...jakiego koloru może być szczęście ?...zielone, różowe...niebieskie ?....a może ma w sobie wszystkie kolory tęczy ?...co podpowiada nam wyobraźnia ?
...proponuję abyśmy namalowali wspólnie obraz pt. ,,Szczęście''...ze swoich ulubionych kolorów...wiem, że będzie niepowtarzalny nie tylko ze względu na różnorodność barw, ale dlatego, że to nasze serca będą autorami....:)
...oki Smoku...masz złote niebo i srebrne morze...lubisz takie kolory ?....:)
..złoty jest cieplejszy od żółtego. Ludzie kochający ten kolor są ambitni, chcą zajść daleko, ale też ciepło słońca jest im niezbędne do życia.
Złoty kolor w aurze odpowiada za splot słoneczny, intelekt. Równowaga daje radość, poczucie własnej mocy, ale i troskę o innych. Złoty oznacza wzniosłe cele, zaś przybrudzony to zwrot ku negatywnym myślom.
...srebro. Siwy połyskliwy włos, tak często skrywany pod „innymi barwami”, to wyraz doświadczenia, szacunku, powagi. To barwa Księżyca i gwiazd, niezależnie czy kryją się w czerni przestrzeni kosmicznej czy też przysłania je blask Słońca.
Ludzie kochający ten kolor z pewnością nie są szarymi myszkami, to osoby świadome własnej wartości, silne i wpływowe. Wybierają tylko to, co najlepsze, najpiękniejsze, o największej wartości.....:)
...no, no Smoku !.....:)))
.
:)))))))))))))))))))))))))) Ale numer :))))))))))
Ale zawsze wiedziałem, że jestem "dzieckiem z gwiazd"....:)))) Słońce i księżyc.... kto by pomyślał.... No nie wytrzymam :))))) I przez 40 wiosenek się nie pokapowałem... Jutro idę opieprzyć rodziców... że skrywali prawdę..:))) Pewnie przechowali mnie po awarii statku w strefie 51..:)) Nie wyrobię :))))))
...już się tak nie ciesz, bo spadniesz jak meteoryt i dupkę sobie stłuczesz !!!...muszę uważać aby nie oślepnąć od Ciebie !!!...taki blask może być szkodliwy !!!....:PPPP
Jak spadnę, to nawet NASA nie pomoże, a dzień zagłady będzie niewinnym filmikiem o kamyczku rzuconym o ziemię :))
... jeden mały karmyczek...chyba dobrze napisałem...się normalnie wzruszyłem....:P
Aaaaaaaaaaaaa... teraz zajarzyłem...:))))
Ale bieguny to się nie tylko ziemskie zmienią, ale i całego układu słonecznego....
Poza tym ... wszystko ładnie pokolorowane, a Ty takie wizje roztaczasz, jakbyś się.... naćpał?..;)))))))))
Kto Cię tam wie?..;)) Gotujesz zupki z dziewic, mieszkasz w piekiełku... Wiadomo, czy do CZARNEJ smoły nie dodają wam BIAŁEGO proszku?..;)))
Jasne.... tak bardzo, że w niedzielę (już dziś) ugotuję sobie rosołek z dziewicy :)))) /chyba będę chodził głodny/..;))))
...dobrze kombinujesz...dziewic już nie ma...wyginęły jak dinozaury....:)))))....teraz są galerianki.....:)))))))
I ścigający je prokuratorzy...:))
Takie gówniary powinno się zamykać w wariatkowie :))
Może jakoś te małolaty tam by dokształcali... Bo przecież jak się widzi takie młodociane "szmatki" , to nic, tylko najpierw pozamykać je w odosobnieniu, a później ich rodziców :))))
Ale to nic wspólnego z barwami szczęścia nie ma :))