|
2009-07-25 23:07
Odp.: MYSLE ZE NIE PRZEZ INTERENET MOZNA ZABIC TYLKO CZLOWIEKA.Internet to tylko narzędzie, platforma czy miejsce, a to ludzie go używają jak chcą, a ludzie nie tylko są dobrzy, ale też nie tylko źli. Jasne, ludzie czynią złe rzeczy w internecie, który przez swoją naturę im to ułatwia, ale siedzę w sieci co dziennie od kilku lat i spotykam wielu dobrych ludzi, z którymi ciekawie mogę spędzić czas. To tak jak bym bał się wyjść z domu żeby kogoś poznać, gdyż bał bym się tego, co może mi się stać ze strony tych złych - idiotyzm. |

W NECIE JEST TEŻ MASA PEDOFILÓW ORAZ INNYCH MASCI DEBILÓW.
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Szukasz jakiś strojów, w których Twój misio rozbudzi Cie do czerwoności ? Odwiedź dyskrecja.pl
seks analny jest bardzo przyjemny, trzeba jednak pamiętać o właściwym nawilżeniu, możesz
kupić jakiś żel lub oliwkę http://dyskrecja.pl/sklep.php/k113-Zele.html
,
2009-07-25 23:07 Internet to tylko narzędzie, platforma czy miejsce, a to ludzie go używają jak chcą, a ludzie nie tylko są dobrzy, ale też nie tylko źli. Jasne, ludzie czynią złe rzeczy w internecie, który przez swoją naturę im to ułatwia, ale siedzę w sieci co dziennie od kilku lat i spotykam wielu dobrych ludzi, z którymi ciekawie mogę spędzić czas. To tak jak bym bał się wyjść z domu żeby kogoś poznać, gdyż bał bym się tego, co może mi się stać ze strony tych złych - idiotyzm.
,
2009-01-28 23:03 Dlaczego tak uważasz???przeciez przez internet nie tylko mozna zabic,duzo rzeczy mozna zrobic nie tylko tych złych ale tez i dobrych,istnieja takie pojecia jak miłośc,przyjażn,koleżeństwo....pomoc drugiej osoby to tylko od nas samych będzie zależec co wybierzemy,którą drogą pojdziemy pozdrawiam pa