Kategorie: Styl życia / Uroda, fitness i taniec
Forum: Taniec (2119 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-07-30 16:15

Temat: dancehall =striptiz? ;/ (24 posty)
autor: ~dhl
Liczba wpisów:
15131
Na forum od: 2008-08-23
  zobacz wizytówkę
2008-11-23 19:12

Odp.: dancehall =striptiz? ;/

A gdzież to takie strip aerobiki organizują?

Tak z ciekawości pytam.

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~dhl, 2008-09-16 16:57
    dancehall =striptiz? ;/

no wiec podoba mi się dancehall ,ale dużo ludzi uważa że to zwykły striptiz ,wezmy na to np.. figura na podłodze i trzęsienie tyłkiem ... Próbuje sama sie uczyć dancehallu ,byłam na jednych warsztatach zawsze coś ,ale ciągle spotykam się z opinia innych że to zwykły striptiz,zboczone ruchy i tak dalej ;/ ech nie wie juz co o tym myslec

zgłoś do moderacji
    • ~Marta, 2008-09-16 19:48

Chyba jakiś joke . ; D dancehall jest fajny jeszcze nie slyszalam zeby ktos uwazal to za striptizz. jesli mi dobrze wiadomo striptizz to zdejmowanie ciuchów. dancehall to technika tańca. wiec co ma z tym wspólnego. to że trzęse tyłkiem nie znaczy ze mam jakie spopędy czy coś. ; D tańcze i już. wazne ze mnie sie podoba.

zgłoś do moderacji
      • ~cone, 2011-02-18 13:23

jeśli chcecie dawać komuś rady na temat dancehallu to najpierw się o nim trochę dowiedzcie. jak widzę te wasze teksty typu dancehall to trzęsienie tyłkiem to mam beke totalną :D dancehall w polsce jest tak właśnie postrzegany, a tak naprawdę szejki to tylko 1/5. są jeszcze kroki, akrobatyka i poczucie rytmu... a i ktoś napisał: "PS. ten move na podlodze nazywa sie "dutty wine"" - dutty wine to krążenia głową, a nie MOVE NA PODŁODZE.

zgłoś do moderacji
    • ~lolitka>, 2008-09-16 20:41

dancehall ze striptizem? litosci... zreszta nawet jezeli jest w tym cos podobnego to co w tym zlego? chodzilam na strip aerobic i powiem wam ze mozna sporo schudnac chociaz ja nie mam z czego, ale to niesamowita zabawa. Idea tego powiedzmy tanca polega na eksponowaniu kobiecego ciala przy niezwykle sexownych ruchach... Nauka ani nie jest trudna ani dluga,a mozna zdobyc wiele uznania dla swego ciala, akceptacji jezeli ktos ma z tym problemy. samoocena tez wzrasta ;D

zgłoś do moderacji
    • gosia1978adam , 2008-11-22 21:45

Laska przestań się przejmowac tym co mówia inni. Jezeli lubisz ten styl tańca to jest to twja sprawa. Jestem pewna ze napewno super ci wychodzi, a złośliwe komentarze to po prostu zwykła zazdrośc . Ja ci zazdroszcze ze miałaś okazje byc chociaz na jednych warsztatach. POZDRAWIAM

zgłoś do moderacji
    • ~mimi_dancefloorqueen, 2008-11-21 23:04

a nie zastanawialas sie dlaczego tak mysla? jesli nie to Ci zaraz wytlumacze, w Polsce tak naprawde ludzie gowno wiedza co to dancehall i nie maja o tym zielonego pojecia, uwazaja iz dancehall opiera sie tylko na marnym trzesieniem tylkiem, ktore nawet nie przypomina tych wspanialych afro jamajskich shake'ow... i rzeczywiscie nie jednokrotnie mialam okazje "podziwiac" w naszych polskich clubach podjarane i nieudolne malolaty, ktore mysla ze tancza dancehall a tak naprawde z dancehallem nie ma to nic wspolnego bardziej to wyglada jak strip dance z burdelu....

PS. ten move na podlodze nazywa sie "dutty wine" troche edukacji nie zaszkodzi.... zwlaszcza gdy ktos sie jara tym stylem :)

zgłoś do moderacji
    • ~boogigirl, 2008-11-21 14:48

również tańcze dancehall i wiem jaką ludzie mają na ten temat opinie...ale mam pytanie

czy gdy ty tańczysz ten taniec to czujesz się jak striptizerka?

Ludzie mówią dużo i głupio....wiele osób poprostu z zazdrości,że Ty jesteś ponad tą rutyną szarego,pustego życia.

Jeśli czujesz dancehall w sobei to nie przastawaj!!

