Kategorie: Wiadomości i media / Społeczeństwo
Forum: Delegalizacja radia maryja (4 posty)
założyciel: samurai1092 | moderator: samurai1092  | data utworzenia: 2009-08-02 13:58

Temat: No i co dalej? (4 posty)
autor: pablosanchez
Liczba wpisów:
248
**
Na forum od: 2010-08-05
  zobacz wizytówkę
2009-10-05 08:00

Odp.: No i co dalej?

Opinia była dla mnie: użyteczna nieużyteczna
50% osób (1/2) uznało tę opinię za użyteczną

A chociażby, nawoływanie do nienawiści rasowej, dyskryminacja, i chęć rydzyka do wprowadzernia w polsce rydzykizmu

odpowiedz
Sortuj według:
  • pablosanchez **, 2009-08-03 13:17
    No i co dalej?

kogo zamkną w pudle ? Rydzyka czy studentów pracujących przy audycjach. Podaj przykłady łamania prawa przez Radio Maryja.

odpowiedz  odpowiedz
    zgłoś do moderacji
    • Napoleoni **, 2010-09-28 10:55

wpisałeś się u mnie na forum to i ja się u ciebie wpisze;-) Mi też przeszkadza taki styl prowadzenia Radia, bo jest ono pseudo opiniotwórcze, a wiadomo że osoby w pewnym wieku są bardzo podatne na wpływy, i jak ktośpodający się za księdza poda jakieś hasło to spełniają one je bez najmniejszego zastanowienia. Jednak obawiam sięze delegalizajce radia i tego typu procedery nie przyniosły by żadnego dobrego momentu. Dlaczego? Bo było by znowu jak z krzyżem, protesty, wydziwianie oskarżanie o zbrodnie itp. Dla wielu starszych ludzi to Radio to jedyny w życiu wązny element. A że w radiu działają populiści to jużinna sprawa. Dlatego jedyne co można zrobić to próbować zmieniać mentalność tych ludzi, lub wprowadzać im alternatywy, typu inne rozgłośnie bardziej normalne, bo obawiam się ze jakieś próby delegalizajci czy czegoś w tym stylu spotkają się z podobną reakcją jak zabranie smoczka dziecku, płacz, krzyk, i inne tego typu zachowania. Pozdrawaim dla tego pana

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • samurai1092 , 2009-10-05 08:00

A chociażby, nawoływanie do nienawiści rasowej, dyskryminacja, i chęć rydzyka do wprowadzernia w polsce rydzykizmu

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • samurai1092 , 2009-09-10 07:46

A rasitowskie wypowiedzi w RM?? nigdy nie słyszałeś?

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji