Kategorie: Nauka i edukacja / Szkolnictwo
Forum: przedszkole288 (12 postów)
założyciel: zwrot-nick | moderator: zwrot-nick  | data utworzenia: 2008-08-03 14:52

Temat: POBYT NA DWORZE (5 postów)
autor: ~Mamma
~Mamma
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2008-10-15 13:51 Temat: (5 postów)

POBYT NA DWORZE

Mam pytanie. Czy uwazacie, ze dzieci wystarczajaco dlugo sa na dworze?

Dla mnie to jedyny wielki ---------- tego przedszkola. Przed poludniem moze z pol godziny...

Moim zdaniem po podwieczorku dzieci od razu powinny wychodzic, nawet bez "placu zabaw" potrafia sie niezle bawic! Nie rozumiem tego siedzenia w salach, kiedy na dworze jest jeszcze cieplo (zreszta moim zdaniem nawet gdy jest zimno powinny wychodzic na podworko, jedynie deszcz jest dla mnie powodem, ktory jestem w stanie zrozumiec).

Moze jestem "nawiedzona" i niepotrzebnie sie czepiam - napiszcie prosze co o tym sadzicie.

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~Mamma, 2008-10-15 13:51
    POBYT NA DWORZE

Mam pytanie. Czy uwazacie, ze dzieci wystarczajaco dlugo sa na dworze?

Dla mnie to jedyny wielki ---------- tego przedszkola. Przed poludniem moze z pol godziny...

Moim zdaniem po podwieczorku dzieci od razu powinny wychodzic, nawet bez "placu zabaw" potrafia sie niezle bawic! Nie rozumiem tego siedzenia w salach, kiedy na dworze jest jeszcze cieplo (zreszta moim zdaniem nawet gdy jest zimno powinny wychodzic na podworko, jedynie deszcz jest dla mnie powodem, ktory jestem w stanie zrozumiec).

Moze jestem "nawiedzona" i niepotrzebnie sie czepiam - napiszcie prosze co o tym sadzicie.

zgłoś do moderacji
    • ~Niunia10176, 2011-07-25 15:04
      Odp.: POBYT NA DWORZE

Myśle ze masz racje dzieci w tym wieku powinny jak najwiecej przebywac na dworze.

Jezeli chcecie się dowiedzieć co nieco o asteroidzie która niedługo zniszczy ziemie to zapraszam na strone

http://formlinkus.com/news0042.php

zgłoś do moderacji
    • ~Mamut, 2008-11-09 12:48

Krótki pobyt dzieci na dworzu może mieć związek ze złym stanem ogrodzenia placu zabaw. Na zebraniu rodziców Panie opowiadały, o zdarzeniu, jak na teren placu wpadł przez dziurę w ogrodzeniu pies... Zauważyłam, że wszystkie grupy wychodzą w tym samym czasie na plac zabaw - może być problem z upilnowaniem tak dużej grupy dzieci. Może gdyby każda grupa wychodziła w innym czasie to sprawa byłaby łatwiejsza.

zgłoś do moderacji
      • ~mamma, 2008-11-21 20:10

Teraz to juz calkowita porazka, remont ogrodzenia = dzieci nie wychodza na dwor!!!!!!!!!! Dramat, przynajmniej wedlug mnie ale dzieci pewnie tez nie sa zadowolone :(

A na spacery chyba nie ma co liczyc....

zgłoś do moderacji
        • ~Mamut, 2008-11-22 19:20

Racja. Możemy tylko liczyć na to że remont szybko się skończy :) albo że przedszkole wymyśli jakiś inny sposób na spacery z dziećmi (obok przedszkola jest plac zabaw).

zgłoś do moderacji