|
~Lidka
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |

Jaki byście mi polecili szkoły tańca w Warszawie, Ciechanowie i okolicach ? Proszę o odpowiedź.
polecam szkołę tańca Flamenco, brak słów aby opisać wyjątkowy klimat tego miejsca, koniecznie musisz spróbować i zakochać się w tym tańcu http://www.flamenco.org.pl/
polecam CENTRUM ROZWOJU ARTYSTYCZNEGO na bemowie
www.cra.waw.pl
ja polecam vszystkim i zapraszam serdecznie na kabaty dANCE STUDIO I WARSAW DANCE ACADEMY TAM PROVADZIMY ZAJECIA MY FNF GVARANTUJE MILA ATMOSFERE DOBRE ZAJECIA I ZROZNICOVANY POZIOM BUZIAKIII
Ja oczywiście polecam Egurrola Dance Studio sama tam chodzę.
Klub Dzieci i Dorosłych "Turkusowa Lampa" na Bielanach zaprasza na Dni Pełne Niespodzianek!
14 listopada w godzinach od 12:00 do 16:00- zapraszamy do wspólnej zabawy!
Odwiedzą nas: OTYLIA JĘDRZEJCZAK oraz LIPSKEE, finalista 1 edycji "MAM TALENT".
Tego dnia odbędą się darmowe zajęcia dla dzieci i dorosłych: taniec, fitness oraz zajęcia plastyczne i edukacyjne dla najmłodszych.
Wygraj zaproszenie na program "MAM TALENT", oraz wiele innych nagród. Każdy, kto do 14 listopada wykupi karnet na zajęcia w Turkusowej Lampie, weźmie udział w losowaniu dwuosobowego zaproszenia na program "MAM TALENT" oraz karnetów na ulubione zajęcia. Tego dnia czeka Was wiele niespodzianek.
nasza strona interenetowa: http://www.turkusowalampa.pl
ul. Żeromskiego 77
01-882 Warszawa
tel. 22 353 22 77
kom. +48 500 700 404
e-mail: klub@turkusowalampa.pl
Jeśli chcesz w krótkim czasie ukształtować swoją sylwetkę i poszaleć w rytmach Latino (salsa, reggeaton, samba, cha cha , flamenco, t.brzucha) czekamy na Ciebie!!!
Mix gorących latynoskich tańców i aerobiku.
Szalone kombinacje ruchów w rytmie energetyzującej muzyki.
ZAPRASZAMY, CZEKA CIĘ ŚWIETNA ZABAWA!!!
7.06.2011 ( wtorek) godz. 17.30-19.00
11.06.2011 (sobota) godz.17.30-19.00
INSTRUKTOR: ANETA NAPAŁOWSKA
Koszt :
1 spotkanie 50zł,
2 spotkania 80zł,
OGRANICZONA ILOŚĆ MIEJSC.
KONTAKT:505-12-096
ja polecam Egurrola Dance Kids moja córka tam chodzi już rok i bardzo dużo się nauczyła tutaj znajdziesz kontakt i informacje http://www.bluecity.pl/dzieci/159/egurrola-dance-kids-szkola-tanca-dla-dzieci.html
Z warszawy to blisko do Łodzi ciapągiem.. A tam to do FNFu ;D
Witam Wszystkich,
Zapisałam się z moim chłopakiem na kurs tańców użytkowych dla par do pana Piotra. Powiem szczerze, że zajęcia są rewelacyjne! A cały kurs polega na nauce kroków i figur, aby kursanci poradzili sobie do każdej muzyki i w każdych okolicznościach. A nie według jakiegoś schematu, czy układu (tak jak jest z reguły na kursach tańca towarzyskiego. Pan Piotr jest zabawny, bardzo miły i sympatyczny, dzięki temu klimat panujący na zajęciach jest świetny i nikt się nie stresuje. Polecam z całego serca!!!
www.kabatydance.pl
Witam Wszystkich,
Zapisałam się z moim chłopakiem na kurs tańców użytkowych dla par do pana Piotra. Powiem szczerze, że zajęcia są rewelacyjne! A cały kurs polega na nauce kroków i figur, aby kursanci poradzili sobie do każdej muzyki i w każdych okolicznościach. A nie według jakiegoś schematu, czy układu (tak jak jest z reguły na kursach tańca towarzyskiego. Pan Piotr jest zabawny, bardzo miły i sympatyczny, dzięki temu klimat panujący na zajęciach jest świetny i nikt się nie stresuje. Polecam z całego serca!!!
www.kabatydance.pl

jest ich kilka...
polece oczywiscie swoją [ Skorp Dance Studio - www.skorp.pl ] ... ale warto wpasc tez do:
be2be
sb crew
fnf
wiecej nie przychodzi mi do glowy.. a w wielu miejscach bylem...