3mam kciuki za Ciebie :)

powodzenia :*

zgłoś do moderacji
    • ~Big D. Marta Dancehall, 2008-11-20 17:45

Ja mam 15 lat i tańcze dancehall to jest piekny taniec i nie ma nic wspolnego ze striptizem:)

zgłoś do moderacji
    • ~iro, 2008-10-29 20:59

jaki striptiz?! czy ruchy, które są że tak powiem emanujące sexem muszą od razu być jakimś stripizem?! nie rozbieramy się do naga, ani nic w tym stylu. a Ci którzy tak uważają (uważają Dancehall za striptiz) po prostu nie mają bladego pojęcia o tym stylu tanecznym i po prostu wypowiadają się bez potrzeby na dany temat. każdy kto tańczy dancehall wie na czym to polega i to wystarczy, a jeśli ktoś chce się dowiedzieć to niech sobie zobaczy na pierwszej lepszej stronie i na pewno zmieni zdanie o tym tańcu. No i oczywiście jestem zdania, że nie powinno się wstydzić lub ukrywać takich umiejętności. A to, że ktoś mówi tak o tym co lubisz, to JEGO a nie Twój problem ;)

Pozdrawiam ;)

zgłoś do moderacji
    • wiky071 , 2008-10-19 00:19

ja uważam zet o bardzo seksowny styl tańca.

striptiz ? też mi coś.

ktoś mówi tak bo zazdrosci komuś szejków. ;d

dancehall to dość trudny taniec.

znaczy sie... nie jest trudny ale trzeba go czuć. ten bauns. ;D

ludzie zazdroszczą i tyle ;].

zgłoś do moderacji
    • ~nianisia, 2008-10-14 23:13

LOL, ze co??? mam z dancehallem doczynienia od długiego czasu i pierwszy raz sie spotykam z taka opinia....

Fakt taniec jest very SEXY o to w nim chodzi, ale nikt sie nie rozbiera, strój skąpy zgadazam ale taniec pochodzi z jamajki a tam raczej zimno nie jest noi pozatym nie może krępowac ruchów które sa wykonywane bardzo często w rozkroku:)

jej dziewczyno!!! tancz ile chcesz bo ten taniec wyjątkowo pięknie kształtuje sylwetkę, zauważyłam to już po kilku miesiącach

zgłoś do moderacji
    • madz09 , 2008-10-14 21:56

Dziwne bo ja sie jeszcze z taka opinią nie spotkalam nigdy ;)

Rowneiz staram sie isc ku dancehall'owi xD

zgłoś do moderacji
    • mała_eve , 2008-10-13 22:50

rób co lubisz:) ja sama czasem mam potrzebe potrzęść tyłkiem i nie czekam na opinie ludzi;) robie co czuje) pozdro

zgłoś do moderacji
    • ~Natalia, 2008-10-13 19:32

Skoro Ci się ten styl podoba to jaki problem.? To co ludzie mówią powinno Cię w ogóle nie obchodzić.! Ich durna opina...wręcz niektórych nawet mogła by motywować ;)

zgłoś do moderacji
    • ~LM, 2008-10-06 11:00

Psss. Twoja wypowiedź świadczy o fakcie, że masz maksymalnie 13 lat :/

zgłoś do moderacji
    • decrop , 2008-10-04 17:58

ja uważm że oni sami chcieliby tak tańczyć to świetny taniec nie jest prosty ale bardzo efektowny sama łykam podstawy dancehallu ale z takimi opiniami sie jeszcze nie spotkałam :)

zgłoś do moderacji
    • ~Ania, 2008-10-01 14:13

Każda kobieta powinna umieć się tak poruszać tak tańczyć. Wkońcu każda jest striptizerką, której występy podziwiają wybrani chłopacy :-)

zgłoś do moderacji
    • ambroooo , 2008-09-28 09:34

nie ma mowy to nie zaden striptiz to sztuka.! pracuj dalej, i ucz sie ucz..! nie zwracaj uwagi na opinie innych :***

zgłoś do moderacji
    • ~fanka dancehallu, 2008-09-26 16:26
      striptiz??

Nie przejmuj sie opinią innych zazdroszczą ci ze ty potrafisz poruszac sie tak sexy w tańcu a oni nie :) ja tańcze dancehall i nie przejmuje sie opinią innych bo podoba mi sie ten tanic jest taki zywy i rozrusza ci wszystki mięsnie hehe :) dla mnie to super taniec :) pozdrawiam i jak tolubisz to tańcz!!

zgłoś do moderacji
    • ~natala, 2008-09-22 11:50

podoba mi sie dancehall i nie mam nic przeciwko niemu :):)

zgłoś do moderacji