|
2010-06-14 09:23
Odp.: konkurs fotograficzny 'Opraw swoje zdjecie'Oj tak czasu jest coraz coraz mniej tak naprawdę został tylko jeden dzień, ale myślę, że to wystarczy, żeby coś fajnego stworzyć. Bo wiecie czasem tak jest, że jak mamy mało czasu to jesteśmy bardziej wydajni. a ja myślę, że nie ma sensu się zastanawiać nad tym, ile czasu zostało tylko po prostu wysyłać pracę na konkurs:) |

Bog kazał się dzielić, więc piszę o tym konkursie.
Naprawde fajne nagrody są do wygrania, a jedyne co trezba zrobić to wysłać do 3 zdjęć do 15 czerwca.
Tutaj szczegóły: http://www.e-oprawa.pl/konkurs
Powodzenia :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Bardzo fajny konkurs, szkoda że nie zdążyłam! Ale przynajmniej sobie zagłosuję. Widzieliście już prace? Bardzo fajne są, mam już swoich faworytów. Strasznie bym chciała wygrać ten aparat...
No ja też się spóźniłam, ale wiesz szansa na canona nadal jest, skoro osoba głosująca też bierze udział w zabawie. Ja już ulokowałam swoje głosy, od początku miałam kilka ulubionych prac, stwierdzam, że niektórzy faktycznie fajnie pokombinowali.
,
2010-06-14 13:29 Teraz to już raczej sie nic nie stworzy, co najmniej można wysłac to, co się ma w swoim archiwum.
Wysłaliście coś na ten konkurs?
Może wkleicie linki z waszymi zdjęciami?
:)
,
2010-06-11 15:03 fajny konkurs, ale strasznie mało czasu zostalo do końca, bo do 15tylko mozna zgłaszać swoje zdjęcia.
Nie wiem czy zdążę do tego zcasu coś wybrac :/
ale siÄ™ postaram, bo fajne sÄ… nagrody.
jak bedziesz wiedziała coś wiecej o podobnych konkursach to daj znac :)
Oj tak czasu jest coraz coraz mniej tak naprawdę został tylko jeden dzień, ale myślę, że to wystarczy, żeby coś fajnego stworzyć. Bo wiecie czasem tak jest, że jak mamy mało czasu to jesteśmy bardziej wydajni. a ja myślę, że nie ma sensu się zastanawiać nad tym, ile czasu zostało tylko po prostu wysyłać pracę na konkurs:)