,
2011-08-01 21:13 do psychiatry POra isc - choc moze dla ciebie juz nie ma zadnych szans
,
2011-08-03 00:26 Ciągła prowokacja i ocieranie się o granice chamstwa - to, jak widać, nowa taktyka przedwyborcza Radosława (Taliba)Sikorskiego. Czy owa "palikotyzacja" życia publicznego to właściwa droga
Myślisz ,że znają inną drogę ? Ta "palikotyzacja " "niesiołwszczyzna " utrwaliła się na bank . Pozdrawiam
Jozef - Londyn-to wypierdalaj do Londynu Bydlaku,na zmywak,bo tylko do tego się nadajesz !
ty kiblopisuarowy Durniu !
,
2011-08-05 19:57 Posty z niezalogowanym podpisem Black-Ori nie są mego autorstwa !
,
2011-08-05 22:19 ja to wiem i dlatego do niego ten wpis adresowalem - przepraszam - nigdy bym do Ciebie tak nie pisal - pozdrawiam
jora*07 tobie to już wszystkie komórki we łbie wypaliło o ile je miałas że takiemu bydlakowi przytakujesz
,
2011-08-03 22:17 Fuck you bitch tuskomatolka is little said
wal coo like every day
No , no . Zawsze będę przytakiwać Józefowi , choćby dlatego ,że nie jest bydlakiem . Ma prawo do swojego zdania . Ja też . A ,że Tobie się nie podoba , trudno , Nie zaglądaj na te strony . Będziesz zdrowszy .
Historyku , a raczej histeryku . Idż głosić swoje prawdy powstańcom - dzieciom Warszawy .