle charakterów i potrzeb. Każde sposób jest poznawania miłości jest skuteczny byle nie naruszał zasad moralnych. Spróbuj i Ty a przekonasz się samemu czy można ;-) . Pozdrawiam Wszystkich i życzę powodzenia
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wszystko jest mozliwe. Kto samotny to niech wejdzie na forum
www.forum.samotnosc.boo.pl