|
2009-07-30 18:11
Odp.: Koniec Świata
Opinia była dla mnie:
użyteczna
nieużyteczna
Opinia nie została jeszcze oceniona
Koniec świata zależy od wielu czynników począwszy od sytuacji w naszej galaktyce po nasz światopogląd jeżeli chodzi o to pierwsze to możemy tylko zapobiegać poprzez dbanie o naszą ziemię a jeżeli chodzi o to drugie to przy tym systemie politycznym jaki mamy to koniec świata jest bliżej jak dalej. |

Co sądzicie o przepowiedniach, faktach i mitach dotyczących nadchodzącej Apokalipsy?
Zapraszam do artykułu napisanego przeze mnie na ten temat.
http://ryt145.bloog.pl/kat,624838,index.html [zjedź na dół strony, ponieważ artykuł jest podzielony na 3 części]
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
Koniec świata zależy od wielu czynników począwszy od sytuacji w naszej galaktyce po nasz światopogląd jeżeli chodzi o to pierwsze to możemy tylko zapobiegać poprzez dbanie o naszą ziemię a jeżeli chodzi o to drugie to przy tym systemie politycznym jaki mamy to koniec świata jest bliżej jak dalej.
odpowiedz
Koniec świata zależy od wielu czynników począwszy od sytuacji w naszej galaktyce po nasz światopogląd jeżeli chodzi o to pierwsze to możemy tylko zapobiegać poprzez dbanie o naszą ziemię a jeżeli chodzi o to drugie to przy tym systemie politycznym jaki mamy to koniec świata jest bliżej jak dalej.
odpowiedz
Koniec świata nie jest czymś, co dotyka nas codziennie.
odpowiedz