,
2010-08-26 12:17 Ja polecam Akademię tańca Sulewskich właśnie dlatego że sama tam tańcze i generalnie atmosfera jest super. Tanczyłam tam salsę a teraz ucze się tanga :) Super sprawa z tym tańcem, dużo energii daje :)
NOWY GRAFIK - NOWE GRUPY!
Zbieramy zapisy do nowych grup:
WAK(akcyjne)Podrygi
27-31 sierpień
(czwartek � wtorek)
Godz. 17.00-18.30
5 dni 5 styli 5-ciu instruktorów
JEDEN KARNET
27.08 piątek Aleks Paliński- Contemporary
28.08 sobota Patryk Rożniecki Waacking &Vougeing
29.08 niedziela KKish Sexy Dance
30.08 poniedziałek Joanna RusznicaKrump
31.08 wtorek Ula Fryc Dancehall
31.08 godz. 20.00 Impreza "Dancehall" wraz z pokazami warsztatów
na warszawskiej barce transFORM koło Mostu Świętokrzyskiego w Warszawie, poniżej Pomnika Syreny.
Poprzednie warsztaty zobacz:zMIXujswojSTYL
Dołącz do FB-zMIXuj swój STYL fan page
Koszt:
ˇ 180 zł Karnet ( 5 dni, 7,5 h tańca)
ˇ 160 zł Karnet dla uczestników poprzednich edycji
ˇ Możliwość dokupienia pojedynczych wejść na miejscu pod warunkiem wolnych miejsc w cenie 40zł.
Płatność przelewem gwarantuje zabezpieczenie miejsca
Płatność na miejscu tylko w wypadku wolnych miejsc
Zapisy Email : zMIXujswojSTYL@gmail.com
(imię, nazwisko, wiek)
tel. 513 925 486 begin_of_the_skype_highlighting 513 925 486 end_of_the_skype_highlighting
(Liczba miejsc ograniczona)
Numer Konta-86 1240 2887 1111 0010 2682 9255
Miejsce: Saska Dance Studio
ul.Arabska 7
Warszawa
OBECNIE ZBIERAMY ZAPISY
GRUPA WYSTARTUJE PRZY ODPOWIEDNIEJ ILOŚCI OSÓB.
Zapraszamy wszystkich zainteresowanych.
Szczegółowe informacje w recepcji szkoły oraz pod numerem tel. 22 617 18 05 begin_of_the_skype_highlighting 22 617 18 05 end_of_the_skype_highlighting.
Cześć, tak, FAF mogę polecić, chodziłam tam na sexy danse i hi hop, bardzo fajnie prowadzą zajęcia. A Salsa Libre jest ikoną salsy, więc śmiało - tam się można uczyć!
Znalazłam dwa konkursy na zwalcznude.pl gdzie do wygrania są warsztaty taneczne, znacie może te szkoły tańca? Free Art Fusion i Salsa Libre?
,
2010-08-13 13:22 Wiesz ja obecnie zapisałam się do Akademii Tańca Sulewskich i naprawdę jestem zadowolona więc polecam gorąco. Naprawdę dobrzy instruktorzy i chyba jedna z lepszych szkół w Warszawie :)
hmm ja mam ślub w tym roku 6.08 i jestem już po kursie.
Obawiałam się, ze przed samym ślubem będę miała tak stresujący okres, że nie będę miała do tego głowy.
Zrobiliśmy kurs, choreograf ułożył nam układ taneczny dla całej grupy. Dodatkowo z narzeczonym zabraliśmy na zajęcia kamerkę także nakręciliśmy sobie nasz układ i teraz w wolnej chwili sobie go odtwarzamy i ćwiczymy.
Za kurs zapłaciliśmy nie dużo w porównaniu do innych szkół. Zajęcia fajne, wesoło było zwłaszcza, że w grupie ludzie którzy na bierząco z organizacją ślubu.
Jak chcesz to sobie zajrzyj link do strony. Ja ich polecam!
http://www.kurs-taniec.pl/
Polecam saska dance studio!! Fenomenalna atmosfera i świetni instruktorzy ;) tańczę od dzieciństwa, kocham taniec i w wielu szkołach już byłam ale ta jest naj najlepsza =** do zobaczenia na zajęciach