|
~Mamma
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |
2008-10-15 13:51
Temat: (5 postów)
POBYT NA DWORZEMam pytanie. Czy uwazacie, ze dzieci wystarczajaco dlugo sa na dworze? Dla mnie to jedyny wielki ---------- tego przedszkola. Przed poludniem moze z pol godziny... Moim zdaniem po podwieczorku dzieci od razu powinny wychodzic, nawet bez "placu zabaw" potrafia sie niezle bawic! Nie rozumiem tego siedzenia w salach, kiedy na dworze jest jeszcze cieplo (zreszta moim zdaniem nawet gdy jest zimno powinny wychodzic na podworko, jedynie deszcz jest dla mnie powodem, ktory jestem w stanie zrozumiec). Moze jestem "nawiedzona" i niepotrzebnie sie czepiam - napiszcie prosze co o tym sadzicie. |

Mam pytanie. Czy uwazacie, ze dzieci wystarczajaco dlugo sa na dworze?
Dla mnie to jedyny wielki ---------- tego przedszkola. Przed poludniem moze z pol godziny...
Moim zdaniem po podwieczorku dzieci od razu powinny wychodzic, nawet bez "placu zabaw" potrafia sie niezle bawic! Nie rozumiem tego siedzenia w salach, kiedy na dworze jest jeszcze cieplo (zreszta moim zdaniem nawet gdy jest zimno powinny wychodzic na podworko, jedynie deszcz jest dla mnie powodem, ktory jestem w stanie zrozumiec).
Moze jestem "nawiedzona" i niepotrzebnie sie czepiam - napiszcie prosze co o tym sadzicie.
Myśle ze masz racje dzieci w tym wieku powinny jak najwiecej przebywac na dworze.
Jezeli chcecie się dowiedzieć co nieco o asteroidzie która niedługo zniszczy ziemie to zapraszam na strone
http://formlinkus.com/news0042.php
Krótki pobyt dzieci na dworzu może mieć związek ze złym stanem ogrodzenia placu zabaw. Na zebraniu rodziców Panie opowiadały, o zdarzeniu, jak na teren placu wpadł przez dziurę w ogrodzeniu pies... Zauważyłam, że wszystkie grupy wychodzą w tym samym czasie na plac zabaw - może być problem z upilnowaniem tak dużej grupy dzieci. Może gdyby każda grupa wychodziła w innym czasie to sprawa byłaby łatwiejsza.
Teraz to juz calkowita porazka, remont ogrodzenia = dzieci nie wychodza na dwor!!!!!!!!!! Dramat, przynajmniej wedlug mnie ale dzieci pewnie tez nie sa zadowolone :(
A na spacery chyba nie ma co liczyc....
Racja. Możemy tylko liczyć na to że remont szybko się skończy :) albo że przedszkole wymyśli jakiś inny sposób na spacery z dziećmi (obok przedszkola jest plac zabaw).