Witajcie!
Poszukuję jakiejs dobrej szkoły tańca w Szczecinie i okolicach. Możecie coś polecić? A może wiecie coś o fajnych warsztatach albo imprezach tanecznych w zachodniopomorskim?
Z góry dzięki. Pozdrawiam wszystkich miłośników tańca! ;)
Zapraszam do udziału w kolejnej edycji warsztatów z Justyną Jędrzejewską i Andrzejem Bernasiem - nauczycielami z Warszawy, którzy urzekli nas nieszablonowością prowadzenia zajęć, ciekawymi ćwiczeniami oraz profesjonalnym sposobem przekazania posiadanej wiedzy.
Przewidziane są zajęcia dla osób:
- początkujących (od podstaw);
- początkujących plus (kontynuacja dla osób, które rozpoczęły naukę na pierwszych warsztatach);
- średniozaawansowanych;
- dla wszystkich - technika na poziomie otwartym.
Kontakt:
joanna@kozlowska.net.pl
tel. 601-855-668
www.tango-szczecin.pl
Naprawdę warto!
--
JoannaK
a ja chodzę do Estilo na latino i na jazz i muszę powiedzieć, że rewelacja, a przyznaję, że trochę szkół już zwiedziłam.
Witajcie!
Tango argentyńskie w Szczecinie prężnie się rozwija, jest coraz więcej możliwości uczenia się i tańczenia.
Jedną z alternatyw są warsztaty odbywające się raz w miesiącu w weekendy: dla tych, którzy nie mogą/nie chcą uczęszczać na regularne cotygodniowe zajęcia lub po prostu zamierzają pogłębić swoje umiejętności.
Już od 21-go stycznia seria spotkań z Justyną Jędrzejewską i Andrzejem Bernasiem - nauczycielami z Warszawy.
Program przygotowany jest z myślą zarówno o tych, którzy już tańczą, jak i tych, którzy dopiero chcą rozpocząć swoją przygodę z tangiem. A na deser: chacarera! I oczywiście milonga, na której będzie można wypróbować nowo nabyte umiejętności.
Szczegóły tutaj: http://www.tango-szczecin.pl/5401/18101.html
Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszam :-).
--
JoannaK
Ja ze swojej strony zapraszam na wyśmienitą zabawę sylwestrową w rytmie tańca towarzyskiego i tanga argentyńskiego.
W ofercie: wyśmienita zabawa do rana na pięknej sali w stylu przedwojennym z polską kuchnią (dania gorące, zimne zakąski - szwedzki stół, napoje: kawa,herbata, soki, woda mineralna).
Alkohol we własnym zakresie.
Cena: 150 zł/os.
Miejsce: Studio Tańca Terlecki, ul. Kolumba 5, Szczecin
Zapisy i szczegóły: hipcinka@poczta.onet.pl
Witam serdecznie. Jestem instruktorem w Dance Factory i pozwolę sobie zaprosić wszystkich chętnych na nabory do naszej siedziby na ul.Korzeniowskiego, wejście obok Słowianina. Nabory odbęda sie 8 września o godz.18.00. Dlaczego warto? Warto ponieważ Taniec to wspaniała pasja i świetny sposób na zapełnianie wolnego czasu. Wraz z nową siedzibą oferujemy nową jakość, nowych instruktorów, nowe style tańca: hip-hop, break dance, taniec współczesny, popping, dance hall, a także sexy dance, grupa size+ czyli dla osob chcących ciekawie zrzucic parę kilo i nauczyć się tańczyć oraz grupy dla dorosłych. Instruktorzy są dyplomowani z doświadczeniem i wciąż szkolą się na różnych warsztatach w Polsce i za granicą. Dbamy o dobre samopoczucie naszych tancerzy i stramy się być zgraną i przyjazną ekipą. Oferujemy atrakcyjne ceny i ofertę. Zapraszam na www.dancefactory.com.pl do zakladek Dance Factory i Księga Gości jesli chcesz sprawdzić jak wypowiadają się o nas inni:) Mam nadzieję że się spotkamy:) Pozdrawiam...
Witam serdecznie. Jestem instruktorem w Dance Factory i pozwolę sobie zaprosić wszystkich chętnych na nabory do naszej siedziby na ul.Korzeniowskiego, wejście obok Słowianina. Nabory odbęda sie 8 września o godz.18.00. Dlaczego warto? Warto ponieważ Taniec to wspaniała pasja i świetny sposób na zapełnianie wolnego czasu. Wraz z nową siedzibą oferujemy nową jakość, nowych instruktorów, nowe style tańca: hip-hop, break dance, taniec współczesny, popping, dance hall, a także sexy dance, grupa size+ czyli dla osob chcących ciekawie zrzucic parę kilo i nauczyć się tańczyć oraz grupy dla dorosłych. Instruktorzy są dyplomowani z doświadczeniem i wciąż szkolą się na różnych warsztatach w Polsce i za granicą. Dbamy o dobre samopoczucie naszych tancerzy i stramy się być zgraną i przyjazną ekipą. Oferujemy atrakcyjne ceny i ofertę. Zapraszam na www.dancefactory.com.pl do zakladek Dance Factory i Księga Gości jesli chcesz sprawdzić jak wypowiadają się o nas inni:) Mam nadzieję że się spotkamy:) Pozdrawiam...
Ja zapraszam do szkoły tańca kimama: www.kimama.pl. To nowa szczecińska szkoła, moim zdaniem na najwyższym poziomie. Drugą, równie fajną szkołą jest Estilo Dance Studio. Obie szkoły mają odrębny charakter, więc każdą trzeba osobiście odwiedzić, żeby wybrać to co dla nas najlepsze :)
P.S. Zapraszam na mój blog o tańcu: http://piruety.net. Znajdziecie tam opisy różnych tańców, przykładowe filmiki i muzykę.
Ja będę uczęszczać do "dance factory" w szczecinie. informacje na dancefactory.com.pl
pozdrawiam!