|
~19:46
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |

Często spotykamy się z takim twierdzeniem.... Czemu ludzie nie umieją uszanować czyjegoś życia i nie wtrącać się do niego?
Jak dla mnie Second Hand jest dobrym sklepem, można nabyć tam wiele ciekawych rzeczy ^^ ;)
<center><h3><font color="blue">Witam, chciałbym zaprosić fanów lumpeksów, second handów, outletów, ciuchów z odzysku, czyli wszystkich, którzy lubią poszperać i wyrwać ciuch w dobrej cenie na nowo otwarty sklep z takimi właśnie perełkami!
<center><h3><font color="blue">Zapraszam na naszą stronę!
<center><h3><font color="blue"><a href="http://z-odzysku.pl/index.php">z-odzysku.pl</a></h1>
<center><h3><font color="blue">Znajdziesz tam perełki z odzysku w dobrej cenie! A jeśli uważasz, że cena jest za wysoka, zapraszamy do kontaktu. Poszukiwaczu Pereł! Zrobimy wszystko, żebyś z naszego sklepu odchodził zadowolony!
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Ja sie jeszcze ze stwierdzeniem 'lumpeks? jestes smieszna' nie spotkalam. Pewnie dlatego, ze sa wokol mnie ludzie otwarci i bawiacy sie swoim wygladem, a jak najlepiej eksperymentowac ze swoim wizerunkiem i ciuchami jesli nie w second handach wlasnie? Za grosze naprawde mozna wyczarowac cuda, ktore niczym nie roznia sie od stylizacji Kate Moss czy innych ikon dobrego stylu :)
Teraz lumpeksy, np. przy Marszałkowskiej są droższe niż sieciówki i galeria centrum
Jasne - w lumpeksach rzeczy są tanie, oryginalne i nierzadko lepszej jakości niż w sieciówkach. Ale jeszcze fajniejsze są swapping parties, imprezy polegające na wymianie ciuchów, naprawdę polecam! 10 października będzie ich wysyp w całej Polsce http://stylio.pl/swap
Teraz trudno jest znalezc cos oryginalnego, zeby nie chodzilo w tym pol miasta. Dlatego dla kogos kto lubi bawic sie moda takie sklepy to wybawienie.
,
2008-10-09 22:00 a czym Ty się przejmujesz. Jak będę Ci proponować jazdę na wrotkach(a wiem ,że nie lubisz) to odpowiesz ..Wrotki? jesteś śmieszna.... Pozdrawiam. Owocnych poszukiwań.
Popieram coco, nie sztuka ubrać się w jakieś tandetne gu... o w top butiku, sztuką być oryginalnym (ną) i wyglądać extra...dobrze się w tym czuć i mieć swój styl :-)
dobra rada nie przyznawać się znajomym skąd taki ciuszek, niech zgadują, niech zazdroszczą ; )
podziwiam ludzi którzy umieja znalezc fajne rzeczy w takich miejscach. wiadomo ze w miescie jest wiekszy wybor wiecej sklepow, wiecej towaru, ale nie o tym ja po prostu nie umiem. i choc bylam kilka razy w takim miejscu i nawet sobie cos wybralam to jednak nie idzie mi to zbyt dobrze.
,
2008-10-10 23:37 Ja też zaglądam do tych sklepów i nie uważam je za gorsze,poza tym wiele ludzi do nich zagląda tylko nie wielu z nich się do tego przyznaje...